Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
rijswijk

Stukwerk klaar

Geplaatst in categorie: Unspecified
Stukwerk is gedaan. Het geheel is zeer strak geworden!

11:52 - 5/3/2007 - reacties {2} - plaats reactie


Vloertje

Geplaatst in categorie: Unspecified
De nieuwe keukenvloer zit er bijna in. Na nieuwe gasleidingen, elektra en ook verwarmingsleidingen ook nog maar isolatie aangebracht. Hieronder een paar fotootjes van het proces.


22:11 - 8/2/2007 - reacties {0} - plaats reactie


De Professionals komen

Geplaatst in categorie: Verbouwing
De professionals komen langs: metselaars, gasfitters en stukadoor. Het begint ergens op te lijken dus. De metselaars hebben de schoorsteen in de keuken gerestaureerd. Het metselwerk was daar lelijk en stak op willekeurige plekken ver de keuken in. Nu is het weer mooi strak.

Verder bezig geweest met elektraleidingen leggen in de keuken. Nieuwe stopcontacten in de muren ingefreesd, etc.

10:57 - 9/1/2007 - reacties {0} - plaats reactie


De achterkant van de lucht

Geplaatst in categorie: Rijswijk
Vanavond is de lucht onheilspellend. Het gaat aan mij allemaal voorbij, het waait over. Ik kijk tegen de achterkant aan; gerimpelde, fronsende wolken richting Delft en Rotterdam. Even een panograaf geklust (klik voor een grote versie):

21:12 - 1/8/2006 - reacties {1} - plaats reactie


Water!

Geplaatst in categorie: Verbouwing
Superprofessioneel, superstoer: ik heb nieuwe waterleidingen! Philip heeft me vakkundig geholpen met het aanleggen hiervan. Doordat de plafonds gedeeltelijk open liggen kunnen we overal mooi bij. Tevens nog wat oude stukken lood en tuinslang (!) vervangen!

Ik kan nu gebruik blijven maken van de leidingen in de huidige oude situatie. Voor de nieuwe situatie liggen de leidingen al klaar. Tevens alvast wat voorbereid voor een nieuwe badkamer (ooit).

10:35 - 11/7/2006 - reacties {0} - plaats reactie


Stof, hitte en zweet

Geplaatst in categorie: Verbouwing
Het is eigenlijk geen doen met deze hitte, maar gelukkig zijn er vrienden die helpen! Soms stuift het wat en lijkt het wel te sneeuwen. Maar al met al schiet het lekker op. De plafonds, muren en vloeren worden kaal. Volgende week CV- en warmwaterleidingen aanleggen!


14:43 - 6/7/2006 - reacties {0} - plaats reactie


Aanhangers zijn sexy

Geplaatst in categorie: Verbouwing
Echt, een droom is uitgekomen: ik heb zo'n ding achter mijn burgerlijke auto hangen. Een aanhanger! En ook nog eens zo'n model 'ach dat beetje roest, zo veel troep maak ik niet, want ik ben maar een doe-het-zelver die probeert zijn huis op zaterdagen te verbouwen'. Nee, ik trek volle zalen nu...

Maar wel bedankt voor het lenen van het ding! Ik heb hem vakkundig gelast en de rechterband maar vervangen :P. Ik heb ook nog maar even de verlichting gerepareerd. Is zo lastig rijden als er telkens auto's tegenaan knallen... Nu is ie geschikt voor het echte sloopwerk! Kom maar op met die stucwerkplafonds op riet (dat had ik niet moeten zeggen, want het kwam ook inderdaad ineens naar beneden... alles wit!).

14:43 - 12/6/2006 - reacties {2} - plaats reactie


Slopen dan maar

Geplaatst in categorie: Verbouwing
Gisteren voor het eerst serieus begonnen met het sloopwerk; de keuken, het toilet en de hal moeten er aan geloven. Samen met Els schrootjes en tegels van de muren afgebikt. De keuken is ineens een stuk ruimer! Op de bovenverdieping heb ik alles gelukkig opgeruimd en ingericht. Ik kan op de bovenverdieping gewoon wonen tijdens de verbouwing van de benedenverdieping . De keuken en het toilet zijn even een ander verhaal. Die moet ik natuurlijk zo lang laten staan als mogelijk is zodat ik gewoon kan koken en euh, afwassen?
keuken voor keuken na toilet voor toilet na

09:35 - 4/6/2006 - reacties {1} - plaats reactie


En bedankt he?

Geplaatst in categorie: Persoonlijk
Mijn kring kwam langs! Het resultaat: boven alles lekker schoon (dames bedankt!), beneden ligt de cheap laminaatvloer opgestapeld in een hoekje...(mannen bedankt!). Verder nog even de achtergevel van binnen opengemaakt: en waarempel, er zitten nog mooie kozijnen onder. Dat vraagt om balkondeuren!

08:41 - 12/5/2006 - reacties {0} - plaats reactie


Verhuisd!

Geplaatst in categorie: Persoonlijk
De verhuizing is rond! Na een flink ochtendje en stukje middag sjouwen is alles over. Dankzij de stoere hulp van een aantal vrienden en een enorm groot stoer busje viel het reuze mee. Nu alles uitpakken en een plekje geven.


09:25 - 7/5/2006 - reacties {0} - plaats reactie


Rijswijk neemt deel aan Groenste Stad van Nederland-competitie

Geplaatst in categorie: Rijswijk
bron: rijswijk.nl
Entente Florale is een internationale wedstrijd waarin dorpen en steden uit diverse landen meedingen naar de titel “Groenste stad en dorp van Europa”. Voordat een stad of dorp wordt toegelaten tot de Europese competitie dient eerst de landelijk competitie te worden gewonnen. Rijswijk strijdt dit jaar samen met Amersfoort, Den Helder en Nijkerk om deze landelijke titel.

Het doel van Entente Florale is het onder de aandacht brengen van het belang van goede groenvoorzieningen. Goed groen heeft immers een grote invloed op de leef- en werkomgeving voor de inwoners en de aantrekkingskracht van een gemeente.


Rijshout

Rijswijk neemt het groen serieus en wil dit ook uitdragen. Met het nieuwe groene stadlogo wordt dit benadrukt. Het logo is voorzien van een het takje Rijshout dat zich in het wapen van Rijswijk bevindt. Met de cirkel van sterren wordt het Europese karakter van de groencompetitie aangegeven. De kleuren groen en blauw staan respectievelijk voor de vele groenvoorzieningen en waterpartijen die in Rijswijk aanwezig zijn.

17:45 - 8/4/2006 - reacties {0} - plaats reactie


Wonen in Rijswijk

Geplaatst in categorie: Persoonlijk
De eerste bijdrage aan dit weblog. Binnenkort verhuis ik naar mijn nieuwe huisje in Rijswijk. Ik ben vol verwachting over de stad. Het belooft veel goeds. Veel groen, mooie huizen, leuke mensen, een eigen identiteit: Rijswijk heeft een eigen karakter. Dit weblog zal gaan over mijn belevenissen in Rijswijk. En dan met name het verbouwen...

foto: www.rijswijktekijk.nl

08:24 - 1/4/2006 - reacties {0} - plaats reactie


Beschrijving
Gebeurtenissen in Rijswijk, Zuid-Holland.
Home
Profiel
Archief
Friends

Interessante sites:
Fotosite Rijswijk


Recente bijdragen
- Stukwerk klaar
- Vloertje
- De Professionals komen
- De achterkant van de lucht
- Water!
Hosting door HQ ICT Systeembeheer