Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Rianne's zin en onzin...

25/11/2005 - PAP, en andere leuke(re) zaken

Goed nieuws, er is niets aan de hand bij mij. Er zijn een aantal 'overactieve bacterien' aangetroffen, die niets betekenen. Ach ja, actief zijn zich ook wel in mijn genen, dus helemaal niets om me zorgen om te maken. Dank je wel voor je comment, Anonymous.... Heel lief. Daar fleur ik weer van op. Voor de rest gaat alles hier weer helemaal goed. Geen goed nieuws, maar ook geen slechte verhalen. Wat wil een mens nog meer? Altijd leuk om te lezen: Wat doe jij vooral niet deze kerst? Ben benieuwd... ;-) Tot gauw op het web! Liefs
Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

13/11/2005 - Aloh olah

Heel leuk die comments, maar het is me toch niet helemaal duidelijk wie PH nogwat is... Ben benieuwd.... Hier alles zijn gangetje, los van de financiele druk die reeds mijn gehele leven op mij drukt. Tja, what's new? Maar ook: sommige dingen veranderen gewoon niet. Aanstaande woensdag (16-11) krijg ik de uitslag van mijn bezoek aan de gyneaucoloog (hoe schrijf je dat toch). Bij een routine onderzoek is gebleken dat ik een bacterie met mij meedraag die vrij onschuldig kan zijn. Maar het was toch nodig om een controlecheck te doen in het ziekenhuis. Voor alle mannen: be happy not to be a woman! Tijdens dat onderzoek bleek toch een en ander mis te zijn. De bacterie heeft de charmante en geheel vriendelijke naam PAP, en verschijnt in verschillende vormen. Een PAP 1 is niet erg, er is niets aan de hand, ga vooral door met waar je mee bezig bent. Een PAP 5 wijst op baarmoederhals kanker. Als de PAP in die staat is, moet je zeker geholpen worden. Opeenlopend wijen de cijfers achter de PAP op de ernst van de bacterie. Als ik PAP 3 heb, zoals bij het eerste onderzoek, is de kans groot dat ik een kleine schoonmaak krijg. Geloof mij, het is niet een zeer prettig onderzoek, maar voor de medewerkers van de gynaeocologie een dagelijkse bezigheid, voor zover ik de verhalen mag geloven. Ik hoop op mijn log het een en ander te kunnen vertellen over mezelf, zodat iedereen me een beetje kan volgen en op de hoogte gehouden wordt. Voor allen: een duimendraai op woensdag de 16e, tussen een en half drie is welkom. Naast mijn afstudeerperikelen en inhaalmanouvres om dit schooljaar klaar te kunnen zijn, werk ik 24 uur in de week voor BriteSmile. Een bedrijf wat een tandenbleekmethode verkoopt aan tandartsen. Daar ben ik medeverantwoordelijk voor de advertenties, de beurzen en andersoortige marketing gerelateerde zaken. Een leuke, serieuze bijbaan, die ik tot maart 2006 in ieder geval probeer uit te voeren. Zolang zij tevreden over mij zijn, en ik blij ben met de baan, hoop ik in ieder geval daar te blijven. Afgelopen vrijdag hebben we een beurs gehad in Amersfoort, aanstaande zaterdag in de RAI. Leuk leuk. Ik houd jullie op de hoogte van alle bezigheden, en zo niet, dan later. Toedeloe aan allen!!
Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

27/10/2005 - Man against the machine

Okee, okee, the joke about 800800 was a little bit rough, I agree. No financial help for me, not necessary. Here everything is well and fine. Trying to do several things at the time (work), and surprisely, it is still going along. Hoe gaat het met alle lieve mensen aan de andere kant van de digitale weg? Hier gaat alles lekker en wel. Ben de afgelopen week veel aan het werk geweest. Ik werk sinds 1 september bij BriteSmile (www.britesmile.nl) als marketing medewerker. We zijn in totaal met zn vijfen. Nu zijn drie van de vijf op vakantie, en is het toch wat drukker dan normaal. Maar we slaan ons erdoor heen!, Jawel! Voor alle mensen die vrijdag de 28e nog een bijzonder feest zoeken: Vanaf 22:00 uur in de Winkel van Sinkel; Man against the machine. Openingsfeest van het HKU-festival met DJ en VJ contest en veel meer! Komen dus, als je zin in een dansje en mad feestje hebt. Misschien tot morgen (jaja, je moet er tegenwoordig snel bij zijn)!
Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

23/10/2005 - Potjandikkie, kan ik een abonnementje nemen op 800800?

Hallo daar allen! Het kwaad is geschied. Blutter dan blut kan een mens niet zijn. In de portomonnee een gat, letterlijk. En de bank is inmiddels meer een zwart gat dan een heuse bankrekening... Treurig... Keep you posted!
Comments (2) :: Post A Comment! :: Permanent Link

21/10/2005 - For my friends/family in English

Here I will try to develop my own weblog. As it seems, it is a new (almost old) way to keep in touch. And because I sure am a total failure keeping up a real paper diary, I will try to do it on the internet. Erica, thanks for your message! I'm fine, thank you. How are you?! At this moment I have a little stumach pain, drunk too much coca-cola, my favorite drink... Well, that was not really interesting, but nice to know, right? Next time I will try to do the messages in Dutch and English, that's better, for all. Hope to see your writings soon up here! Cheers, with love!
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

21/10/2005 - Over het plaatje hieronder, en nog een beetje

Het plaatje hieronder is een beetje groter uitgevallen dan ik dacht, maar hij blijft er niet minder bijzonder van. Zal proberen wat meer inspirerende, gekke plaatjes hier neer te zetten. Goed, even voorstellen. Rianne, 23 jaar, Utrecht, Management opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten. Lief en leed inmiddels met Bart, mijn lief. Ga proberen de nieuwste (oude) trend te volgen, een eigen weblog. Een dagboek is mij nog nooit gelukt, dus ik doe hierbij een verwoede poging de schade in te halen. Laten we eerlijk zijn, anno 2005 zijn de ouderwetse papieren boeken natuurlijk ook niet meer het... Veel plezier hier, leuk dat je er was. En mocht je je geroepen voelen, drop een berichtje! Toedeloe!
Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

21/10/2005 - Het is mij!

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

21/10/2005 - Welkom, bienvenue, wilkommen

Welkom, Bienvenue, Wilkommen! And of course welcome! Een helemaal nieuw experiment van mij, Rianne. Is webloggen nou echt het nieuwe ding? En hoe werkt het eigenlijk? Is het leuk? Hopelijk tot snel op mijn weblog!
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

In's en out's, leuke en minder leuke gebeurtenissen, it's all here. Want: Het bleef nog lang onrustig....

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer