Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Meningen en zo

20/11/2005 - De week van 14 tot 20 november 2005

Een gezellige hap

 

Afgelopen week zijn een aantal collegae nog wat gaan drinken na het werk. Was wle leuk. Daarna nog wat gegeten bij de fritesboer. Lekkere frites met satesaus.

 

 

 

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

13/11/2005 - De week van 7 tot 13 november

Moord

 

Deze week werd een moordenaar veroordeeld tot 12 jaar wegens eerwraak. Kan iemand mij vertellen waarom deze moord minder erg is als de moord op Theo v Gogh. De een werd vermoord omdat ze een kind had gekregen van iemand uit een andere cultuur/geloof. De ander omdat hij voor het vrije woord stond. Beide stonden voor hun geloof.

Hier meet het OM weer eens met twee maten.

 

Waar ook met twee maten wordt gemeten is het Israelisch/Palestijns conflict. Gisteren zag ik Greta Duisenberg op TV. De verwijten dat ze alles alleen van haar(Palestijnse) zijde zag, vond ik tekenend. De zogenaamde journalisten hoorde ik zelf niet over de "activiteiten" van Israel.

Blijkbaar is moord geen moord als je het geen moord noemt en is terrorisme geen terrorisme als je het staatsterreur noemt. Ik wens het niemand toe, maar van de mevrouw van de "Christen" Unie, daar van zou je bijna wensen om in die omstandigheden te laten leven. Ze zou dan mogelijk de zelfmoordaanslagen gaan begrijpen . Goedkeuren is een andere zaak, maar dat werd niet gezegd!

 

Voor de meesten is luisteren moeilijk. Ook voor mij, dus....

 

Nederlands Elftal

 

Van Basten krijgt het nog moeilijk. Tegen een team dat scherp speelt, missen ze vernuft. Het zal nog moeilijk worden. Meer wooren is de wedstijd niet waardig.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Wat ik vond van de afgelopen week

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me
My Blog's RSS

Friends

Page 1 of 1
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer