Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
PriscillaE

Description

Van alles en nog wat over mijn dagelijkse leventje


«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Rustige zondag

De zondagen probeer ik altijd de hele dag in mijn pyjama door te brengen, behalve dan wanneer het mooi weer is en het zonnetje hard genoeg schijnt om op het terras te kunnen zitten. Maar vandaag is het niet zo'n zondag. Ik zit niet meer in mijn pyjama en het weer laat het niet toe om op het terras te gaan zitten.
Om 11 uur werd ons kleine vriendinnetje gebracht, ze is 5 jaar en komt dan bij ons tv kijken omdat ze anders de hele dag bij haar ouders in het restaurant moet doorbrengen en dat is natuurlijk veel minder leuk dan de hele dag naar de leuke kinderseries te kijken. In het begin moest ik wel aan al die tekenfilmpjes wennen want het is echt niet meer te vergelijken met de tekenfilmpjes die wij vroeger keken. Sterker nog de jeugd van tegenwoordig kent al die series niet eens meer. Vraag maar eens aan een tiener of ze ooit van Aka de gans hebben gehoord, dan kijken ze je aan of je gek bent, of Sport Billie die kennen ze al helemaal niet. En toch is het jammer dat deze dingen niet meer worden uitgezonden, heb er altijd met heel veel plezier naar gekeken, alhoewel ik sommige tekenfilmseries van nu toch ook wel heel leuk vind om naar te kijken (voor zover een 32 jarige nog naar tekenfilms kijkt).
Liep ik vandaag natuurlijk ook nog eens een uur achter, ik was de klokken vergeten vooruit te zetten. Maar gelukkig ik niet alleen want toen ik mijn ouders opbelde vroeg mijn vader of ik wel goed bij mijn hoofd was om zo vroeg te bellen. In zijn beleving was het nog maar 8 uur maar helaas voor hem was het al 9 uur. Gelukkig heb ik nooit last van het tijdsverschil, en heb ik ook geen week nodig om er aan te wennen zoals veel mensen dat wel hebben.

Posted: 14:32, 29/3/2009
Comments (0) | Add Comment | Link

Voor het eerst bloggen

Eindelijk is het me dan gelukt. Mijn eigen blogboek.
Het is de bedoeling dat ik hier leuke stukjes neer ga zetten over mijn dagelijkse leventje. Hopelijk wordt het wat, maar het zal allemaal wel goed komen.
Na heel wat sites bekeken te hebben ben ik dan hier terecht gekomen. Waarom weet ik niet precies, maar het ziet er hier allemaal wel leuk uit en niet geheel onbelangrijk het aanmelden en inloggen gaat hier super, wat bij heel wat andere sites niet zo super gaat.
Nu moet ik alleen nog even gaan uitzoeken hoe het allemaal werkt en dan kan ik vol enthousiasme aan de slag met het bijhouden van mijn blogboek.


Posted: 15:05, 27/3/2009
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer