Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Q Blogz!

Description

Ik probeer er altijd zo vaak mogelijk 1 te maken binnen de dagen. Hope you will Enjoy.


My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends

1-03-2011 Gisteren.

Hey, mensen. Zoals je al ziet had ik gisteren hier ff snel iets neer geplaatst. Maar ik had niet vertelt wat ik die dag heb mee gemaakt! Hier gaan we dan. 't is misschien niet zo lang als anders maar toch.

 

Het begon in de ochtend. Dat doet het altijd eigenlijk, weet eigenlijk ook niet waarom. Ach ja. Dus ik stond op. Uit mijn 2 persoons bed. Yep, ik was deze keer bij me moeder. Dus ik kom beneden. En daar zat me moeder, ff chillend achter de PC. Goeie morge gewenst aan me moeder. En toen ben ik even op de bank gaan zitten. Nou, ma die werd om 10 uur opgehaald. Dus toen ze weg was. Heb ik even doei gezegt tegen mijn moeder. Dus ik even tv gekeken. Beetje achter de PC gezeten enzo. En toen ben ik rond 12 uur naar huis gegaan. Ik had wind tegen dus dat is minder aangezien je dan helemaal van Veghel-zuid naar Uden noord moet fietsen. Haha. Dus ik gefiets, niks gevonden op straat. Ik wou dat ik is een keertje 1000 Euro vond ofzo. Dat zou wel master zijn. Dus eenmaal thuis aan gekome.. Wacht ik vergeet iets. Ow jah! Ik ben naar de Esso gefiets. Om eventjes beltegoed te halen. Ik heb dus bij PrePaid een tarief ofzo. van 100% Extra. Dus als ik dan bijv. opwaadeer met 10 euro. Dan krijg ik nog eens 10 euro. Alleen dat is maar geldig tot een bebaalde tijd. Vette shizzel. Nu heb ik gewoon 20 euro! Maar ik dus naar huis. Zat ik thuis een beetje niks te doen. Ja, ik heb me eigen geschoren. Want dat was ook wel weer eens nodig. Maar toen. Ja, toen, TOEN! Kwam Iris. Altijd leuk als mijn lekkerding komt. Dus wij een beetje chillen op de bank enzo. Beetje gedronken. ( Zij Ice Thea en ik Cola! ) Toen even naar boven gegaan. ... Toen weer naar beneden. En pa en zo uitzwaaien en toen ging ze weer weg. Jammer, want ik zou wel elke dag naast haar willen wakker worden. Zucht.... Maar dat is ook een kwestie van tijd. Dus pa, ik en Debbie een beetej tegen elkaar aan lullen. Begonnen we weer over het kaarten. Dus nu gaan we vanaf donderdag om de week even kaarten op een donderdag. En tegen de zomervakantie aan, gaan we kijken wie de meeste punten heeft. Er is een 1e plaats een 2e plaat en een 3e plaats. En die krijgen dan een prijs! Leuk toch! Hoop dat ik altijd eerste word! Dus ik gegeten enzo. Toen afgedroogt. Paar keer Iris gesmst. En toen richting Angelo. Nou daar een beetje gehangen. Zijn we naar de Esso gelopen. Want hij moest peuken hebben. Gaat die pinnen. Krijgt de Pin automaat een storing! Dus hij bijna trippen en toen had hij ze wel. Want toen deed hij het wel. Dus wij weer terug. Nou ik rond 11 uur naar huis. Kom ik thuis. Maakte ik nog even dat blogje wat ik gistere heb neer gezet. Heb nog ff een spelletje op gezet op mijn pc. Nog ff op twitter gecheckt en toen gaan slapen.

 

Nou, dat was dus gisteren. Vanavond hoop ik dat ik die van vandaag er op kan zetten. Maar dat weet ik niet zeker. Aangezien ik nog niet zeker weet wat ik vanavond ga doen. We kijken wel. In iedergeval, hoop dat deze nieuwe site een beetje bevalt. Zo niet, reageer dan even op Hyves, Facebook of/en Twitter. Dan kan ik het veranderen.

 

Gr, Quincy.


Posted: 09:14, 2/3/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

1-03-2011 Yay! :D

Goeie avond. Ik heb weer iets niews gevonden en ik heb besloten om voortaan hier mijn blogs neer te zetten. Ik probeer zo vaak mogelijk een nieuwe blog te schrijven. Bijna elke dag. Maar ik kan er niet altijd zijn. Maar ik zou het proberen bij te houden. Tot morge, want dan ga ik weer verder met waar ik gebleven ben.

 

Ow jah, ik hoop dat het een beetje leesbaar is. Zo niet? Reageer dan even terug op mijn Twitter, Facebook of/en Hyves.

 

Gr, Quincy Raymakers a.k.a Mr.Raymakers.


Posted: 23:52, 1/3/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer