Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Ruil je rijk.

About Me

Ge´nspireerd door het bericht dat een man uit Canada een rode paperclip heeft geruild tegen een pen, en die pen tegen een deurknop enz. net zolang tot hij een huis had, heb ik besloten dat ook te proberen maar dan in het klein hier op Bloggers. Ik ben zeer benieuwd hoe snel dit zal gaan en waar ik uiteindelijk mee zal eindigen. Ben jij dat ook (benieuwd bedoel ik) check dan om de zoveel tijd even mijn Blog... Heb je iets te ruilen (van meerwaarde) stuur me dan een mailtje of laat hier een berichtje achter. Ken je mensen die wel met mij willen ruilen, stel ze dan op de hoogte van mijn Blog.
Home | Profile | Archives | Friends

- 11:56, 4/8/2006


0 Comments | Post Comment

Ruilen....! - 11:35, 4/8/2006

Ge´nspireerd door het bericht dat een man uit Canada van een rode paperclip een huis heeft gemaakt (hij heeft de paperclip geruild tegen een pen, en die pen tegen een deurknop enz. net zolang tot hij een huis had), heb ik besloten dat ook te proberen maar dan hier op Bloggers.nl.

Ik ben zeer benieuwd hoe snel dit zal gaan en waar ik uiteindelijk mee zal eindigen. Ben jij dat ook (benieuwd bedoel ik) check dan om de zoveel tijd even mijn Blog...
Heb je iets te ruilen (van meerwaarde) stuur me dan een mailtje of laat hier een berichtje achter.
Ken je mensen die wel met mij willen ruilen, stel ze dan op de hoogte van mijn Blog.

OkÚ... hier gaan we dan.

Een rode paperclip heb ik niet en is trouwens niet erg origineel. Maar om toch in de sfeer van kleine kantoor artikelen te blijven bied ik bij deze een zeer mooie in goede staat verkerend bruin ELASTIEKJE aan. Wie zou dit mooie elastiekje van mij over willen nemen en dus willen ruilen tegen iets van meerwaarde?

Greetzzz... Reggy.


1 Comments | Post Comment
Hosting door HQ ICT Systeembeheer