Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Read My LIfe 

Help!

01:05, 30/9/2011  ..  0 comments  ..  Link

Kijk:

Ik vind (of vond, ik weet het niet meer) een jongen leuk! Er was helaas een klein probleempje!

1. Hij is de broer  van mijn vriendin.

2. Hij is nu 16 en ik 14 (over een maand 15), kan dat wel in de ogen van een jongen. Want hij mag natuurlijk drinken en brommer rijden. En ik ? Pff 14 dan ben je nog je ouders kleine prinsesje

3. Hij is natuurlijk in mijn ogen een stuk maar ik ben niet echt de knapste. Ik heb mijn momenten dat ik er leuk uit zie , maar die ziet hij niet.

4. Hij woont  10 km van mijn huis dus dat is met de fiets driekwartier trappen!

5. Hij zit op het vmbo. Niet dat ik hem voor oordeel (ik zit zelf op gym, dua wel iets hoger maar vmbo bij ons, staat bekent om z’n dellen. Niet dat ze dat allemaal zijn maar volgens mij kan je die foundation laag en die make-up er als een masker van af trekken. Ook heb ik een wiskundige formule bedacht om te meten welk school niveau de meiden zitten: Hoe dikker de laag Eyeliner hoe lager het niveau. ) Maar daar zitten veel meiden die langer, slanker en vaak ook knapper zijn dan ik!

6. Ook heeft hij een Six PAC (als ik er naar kijk smelt ik als boter in de pan ) Maar ik heb nogal was vet om de botten. Niet dat ik dikke of zo word genoemd maar ja … Ik ben geen J.Lo! alhoewel die kont… Ik bedoel dus volslank.

7. Last but not laest , Ik heb dus nog nooit een vriendje gehad! Nooit! Nada! Noppes! Never ever!  Ik weet niet hoe ik dit moet aan pakken!

Weetje laast toen ik met mijn vriendinnen samen , en ze hadden het over vriendjes van vroeger! Die met flesje draaien waarna je 4 weken wat had. (het ‘’verkering’’ hebben was een hype, als of dat wat hetekende) En ze vroegen dus wie het allemaal bij waren! ‘Nou geen dus.’ zei ik. ‘Doe even normaal, gek, mij houd je niet voor de gek.’  ‘ Nee, ik meen het.’ En toen ze mijn blik zagen hielden ze meteen hun mond.                                                                                                                                                         


Maar kort samengevat : Mijn liefdes leven (best een groot woord voor bijna niks! J) was te vergelijken met de liefdes leven van een eendags vlieg! In groep 6 wel 5 hele minuten. En nog in spanje ( een hopeloze vakantie liefde). Niet dat het wat was geworden of zo! Maar wel wat aangedikt voor mijn vriendinnen natuurlijk.

  Zo een waslijst met kleine probleempjes!  Maar ik hoop dat ik niet de enige ben met deze dingen! Alhoewel ik toch wel een appart typ bent. Prettig gestoord zo als mijn LIEVE vriendinnen zouden zeggenJJ.

XX You KnowAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Help!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer