Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Wezep

26 maart 2014

Posted on 22/5/2014 at 18:48
Een geweldige regioavond gehad! 

Lekker vol gegeten met en zelfgemaakte en gekraakte noten taart.!!

Samen gedeeld waar we mee bezig waren en ervoor gebeden. Woorden van kennis stroomde en zelfs iemand die een visioen/beeld kreeg voor iemand anders. 

Goed om van elkaar te weten waar we staan, wat God aan het doen is en natuurlijk gebed wat altijd werkt! 

Hieronder de zelfgemaakte taart door Rens en Elly! Goed voor je buikspieren!!
 
 

22 april 2014

Posted on 22/5/2014 at 18:12

Getuigenis:

Een fijne regiogroep avond weer gehad. Dit keer had Corine Ouweneeleen inbreng om God te aanbidden met behulp van de piano.

Ik mocht weer opgebouwd worden door tijd te investeren in aanbidding en tongentaal. Voor elkaar gebeden en lekker gekletst over koetjes en kalfjes en onkruid.

15 april 2014

Posted on 22/5/2014 at 18:08

Lieve mensen!

 
We hebben de afgelopen regio avond een fijne tijd gehad van samen zijn, samen delen en samen God zoeken! Na een kopje koffie met dé notentaart van Rens, hebben we met elkaar gedeeld waar iedereen mee bezig is, en hebben we hierin ook voor elkaar mogen bidden. Gaaf om te merken dat God woorden gaf en er daardoor mensen bemoedigd zijn!! Bedankt ook voor jullie openheid hierin! 
 
Eén van de dingen waar we voor gebeden hebben, is; het flyeren van Wim. Wim is bezig om zijn getuigenis via (bijgaande) flyer te verspreiden in Wezep, om op die manier Wezep te zegenen. Het was gaaf om hier ook sámen voor te bidden. Wat de andere gebedspunten betreft... dat laten we aan jullie, of jullie hier nog getuigenissen over willen delen ;)
 
Dan een praktisch punt; de data voor de komende regio avonden! Wederom elke 4e dinsdag van de maand. Wat betekent dat dít de komende data zijn: dinsdag 22 April, dinsdag 27 Mei, dinsdag 24 Juni. 
 
We hopen jullie dan weer te ontmoeten! En, heb je een leuk idee voor de avond,... gooi het gerust in de groep! :)
 
l

12 maart 2014

Posted on 22/5/2014 at 17:40

Lieve allemaal!

 
Genieten jullie ook zo van het heerlijke lentezonnetje?
 
Wij dachten... we sturen jullie even een mail om jullie bij te praten over de regiogroep! Ook voor de mensen die er de laatste avond niet bij waren, lijkt het ons goed om even te delen hoe de avond was. We waren met een knus groepje en het was goed om elkaar weer te ontmoeten! Ruud & Masja hadden aangegeven dat ze niet konden komen, maar wel gebed konden gebruiken voor hun situatie thuis. Er komt best wat strijd/onrust op hen af rondom het (geweldige!) verlangen van Jelmar en Amber om zich te laten dopen. Tijdens de regio groep avond hebben we samen voor Ruud & Masja en hun gezin, en ook voor de anderen die er niet waren, gebeden! Fijn om dit ook samen te doen/ beleven als 'broers en zussen'! 
 
Afgelopen maand zijn Wim en ik ook een keer samengekomen met Nico & Leontine (sectorbegeleiders Regiogroepen) en een ander echtpaar dat hun huis openstelt voor een regiogroep. Nico & Leontine hebben hun hart en passie voor de regiogroepen gedeeld. Mooi om te horen!! Ze verlangen echt dat de 'regio avonden' één van die plekken zal zijn waar mensen elkaar kunnen ont-moeten; ontmoeten in alle ontspanning. Met van daaruit het verlangen dat hartsrelaties versterkt worden. Het (leren) kennen van elkaar en het (mogen) delen van je hart vinden dus ook een plek in de regiogroep!
 
Zelf vinden we het mooi hoe hier spontaan dingen in ontstaan, zoals het samen bidden de vorige keer! Vanuit het samenkomen, in ontspanning, en een gezamenlijk verlangen om er hierin ook voor elkaar te zijn! Voel je dus ook echt vrij, áls je een gebedspunt hebt, een getuigenis, een mooie openbaring uit Gods Woord,... om daar ruimte voor te 'vragen'. Niets moet, maar... voel je wel welkom! :)
 
Wim & Chantal

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer