Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Robbenenanderen

4/11/2005 - Jeroen

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

19/10/2005 -

Dag, Dames en Heren van de Familie Robben.

 

Hoe ouder je wordt hoe meer je nadenkt. Hoe ouder je wordt hoe meer je ook wilt weten. Wie was wie ook al weer? En waarom? Hoe was die ander? En dan wordt de eerste vraag belangrijk: je denkt na. Je wilt een soort van verantwoording hebben over wat was, maar evengoed over wat er nu aan de hand is. Met foto's en al.

 

En alleen over de familie Robben? Nee, denk ik. Ook min of meer bevriende types/families zou je hier kunnen noemen. Daarom kom je hier ook door 'Robbenenanderen' aan te tikken.

 

Nou hoop ik heel erg dat ieder van jullie, geachte familie Robben, zich enthousiast weet om af en toe ook bijdragen aan te leveren, bijvoorbeeld ook met foto's.

 

Gaat het om bijdragen inzake anderen, dan moeten alle betrokken anderen hier hun fiat aan geven. Anders wordt de bijdrage niet geplaatst. Hoe ik een andere met deze voor mij soms nog onbegrijpelijke computer vorm ga geven weet ik nog niet - dat vind ik later wel uit.

 

Wat zou ik willen hebben? Namen, adressen, telefoonnummers, e-mailadressen, verhalen, gebeurtenissen - zowel van nu alsook van het verleden (een van mijn drijfveren: inmiddels wil ik heel graag weten 'hoe het ooit was'). Geboortes, communies, overlijdens en andere zaken zijn uiteraard ook welkom.

 

Hoe kom je hier? Door Robbenenanderen aan te geven, met als password 1952: mijn geboortejaar.

 

Voorlopig dank ik voor het lezen.

 

Jeroen Robben

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Beschrijving van de Familie Robben.

Recent Posts

Jeroen
Untitled

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me
My Blog's RSS

Friends

Page 1 of 1
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer