Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

RS - Cowboy from Hell -

Home :: Profile :: Archives :: Friends

Morgen begin ik.

Morgen gaan we beginnen,vandaag was nog niet de goede dag. Vandaag drukke dag gehad. Auto helemaal weer als nieuw. Van binnen en van buiten helemaal gecleaned. Verder nog boodschappen gedaan en wezen schaatsen. Was 15 jr geleden dus 1e 10 min was het wennen,maar ging vlug weer vrij aardig en ga volgende week nog maar eens. Wel weer duidelijk geworden dat het echt tijd wordt om te stoppen met roken. Was erg vlug moe,dus.....moet toch weer een klein zetje zijn.

Vanmorgen roer-eieren met spekjes gehad,vanavond 2 turkse pizza's en een mok vanille-yoghurt. Tussendoor wat paprika-chips gehad.

Nu aan een wit wijntje en tv kijken,beetje twitteren en op tijd naar bed...


Posted on 19/12/2011 at 21:15

Stoppen met roken.

Vandaag 18 -12-2011 is de laatste dag dat ik rook.

Dus ben ik nu nog aan het genieten van mijn laatste sigaretjes.  Het zal niet mee gaan vallen,maar proberen mag altijd. Toch ?

Daarom deze blog dus,puur om mezelf als het nodig is een hart onder me riem te steken. Of om mezelf op te beuren. Het is dus gewoon een extra hulp-middel. Of het helpt weet ik niet,maar zal me zeker niet schaden. En daar komt nog bij dat ik graag commentaar mag hebben op alles en iedereen die het verdient. Dus het kan voorkomen dat er ook een gewoon journalistiek of column-achtig stukje komt te staan.

Ben nog even bezig met uit te zoeken hoe het allemaal precies werkt,maar voor een ieder die m'n stukjes leest "veel plezier" !


Posted on 18/12/2011 at 23:57

Nieuw !

Ga maar eens proberen een blog bij te houden.

Posted on 18/12/2011 at 23:50
Hosting door HQ ICT Systeembeheer