Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Mijn eigen plek om met jullie te delen!!!

Home - Profile - Archives - Friends

Weekendje Manchester

Posted on 31/8/2007 at 14:18 - 0 Comments - Post Comment - Link

Jaja, nog maar net thuis of ik mocht men valies opnieuw pakken voor een weekendje Manchester!!!!

We zijn vrijdag in de vooravond vertrokken en tegen de avond waren we dan ter plekke. Daar hebben we dan gedineerd, waarna we naar de hal geweest zijn om daar het gezinshoofd/papa op te wachten en te feliciteren met de verkoop!

We waren ter gelegenheid  van de verkoop van het Warschau-Outlet centre/Fashion House. (daarmee dat men papa de hele week weg was en pas om 24u is toegekomen  de vrijdag!) werd een heus Black-Tie-feest georganiseer in een heel oud Kasteel , met overdreven versieringen van hout en Marmer, plafonds met goudbeschilderingen, .....  fenomenaal,

De volgende de dag zijn we gaan Karten, het was super, jammer genoeg heb ik niet de beker gewonnen, ma ik wel in de Bentley mogen meerijden naar het hotel!! (alhoewel de Rolls mij oook wel leuk leek)

`s Avonds, eindelijk!!! Het grote Black-Tie feest !!! Iedereen in Smoking en de vrouwen in lange, glamoureuze kleden !!!!  Het heeft nog tot in de lange uurtjes geduurd

De zondag hebben we eigenlijk gewoon geluierd, gepraten, gelezen en tegen de avond naar de luchthaven gegaan!! Terug naar huis, na een leuk weekend! (enkel jammer dat onze tafelgenoten, eigenlijk alleen die broers, nogal saai waren, echt nie normaal , da heb ik nog nooit meegemaakt die hebben geen enkele keer gelachen of meegedaan me de activiteiten , pppffffff)

Het was ook een goe idee om het te organiseren


31.08.2007

Posted on 31/8/2007 at 14:03 - 0 Comments - Post Comment - Link

tijdje geleden, eh

Eerst en vooral !!! Ik ben terug in Belgie sinds vorige week donderdag!! Da was echt een leuke week!!!

 

Dus de zondag waren onze vrienden vertrokken naar huis!, Die dag hebben we dan ook nie veel meer gedaan! De volgende dag moest men papa al vertrekken voor werk (een hele week!)

Dinsdag: MILAAN Een hele dag naar Milaan, het was een super dag om naar milaan te gaan, het was echt nie druk en de nieuwe wintercollectie was der!! Zo heb ik 2 supermooie D&G-jeansbroeken gekocht!! `s Middags zijn we gaan lunchen bij Armani ( ma de bediening trok op niets, was de eerste keer dat zo erg was!) Het laatste uur hebben we dan alle kleren opgehaald voor het feest (onder andere mijn prachtig kostuum van Jil Sander ).

Woensdag: voor de laatste keer deze vakantie gewaterskiet!! en valiezen maken!!! (aangezien nie alles in men koffer kon heb ik kleren daar moeten achterlaten!! We zijn dan ook nog naar Como geweest want daar had ik de vrijdag mooie schoenen gezien!!! ma toen had ik geen zin om te passen ( et zijn supermooie zwart gelakte schoenen van Dolce..)

Donderdag: Dag van VERTREK!!! alles in de koffer gepropt en weg waren we naar de luchthaven, daar zien we een bekende Italiaanse zanger?! Elk me ons kar ( veel te veel baggage, ma ja, wa wil je als je voor 5 maanden weg bent, en al winterkleren gekocht hebt!!) Ook alfred moest weer terug mee naar Belgie, maar deze keer was hij rustiger (gelukkig)

Het was echt sleuren,  elk een tas en een grote winkelzak!  en dan was toch wel die ene oor van de Dolce..-zak deraf gesprongen  hahaha, Ik heb ook een compliment gekregen van de security-mensen over men tas!! ( het is zon zwarte0leren tas me een afbeelding van een stereo-installatie derop

De rest volgt nog ......

ciao,

BINNEN EEN WEEKJE SCHOOL!!!!!

 


Versace, tsjonge jonge!!!

Posted on 6/8/2007 at 15:16 - 0 Comments - Post Comment - Link

Moe nu eens weten wa da der gebeurd is!!!

Dus men mama had in Belgie mooie en dure staanlampen gekocht voor het salon hier in Italie! en die zijn ongeveer 2 maanden geleden opgestuurd via ABX , ma die zijn nooit afgeleverd geweest bij ons! Dus hebben we daar een advocaat opgezet die dan moest te weten komen waar die lampen dan wel zijn

en rara: vandaag krijgen we de afleverbon toegestuurd en wie heeft er afgetekend, niemand minder dan Donatella Versace!!!!  Dus die lampen zijn wel degelijk afgeleverd in Moltraio maar in de plaats bij ons bij Versace!!, hahahaha

Dus ja, nu moeten we der nog voor zorgen da we die terugkrijgen,!!! 

k hou jullie zeker op de hoogt

 

Spannend... Ciao Ruben


Milaan 04.08.2007

Posted on 5/8/2007 at 18:32 - 1 Comments - Post Comment - Link

gistren naar Milaan geweest en het was super

Milaan blijft toch nog altijd 1 van men favoriete steden, !!!!

En nu dat vakantie is , is der nie veel volk waardoor het heel aangenaam is en je niet zoals gewoonlijk over de hoofden heen moet lopen !! En de nieuwe wintercollectie ligt ook overal al in de winkels en ze hebben dus nog bijna alles in alle maten!!

Eerst moesten we voor elk van ons een mooie outfit vinden voor naar een "Black Tie" feest te gaan(binnen 3 weken in Manchester ter gelegenheid van Liebrecht&Wood), de vrouwen hebben alles gekocht bij Dolce&Gabbana => supermooi!( wij zaten daar in die confortabele zetel me ons drankje naar onze mooie vrouwen te kijken)! en de winkel was totaal vernieuwd ent was prachtig!!! ze hadden zelfs een ondergrondse gang gemaakt om van het ene gebouw naar het andere te gaan, veel goud, spiegels, zwart!!!, dierenprints, grote kristallen lusters ==> prachtig!!! (Ik had wel al andere winkels van hun gezien in deze stijl, maar deze winkel is toch wel de mooiste, ik hoop dat ze de winkel van de mannen nu ook helemaal gedaan hebben, want daar waren enkel de eerste en het tweede verdiep van gedaan!!)

Ik heb een tuxedo gekocht bij JIL  SANDER  ook heel erg mooi, en de verkoper zei zelfs tegen mij, dat ik het perfecte model ben voor Jil Sander!! Omdat ik blond ben, mooi, mager, en de perfecht lichaamsvorm/bouw voor die kleren!!!!!  men dag kon nie meer stuk!!!!!!

`S MIDDags zijn we in het GOLD restaurant van Dolce&Gabbana gaan eten en k moe zeggen dat ik het veel mooier vind dan het Armani restaurant!!! zie: http://www.dolcegabbanagold.it/ !!! Daar heb ik een cholade dessert gegeten met een laagje goud op!! Waardoor het nog duurder was dan een hoofdgerecht, maar wel heerlijk!

Aangezien we nog nie klaar waren, (men papa heeft nog geen tuxedo, en we hebben nog geen winterkleren gekocht) gaan we dus vrijdag terug!!!!!

Vandaag was het een rustige, aangename dag. Gewoon lekker lui, liggen bakken en braden!!

 

Vele groeten uit Italie, Ciao Ruben

Ik mis jullie allemaal  Tot gauw!!!


it

Posted on 27/7/2007 at 11:10 - 0 Comments - Post Comment - Link

Lang geleden, eh

Ma der is nie zop veel speciaals gebeurd deze week!

Buiten dat we op 1 dag na, elke dag naar de brico zijn geweest, naar de supermarkt en ...

We hebben ook een Caffe Frappe machine gekocht Heerlijk, ma der moet wel nog een beetje aan het recept gesleuteld worden, want we gebruikten d verkeerde koffie !!!!

Ik heb ook gezwommen, gebruind, gelezen, en .........

Oh! en dinsdag eb k die aflevering van de Beckhams gezien!!  Tsjonge jonge, das me nogal een familie ,ma k vond et leuk om naar te kijken, da maak je nie elke dag mee,!!VB heeft wel nogal een rare manier van lopen, et is echt raar !! al bij al wast goe!

 

Vanamiddag gaan we naar Como, en `s avonds gaan we pizza gaan eten!!

cIAO, gRTS. Ruben


Fotos

Posted on 27/7/2007 at 09:25 - 0 Comments - Post Comment - Link

idd de foto`s staan eindelijk op men space, et zijn wel maar een selectie, want anders waren der veel te veel!!!!

Have Fun

Ciao

link: http://firework2006.spaces.live.com/


22.07.2007

Posted on 23/7/2007 at 14:06 - 0 Comments - Post Comment - Link

In de namiddag waren de Detrochs komen zwemmen en ijsje eten, maar we hadden om 7 uur afghesproken me Christel en Marc, Lisa En Rani om te gaan eten naar Il Gatto Nero voor Christel haar verjaardag! maar ze waren der vroeger waardoor we naatuurlijk nog nie klaar waren dus hebben ze eerst nog wa tv moeten kijken want we moesten ons nog klaar maken!

Het was echt nen leuke avond, en dan was er nog die grote taart me veel slagroom  en net toen we weggingen was er een groot vuurwerk!!!! op het meer,

 

Jammer, dat ze ook morgen vertrekken!!

P.s. tsja de fotos gaak zo vulg mogelijk voor zorgen maar et is nogfal druk de laatste tijd!!!


Italie, 21.07.2007

Posted on 23/7/2007 at 14:00 - 0 Comments - Post Comment - Link

Bakske vol vandaag, we zijn vandaag me 19 mensen die aalemaal komen apperitieven

Het was wel leuk, alleen dat de meesten elkaar nie kenden, ma da was vlug opgelost! op weg naar het restaurant , hebben we te voet gedaan aangezien het toch nie te ver is! alhoewel enkele vrouwen me de auto zijn gegaan vanwege de hoge en fijne hakjes! Aan tafel hebben we ons een kriek gelachen, terwijl we uno aant spelen waren. Der zijn ook verschillende glazen omgestoten en om de duur begonnen we de stand zelfs bij te houden(k denk dat et hoogste 5 was).

Jammer dat ik `s avonds dan wer op et tapijt moest slapen!(men bed was bezet door men oom en tante, ma goed a going wel)

 

Slaapwel!!!


Italie, 19.07.2007

Posted on 23/7/2007 at 13:55 - 0 Comments - Post Comment - Link

Na de lunch hebben we een bootje gehuurd om samen me de familie eens een boottochtje te maken op het como meer. En we ebben daar nogal wa meegemaakt ze We haaden, tuusen 2 rotsen in gevaren om naar nene waterval te gaan kijken en op die brug tss die rotsen stonden der allemaal gasten rond de 17 jaar en ineens pletsten die int water en iedereen die vooraaan zat was nat

Dan eeben we ook nog een eend gezien me allemaal kleintjes achter haar aan (zo van die donzige eendjes).


Fotos

Posted on 17/7/2007 at 13:02 - 3 Comments - Post Comment - Link

Normaal gezien zouden morgen de fotos( van griekenland) op mijn space komen te staan!!!


14Juli

Posted on 17/7/2007 at 13:02 - 0 Comments - Post Comment - Link

Jaja, 14 juli is de nationale feestdag van Frankrijk en aangezien de Club Med gesticht is door een fransman ( samen met een Belg ) wordt dat natuurlijk uitgebreid gevierd en dat was dit jaar niet anders dan gewoonlijk!!! Den 13de was het al begonnen met een groot buffet (zie fotos) en den 14de waser niet zoveel speciaals want er waren veel mensen die toekwamen en vertrokken!! Maar den 15de waren de echte grote festiviteiten ( jammer, dat we's avonds moesten vertrekken )

Er was een praalwagenstoet, sangria-buffet, dans, BBQ aan het strand, het kasteel van Bastille dat ingenomen werd en nog veel meer (alles te zien op de fotos)

 

Hier zit ik dan weer in de lounge op de luchthaven, nog een uurtje en dan verlaat ik belgie voor enkele weken!! En aangezien we zo lang weg zijn is de kat mee, maar daarnet toen we aan het inchecken waren , had hij van de stress al geplast in zijn bakje (gelukkig liggen der pampers in ) ma ja nog enkele uurtjes en dan kan hij er uit! voor enkele weken dan toch!

Tot binnenkort!


Pfff, wa nen nacht!!

Posted on 16/7/2007 at 15:12 - 0 Comments - Post Comment - Link

Goh, et was me een nachtje wel, ze

Dus we ebben de club om 6 uur verlaten, rond 8 uur waren we ingeckekt, we gaan iets gaan etenen we willen net naar de gate gaan als we zien dat er 2 uur vertaging is => pas om 00.00 uur vertrekken, dus gaan we naar de lounge (Platinum-Card => superhandig ) uiteindelijk is het vliegtuig pas om 02 uur vertokken!!!!  Dus rond 6 uur smorgens lag ik in mijn bed . Nu net naar de kapper geweest straks weer de koffers pakken , want morgen vertrekken we naar ITALIE!!!


Net terug van Griekenland : (

Posted on 16/7/2007 at 15:02 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hehe, hier ben ik dan weer in Belgie (gelukkig maar voor 1 dagje) 

Ooh et was echt super, We zijn naar de club med Gregolimano geweest (zie http://www.clubmed.be/cgi-bin/clubmed55/SP/villagesHeading.do?CODRUB=0&CODLSC=GREC&PAYS=34&LANG=NL vind je alle info!!!) We hebben ons goe geamuseerd ( alhoewel da Carmine wel af en toe eens vervelend kon doen ; ), grapje Carmine !!! ) Ik heb ook voor de eerste keer in mijn leven gewaterskiet!  alsook men zus , carmine en thomas! ma k ben na enkele dagen gestopt omdak er geen zin meer in had. En in de namiddag zijn we vaak gaan zeilen  is echt super da zeilen en der was woensdag zon enorm hevige wind op de zee waardoor een g.o. mee moest om te sturen en da was super, we stonden zelfs nen keer bijna helemaal loodrecht (zie fotos! )  . We hebben ook nen hele goeie Chef du Village gehad , 1 van de beste die we al gehad hebbe! en dan hebben we een superlekker nieuw drankje leren kennen! Caffe Frape!

 

Cioa, vanuit hetr zonnige Griekenland


Den 6de dag van de vakantie zit der op!! ; ) (05.07.2007)

Posted on 5/7/2007 at 19:24 - 0 Comments - Post Comment - Link

Pffff, vandaag nen hele dag cursus gehad

Gelukkig wel over iets leuks, nl. SketchUp van google, voor degenen die het programma niet kennen zie www.sketchup.com.

Et was echt heel interessant en et is nen superprogramma k ga der veel plezier mee beleven deze zomer ( En carmine op et einde van de zomer kunnen we dan eens onze huizen tonen , eh!! ) Echt de moeite waard!

Op et einde van de dag werd wel wa lastig ma et ging nog!!! En  aangezien we genoeg gepauzeerd hebben ging da wel en wast nie zo echt schoolachtig

Morge men laatste dag in Belgie , en et begint nu pas tot me door te dringen dat ik ons huis en belgie de komende 2 maanden zal moeten missen (en jullie NATUURLIJK, hehe) !! Ma goed we slaan er ons wel doorheen en anderzijds ben ik wel in ITALIE  en Griekenland

 

Tot morgen, slaapwel iedereen!!

 


Hey

Posted on 4/7/2007 at 21:01 - 0 Comments - Post Comment - Link

Welkom iedereen,

aangezien ik deze zomer nie veel in Belgie ben, heb ik maar men eigen blog opgericht waar ik regelmatig verhalen en gebeurtenissen en foto`s zal plaatsen van wat ik allemaal meegemaakt heb deze vakantie!!

 

Zo hoeven jullie me niet zo veel te missen !!! LOL !!

 

Iedereen een goeie vakantie! en kom  deze site eens regelmatig bezoeken!

 

Grts. Ruben


Hosting door HQ ICT Systeembeheer