Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Project Strategisch Management Blog - Terri Zwierzina 2MER1

Home - Profile - Archives - Friends

Week 8

Posted on 18/2/2012 at 21:15 - 0 Comments - Post Comment - Link

In week 8 hebben wij een afspraak gehad met onze docent en uit dat gesprek bleek dat onze de probleemstelling die wij hadden bedacht juist de oplossing was. Daarom hebben wij contact gezocht met de begeleider die wij hebben bij het bedrijf Theuma, Anouk. Met haar hebben we besproken wanneer we langs kunnen komen voor een rondleiding en voor een gesprek om het over het project te hebben. De nieuwe probleemstelling gaat over hoe Theuma meer in contact kan komen met haar klanten. Het is nu nog een vage stelling maar door een afspraak met onze begeleider te maken en een gesprek aan te gaan hopen we er dieper op in te kunnen. Zo kunnen we onze probleemstelling nog aanpassen. Deze week word er ook weer gewerkt aan het Plan van Aanpak om de verbeteringen toe te passen. Ook word er een begin gemaakt via een taakverdeling aan Dag 3 uit de projectmap.

Week 7

Posted on 12/2/2012 at 20:11 - 0 Comments - Post Comment - Link

Het was voor deze week de bedoeling dat wij een bedrijf zouden zoeken voor het project. Mijn vader was niet beschikbaar in deze periode en toen kwamen wij uit bij de vader van Annemijn die algemeen directeur is bij Theuma. Ik wist niet wat voor bedrijf dit was dus ben op internet informatie gaan zoeken. Het bedrijf heeft een hele goede site waarop ik veel informatie kon vinden. Ook heeft Annemijn deze week een aantal folders en projecten meegenomen om te laten zien wat het bedrijf precies doet. Hopelijk kan Annemijn zo snel mogelijk een afspraak voor een bezoek bij het bedrijf maken en kunnen we van het bedrijf zelf horen wat het precies doet en misschien waar er voor hun een probleem zit. Deze week wordt er begonnen aan het Plan van aanpak en daarvoor word ook een taakverdeling gemaakt. Daarna word het in de rest van de week nog verder uitgewerkt.
Hosting door HQ ICT Systeembeheer