Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

dikke liefs

Over data

{ 7:45, 11/1/2009 } { 0 comments } { Link }

Kerst. Gadver kut kerst. Kerstgedachten dit, eten daar blablabla ik vind het allemaal heel gezellig en leuk voor al die mensen die in een relatie zitten en romantisch verliefd een etentje hebben met veel wijn, daarna een wandeling maken bij maanlicht, om vervolgens half aangeschoten in bed te belanden en de hele nacht seks te hebben, maar het is minder gezellig als je alleen bent. In ieder geval, geen vriend heb die je warm kan houden, zoals ongeveer tienduizend christmas love songs dat zo mooi kunnen verwoorden. Lonely this Christmas, is iets meer van toepassing hier. Maar goed. Typisch een geval van desperate als ik die zinnen hiervoor teruglees. He jakkes ik heb een hekel aan zeurderige mensen en nou doe ik het zelf ook al. ‘Het is kerst! Be happy’. Ja whatever, ik probeer, maar lukt nog niet echt.

 

Gezellig. Mama is chagrijnig omdat het gourmetstel niet aan wil, ik heb een opgeblazen gevoel van al dat vele dikmakende eten en de jongen die ik al een tijdje erg leuk vind en gister heb gesmst met fijne kerst stuurt maar niks terug. Ik ben godver de dag voor kerst nog bij hem wezen eten! Heb mijn training afgezegd omdat ik dat ook niet zou halen, gaat ie zo doen. Maar hij is denk ik niet zo geïnteresseerd in mij als ik dacht. Stom.

 

Soms heb je van die momenten dat je denkt: 'Hooi doe het lekker zelf.' Net zoals nu want de inspiratie is op dit moment echt ver te zoeken, ligt vast op de Noordpool bij de kerstman in huis ofzo.

 

Als ik alles op ga schrijven wat ik nu denk zou er ongeveer het volgende staan:

Stomme All you need is love-programma achtige dingen op tv.

Kut, over 2 weken tentamens en ik moet nog beginnen met leren! Hm ik ga morgenochtend gewoon vroeg op, even eten, dan hardlopen en douchen en dan aan de studie. Maar dat dacht ik gisteravond ook en het liep vanochtend ook niet zoals ik in gedachten had. Maar oke, het voornemen is er.

 

Ja voornemens, 2009 komt eraan en je hoort iedereen weer voornemen dit en voornemen dat, stoppen met roken, minder drinken, die extra kilootjes eraf halen, genieten. Maar nobody cares om de wereld, de ongeveer anderhalf miljard mensen die elke dag in armoede leven, het klimaat dat er niet beter op wordt en dat er elke dag doden vallen omdat mensen het schijnbaar leuk vinden onnodig andere onschuldige mensen overhoop te schieten. Wat schiet je er mee op?

 

Nee. Het is alleen maar me, myself and I. (Moet ik toegeven dat ik zelf soms ook behoorlijk egotripperig kan zijn). 'Wat is de beste manier om te stoppen met roken? Nicotine pleisters? Of toch even een consult bij die gespecialiseerde dokter in Maastricht? Of in plaats van te roken een ander plaatsvervangend thing in te lassen, bijvoorbeeld sporten als je trek hebt in tabak? Hm even een vriendin om advies vragen.' Gaat weer verloren geld van je abonnement, en probably heb je een te dure fashion telefoon, terwijl eentje van 50 euro ook prima kan bellen en smsen.

En was laatst op tv niet die reclame van die privé kliniek in Culemborg die naar eigen zeggen zelfs schaamlipcorrectie schijnt te doen? En dat het tegenwoordig bij het all-in-one pakket zit (voor maar 10.000 euro, exclusief btw), naast een strakke buik nu ook een strakke poes. Pas op dat ie niet scheurt.

 

So this is Christmas,

What have you done?

Another year over,

And a new one just began

And so this is Christmas

I hope you have fun

The near and the dear one

The old and the young.

A very Merry Christmas

And a Happy New year

Let’s hope it’s a good one

Without any fear

 

Nou ik hoop het ook. Geen angst, geen oorlog, een perfecte wereld. Op een mooie kerst en een mooi nieuw jaar. 

Ik luister teveel Skyradio, non-stop kerstliedjes, begint nu redelijk te irriteren.

 

Jongens. Ja, dat is ook een onderwerp dat ongeveer 30 keer per uur door mijn hoofd spookt. Met name 1 jongen dan. Waarvan ik na 2 maanden nog steeds niet echt hoogte krijg (maar ooh wat istie en blijft-ie leuk!). Dus. Issue nummer 5 al, zo met kerst. Wat een gezelligheid.

Maar ofcourse is dit wel het aller leukste onderwerp om over te praten, jongens, seks (vooral als je dat nog niet gehad hebt), en alles wat daar omheen hoort. I love it.

 

‘Ben je verliefd?’ Vroeg een vriendin laatst. Weetikveel, wat is dat, verliefd zijn? Ben ik dat überhaupt ooit geweest dan? Ik geloof het niet. Op zich wel logisch, ik heb 1 vriendje gehad toen ik 16 was, wat weet je dan in godsnaam van liefde? Dan is het alleen spannend dingen uit te proberen, beetje zoenen en vrijen. Meer niet. Verliefdheid, houden van, nee dat kan wel als je ouder bent.

 

Zon gevoel van dat je als je denkt hem te zien een dikke shock krijgt. En dat hij het dan toch niet blijkt te zijn, je aan de ene kant opgelucht bent dat hij het toch niet is (want stel je voor als hij jou zo in deze outfit zou zien, en je haar zit ook voor geen meter, thank god dat hij het niet was), en aan de andere kant enigszins teleurgesteld bent omdat je eigenlijk had gehoopt weer een glimp van zijn o-zo leuke koppie te kunnen opvangen.

En dat als je op stap gaat, dit uiteraard vooral doet om jongens te spotten, stiekem hoopt dat hij er ook is. En als hij er niet blijkt te zijn, ga je ondertussen al die jongens die op dat moment op  je af stappen ongewild vergeleken met hem, ja ik ken het.

Of hem toevallig weer ontmoeten in die ene kroeg waar je hem voor het eerst ontmoet had (het blijft een speciaal plekje), alhoewel hij zich waarschijnlijk niet eens kan herinneren dat hij jou daar voor het eerst ontmoet heeft, omdat hij toch iets teveel gedronken had (maar jij ook, niet dat het wat uitmaakt).

En nadat je een ontzettend lief smsje van hem hebt gekregen luidkeels zingend onder de douche I believe I can fly zingt.

Dat soort dingen. I like. En ik kan er nog wel 1000 van dit soort voorvallen opnoemen.

Nou als dit allemaal synoniemen van verliefdheid kunnen zijn, dan ben ik zeker weten verliefd.

 

Nou is alleen het probleem dat die jongen helemaal niet verliefd op mij is, haha. Not funny. Tenminste dat denk ik.Want hij vind het leuker om er meerdere meiden tegelijk op na te houden.

En daar moet ik dan weer even via via via achter komen. Ja ik kan het ook niet ruiken dat ie zo is.

Maarja, I know, hij is fout, wil geen vaste relatie, vind mij lang niet zo leuk als dat ik hem leuk vind, maar het enige wat ik wil is hem! Ook al is ie zoals hij is, ik wil hem gewoon. Want ik weet zeker dat ik never nooit ergens meer een jongen tegenkom die zo leuk is als hem.

Aangezien ik nogal heel erg choosy ben, en ik niet snel iemand leuk vindt en al helemaal niet snel andere dingen opgeef voor een jongen (een uur in de kou buiten op hem staan wachten, omdat ie vergeten was te zeggen dat ie moest voetballen en daardoor een uurtje later kwam. Het vroor maar 5 graden, no worrys. Of die keer dat ik nadat ik met vriendinnen naar de bios was geweest en midden in de nacht nog bij hem heb aangebeld. En de volgende dag gezeik kreeg met mijn pa omdat ik veels te laat thuis was, tja).

Tenzij die jongen nou heeel erg leuk is, dan wel natuurlijk.

Ik denk te fout, maar ik kom er niet vanaf.

Hij is echt over data. Ik moet hem vergeten, zegt de ene kant van mij. Maar als jij denkt dat hij de jongen van je leven is moet je voor hem gaan en er achteraan, spreekt de andere kant tegen.

Ik denk echt dat ik met hem oud wil worden, kindjes krijgen, trouwen. Alles er op en er aan.

Oh god, wat klinkt dat burgerlijk.

Ik weet ook niet waarom ik dat denk, maar ik weet gewoon zeker dat ik hem wil en anders niemand!

Maar ik weet for sure dat ik dat nog nooit eerder bij een jongen heb gehad, ook al ben ik dan nog niet eens 20. Ja en dan kunnen mensen soms denken en zeggen dat er  'nog zoveel andere jongens op de wereld zijn', 'geniet van je leven je bent maar 1 keer jong', 'waarom zou je je nu al binden? geniet van je vrijheid!'. Dat soort dingen hoor ik iedere dag. Wel 10 keer. Kan heel vervelend worden.

Ja 2009, het is weer lekker begonnen.

Een nieuw jaar, nieuwe jongens. Dat houdt ik mezelf maar voor.Voor niemand

{ 3:09, 28/10/2008 } { 1 comments } { Link }

Tja, niemand die dit leest, dus voor niemand.

Ik geef het op. Hoelang kan je gaan wachten op een jongen? Of hoelang mag je wachten totdat jezelf het bijltje er maar bij neergooit? Een week vind ik reeel. Zeker weten. Maar 2 weken wordt toch wel krapjes, want dan vindt ie je toch niet zo leuk als je misschien wel hoopte dat hij jou leuk zou vinden. Ingewikkeld.

Oja, vorige week ben ik nog bij hem thuis geweest. Het was gezellig en leuk en lief en ik vind hem echt leuk. Wanneer vind ik een jongen nou leuk? Niet vaak, nee. Zelfs op straat ben ik bang dat ie in elke auto zit die voorbij rijdt, dus ik zorg dat ik er op mijn fietsje altijd piekfijn uitzie en als de telefoon thuis gaat hoop ik stiekem dat hij het is en mij 'zomaar even belt'. Alhoewel ik geen idee heb hoe hij aan ons thuisnummer moet komen, hij heeft alleen mijn mobiele nummer. Dus dat is weer ijdele hoop, maar toch, je weet het maar nooit (als ie mij echt leuk vindt is er toch een kans dat hij dat wel doet?)

Maar na die avond, weer niks. Ook geen sms van, ik vond het leuk, of, wanneer zie ik je weer eens, nee helemaal niets.

Ik dus maar weer eens smsen. Ik kwam hem laatst trouwens nog tegen tijdens mijn werk (leuke leuke baan), heb hem maar liefst 5x gespot, hij heeft maar 1 keer wat gezegd, hij ignored mij gewoon! Dat kon zelfs ik zien, zo blind staar ik me dan ook weer niet op hem, hoop ik.  'Beetje mij negeren he..;)'. Dat was dus wat ik verzonden heb en waar ik geen reactie op heb gekregen. Achteraf had ik meteen al spijt dat ik dat uberhaupt in mijn hoofd heb gehaald om te smsen. Ofcourse vind ie dat niet leuk, en ofcourse stuurt ie niks terug (wat moet ik met zo'n vage meid? Maar hij doet zelf ook vaag eigenlijk).

Inmiddels, een week later, nog steeds niks. Maar ik heb besloten dat hij nu wel weer eens iets van zich mag laten horen, ik was immers degene die het laatst gesmst heeft? Maar nee, op msn niks, hyves niks, allemaal niks nada noppes. Misschien ben ik hem wel gewoon niet waard? Of is hij mij niet waard?(zou ik misschien wel moeten vinden, maar doe ik niet)

Ik, sentimenteel als ik dan weer ben, ga naar alle teksten van alle liedjes luisteren die maar op mijn computer en mp3 staan en overal herken ik toevallig mijn situatie in (I begin to wonder, don't you know that it's making me crazy). Zelfs de meest foute liedjes vind ik nu prachtig om hun geweldige teksten. 

I would know
And you over think
Always speak
Cryptically

I should know
That you're no good for me

Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white

Ja toch? Dit gaat gewoon over mij en hem. Hij heeft het alleen nog niet door dat ik zo over hem denk en iets voor hem voel wat hij misschien niet voelt. Waarom smst hij dan laatst nog (alhoewel ik wel weer het iniatief moest tonen door hem wat te sturen); 'ik vind je erg aantrekkelijk, en ook zonder seks zie ik het wel zitten'. Ja we hadden het dus over seks gehad, hij begreep niet waarom ik nog nooit met een jongen had geslapen, en zei dat ik een beetje schijterd was. Naja dat is misschien ook wel zo, op dat gebied dan. Hij snapte maar niet waarom ik geen seks wilde, want 'je weet niet wat je mist' . Maar, hij geeft wel aan dat ie 'het zit zitten', waarom hoor ik dan niks van hem? Ik wil het zooo graag een kans geven, maar als hij zo gaat doen, betwijfel ik of hij wel de waarheid spreekt. Hij ziet volgens mij als wat ouwehoeren dit en verder niet. Hij kan immers genoeg andere meiden krijgen die wel met hem naar bed willen? I don't know it for now.Sms.. of niet?

{ 1:50, 21/10/2008 } { 1 comments } { Link }

Oke, nu zit ik te twijfelen of ik hem moet smsen...

Want die jongen laat nooit iets van zich horen ook al heb ik hem net een halfuur geleden nog gezien.. Naja niet echt met hem gesproken, dat kon helaas niet omdat ik aan het werk was, maar hij zei wel heel lief 'hoi'..

 

'Die jongen' trouwens is R., die ik wel een heel klein beetje leuk vind. Oke, meer dan een klein beetje leuk, want normaal krijg ik nooit een rooie kop als een jongen "hoi" tegen mij zegt. Had hem ooit ontmoet in de kroeg, ik had een vriend (maar heb natuurlijk verteld dat ik vrijgezel was), hij geen vriendin, ik was jarig (werd toen 17, heb hem wijsgemaakt dat ik 18 was), ik was dronken, hij niet, en we hebben gezoend ja, oftewel ik was vreemdgegaan. We hadden nummers en e-mail uitgewisseld, and that's it. Gelukkig was ik niet meer verliefd op mijn toenmalige vriend, het ging ongeveer 3 dagen daarna ook uit. Van R. heb ik na de tijd weinig gehoord, totdat hij een keer vroeg om wat af te spreken. Dus 2 weken geleden was het zover,en het was echt een super leuke avond, maar na de tijd heb ik niks van hem meer gehoord. God mag weten waarom (niet).

 

Ik had dus zoiets in mijn hoofd van: 'Hee, hoe is het? Nog plannen vanavond?' (heel normaal smsje, lijkt mij toch)

Moet ik het doen of niet.. sjonge dit is dom, waar maak ik me in godsnaam druk over?!

Hij kan mij ook wel smsen.. hij heeft me net nog gezien! En als hij me leuk vind, stuurt hij heus wel een smsje om vanavond even iets af te spreken..

 

En waarom is nou net op dit moment mijn allerbeste vriendinnetje, M., die mij altijd nuttig advies kan geven over alle random zaken die je maar kan bedenken, niet op msn?! En ik weet dat haar beltegoed op is, dus dat heeft ook weinig zin. En ook al zou ik haar smsen, dan zou ze het in eerste instantie misschien wel niet eens snappen, omdat ik mijn verhaal toch nooit in 1 sms kan krijgen, dus kost het me weer het dubbele. (drama!)

 

Ik haat dit, nu moet ik dus zelf beslissen what to do.. en ik ben als zo slecht in keuzes maken.

 

Aaah waarom komt M. niet gewoon op msn, I need her!

Okee whatever,  ik heb het verstuurd!

Hij stuurt iets terug.. 'Ja gaat goed hier, jij plannen?'

Jemig waarom zegt ie dat nou weer.. hij antwoordt niet eens op mijn vraag, maar ik krijg alleen een wedervraag terug, wat moet ik daar nou weer mee?

 

Misschien wil die niet afspreken.. wtf is dit nou weer.

Misschien heeft ie wel een ander ondertussen? (in die 2 weken? dat zou wel heel snel zijn..)

Hij dacht trouwens dat ik een of andere slet was..

Hij vroeg namelijk op die dag two weeks ago: 'Volgens mij ben jij echt zo iemand die volgende maand alweer iemand anders heeft'. Hij moest eens weten dat ik nog maagd ben en al 6 maanden droog sta alleen al qua kissing)

Hij houdt trouwens van klassieke muziek,  tenminste dat zei die toen, weet niet of het een grapje was.

 

Jemig dit is echt te vaag, waarom draait die gast er nou omheen, hij kan wel gewoon zeggen of ie überhaupt plannen heeft?

Heel irritant..

Oh sms! ‘Wat zijn jou plannen dan.. met mij?;)’

 

Hoe moet ik dit opvatten? Ik doe net alsof ik heel naïef ben. Misschien doelt ie wel op andere dingen, maar daar heb ik eventjes geen zin in.

Naja, ik houd het maar bij de leeftijd en de hormonen dat jongens over het algemeen wat seksistischer zijn dan meiden..

 

Ik vroeg vriendin W. er laatst ook naar, hoe het dan tussen haar en haar vriendje is gegaan, maar ze zei dat ze nadat ze de eerste keer hadden gezoend ook al best snel verder gingen dan zoenen en seks hadden. Ik dacht oke, het is dat ik daar geen ervaring mee heb, maar blijkbaar is dat heel normaal dus?

 

En aangezien vrienden G. en S. ook altijd zo oversekst kunnen praten, zal het wel de leeftijd ofzo zijn, maar zelf ben ik helemaal niet zo, en ik wil al helemaal geen seks nog, daar ben ik echt nog niet aan toe!

 

Maarja, ik weet het ook allemaal niet meer. Ik denk; ik neem eens initiatief en stuur hem een sms om iets af te spreken, gaat hij vaag reageren..

 

Ik snap echt niks van jongens.  Wat moeten we d’r mee?!  Hij reageert nu in 1x helemaal niet meer.  Vaag zeg.

Jemig ik haat het als jongens vaag doen!  Ze moeten eens een keertje duidelijkheid geven. Maar aan andere kant maakt dat jongens ook wel weer leuk en mysterieus (?)

 

Als ie niet binnen 5 minuten reageert heb ik het helemaal gehad met die jongen, oke, de limiet is 21.00 uur.. dus nog 8 minuten vanaf deze klok.

 

Geduldig zijn is moeilijk! Er zijn nu al 2 minuten  om en nog steeds niks gehoord (dit is een slecht teken, ik voel het). Zonet kon ie nog wel binnen 2 seconden reageren en nu kan ie niet eens binnen 4 minuten reageren?

Echt stom. Jongens zijn stom.

Misschien ziet ie het niet dat er een smsje binnenkomt? Misschien praat ie op dit moment wel met  een ander meisje? Misschien is z’n batterij leeg?

 

Ik probeer gewoon positief te blijven, want de werkelijkheid zal wel weer veel harder zijn dan ik denk, ben ik bang. Maargoed ik blijf hopen! Nog steeds geen reactie, nu begint het toch wel irritant te worden,  het is namelijk bijna 21.00uur.

Ach hij vind mij gewoon niet leuk meer, hij dacht zeker gescoord en that’s it!

 

Ik las laatst ook zon artikel in een tijdschrift,  met allemaal redenen en dingetjes waarom hij niet reageert terwijl de date gewoon wel leuk was. En volgens mij is hier bij mij het volgende aan de hand: He’s not that into you.

Oftewel, hij vind me gewoon niet zo heel leuk (omdat ie genoeg anderen kan krijgen?).

 

Wanhoop, nog 2 minuten tot 21.00 uur.

Oke, die gast reageert echt niet meer..

Moet ik hem dan maar weer gaan smsen? Of klinkt dat weer te wanhopig?

Nog 1 minuut.

Dit word hem niet meer, echt kut! Wat moet je hier nou mee.

Nee, ik ga hem ook niet smsen.. dat klinkt zo desperated (ofniet?) Zal ik gewoon zeggen dat ik hem leuk vind (in een sms? Of is dat te afgezaagd?)

Jeetje, ik weet het nu echt niet meer.

Jahoor, het is 21.00uur.

Misschien reageert ie wel niet omdat hij nu thuis zit met vrienden en het uncool vindt om iets terug te sturen?

 

OOOOOOOOOOOOOOH! NEEEE! Ik ben ook zo’n nerd!

Mijn Sim-kaart is vol! Daarom kan ik geen smsjes ontvangen. En daar kom ik nu pas achter, hoe achterlijk!

Snel smsjes wissen en wachten totdat er hopelijk iets binnenkomt (ik krijg spontaan een hoopimpuls van hier tot Japan en mijn wanhoop zakt naar een minimum)

 

Ow, nu krijg ik alsnog niks binnen, dit is echt te scheel voor woorden. Straks denkt die gast dat ik hem heb laten zitten omdat ik al die tijd niet reageer (terwijl hij niet weet dat mijn simkaart gewoon vol was en ik daardoor niet zo snel kon reageren).

Maar ik heb nog steeds niks binnen, dus dat smsje mag wel snel komen dan! Want het is inmiddels alweer 5 over 9..

Omg, mijn telefoon doet echt kut, want blijkbaar duurt het super lang voordat er smsjes op de sim kunnen binnen komen, ondanks dat ik net al een stuk of 20 smsjes verwijderd heb..

 

Sjonge jonge, nou denkt ie vast dat ik niet meer wil.  Jemig waarom komt dat kutding niet gewoon binnen! Ik wil weten wat ie zegt, als ie überhaupt heeft gereageerd.

Heb ik gewoon dik 10 minuten in spanning gezeten terwijl gewoon die domme simkaart vol was, echt sneu ben ik.

Godverdegodver, er komt gewoon niks binnen! Dus heb ik alsnog voor niks in spanning gezeten omdat ie gewoon niet eens smst. Maar toch weet ik zeker dat er wel een smsje binnenmoet komen anders krijg ik niet zon melding dat de sim-kaart vol is.

Shit, dit is niet leuk meer.

 

Straks heeft ie niks gesmst en wacht ik op niks!

Ik denk echt dat hij niet meer wil of geen zin heeft.

ik heb geen idee. Dit is irritant!

Nou het word hem niet meer, het is nu kwart over 9.

Misschien heeft ie de sms naar de verkeerde gestuurd? Dat ie wel een sms had gemaakt maar gewoon per ongeluk naar degene boven mij in zijn telefoonlijst heeft gestuurd? Zou kunnen toch? Maar waarom krijg ik dan alsnog niks binnen?

Dus eigenlijk betekend dat maar 1 ding:  hij heeft dus niks terug gesmst, en ik maar blijven hopen omdat ik dacht dat mijn theorietje over de simkaart wel zou kloppen, maar dat is dus ook niet de reden.

Nou ik geef het op!

Hij stikt er maar in.

Zal ik hem anders nu nog smsen ofniet? Dan weet ik tenminste waar ik aan toe ben. Maar dan denkt ie vast: omg wat doet zij nou weer doordrammerig. Ofzo.

 

Ohjee, ik zie hem toevallig net online komen, dat betekend: dat ie thuis is en op msn is, oftewel ik ga maar eens tegen hem praten, als ik dat durf, want ik denk niet dat ik dat durf, eerlijk gezegd.  

Heeel erg toevallig kom ik nu ook online, wat een coincidence niet. En toevallig gaat ie niet tegen mij praten. Waarom niet? Heeft ie geen zin om wat te zeggen?

Moet ik dan alles zelf doen?!

Heel irritant.

Oke, dit word hem dus niet, aangezien ie helemaal niks zegt. Maar wat moet ik in godsnaam tegen hem zeggen dan? Hellup.

En waar blijft bestfriend M. eigenlijk? Die zou ook wel eens online mogen komen.

 

Wat is een goeie openingszin? Ik weet het niet.

Ik wordt een beetje gek van mezelf nu. En jij ondertussen misschien ook wel.

 

Nou heb ik eindelijk wat tegen hem gezegd, reageert hij niet eens. Hmm, misschien is het toch wel een loser.

Nu voel ik me trouwens mooi dom. Heb ik nu blauwtje gelopen? Of hoe noem je dat. Heel fijn is dat dan.

Nu weet ik echt zeker dat ie op me afgeknapt is, want weetje wat ik zeg op msn tegen hem: ‘ik denk, ik krijg wel een smsje terug maar neehoor’.

En even later zeg ik: ‘als je niet wil afspreken, kun je ook wel gewoon zeggen?’

Dat is te erg voor woorden. Waarom heb ik dat nou weer gezegd?

Stomkop ben ik ook.

En nu ga ik ook nog met een kut gevoel naar bed. Heel lekker is dat. Als ie eens wist wat er in mijn hoofd omging, dan deed ie vast niet zo vaag, tenzij hij geen respect heeft voor mijn gedachten, dan mag ie echt oprotten.

 

Maar hij zei laatst nog aan het eind van de date dat ie het ook leuk vond. En dat we snel weer eens moesten afspreken. En nu gaat ie zo doen. Hij moest eens weten hoe ik over hem praat dan lacht ie zich dood denk ik.

 

Maarja, hij rookt toch en luistert klassieke muziek (wie luistert er nou klassieke muziek?!), dus dat zijn wel een paar dikke afknappers.

 

Oh ik krijg nu pas een smsje binnen! Eindelijk, wat een opluchting. Alleen wat hij zegt.. ‘ik weet wat leuk en fijn is’.

Het moet natuurlijk niet de verkeerde kant opgaan. Weet je wat ik nou weer zeg! Sjonge waarom doe ik dit toch ook. Ik sms terug: ‘ik vind jou leuk.. maar wat is volgens jou leuk dan?’

Hoe verzin ik het ook. Naja weet ie tenminste dat ik hem wel gewoon leuk vind, ziet ie zelf maar wat hij daar mee doet.

Waarom duurt het nou weer eeuwen voordat ie reageert?

Een smsje kost toch niet zoveel tijd.  Misschien zijn er inderdaad wel vrienden bij hem thuis die hem beetje op zitten te ruien, van: zeg dit of doe dat.

Irritant.

Vind ie dat leuk ofzo om heel lang te wachten met reageren? Super anoying zeg!

Hij snapt toch wel dat ik geen geduld heb man.

Maarja, als ie nou zometeen smst van: ‘kom maar langs dan ‘

Het is nu al 22.00uur. Das toch wel een beetje laat dan.

Sms!  Hij zegt: ‘I want it all’

Okee, dat is wel heel fout.

Hoe moet ik daar nou weer op reageren.

Een ding is in ieder geval duidelijk, of hij is oversekst en gaat zulke smsjes sturen of hij heeft een groot seksgebrek en dat ie daarom zulke smsjes stuurt..

Onduidelijkheid schept de wereld  zeg ik maar altijd. So not.

 

Aaah eindelijk! M. is online!! About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  March 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Links


Categories


Recent Entries

Over data
Voor niemand
Sms.. of niet?

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer