Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
De kijk van Saar op.... Home | Profile | Archives | Friends
De kijk van de levenslustige Saar op allerlei gebeurtenissen in haar leven of in het leven van anderen.

Klunzig21/1/2013

Single zijn is hip, sterk en vol avontuur. Tenminste dat hoor en lees ik overal. Ik vind het vooral geen reet aan. Daarom had ik gisteravond een date. Na 5,5 jaar single te zijn geweest wil ik een leuke vent die mee wil naar mijn ouders. Doodeng zo'n knappe, slimme, wildvreemde hunk die van alles met me wil en me dan gewoon weer op straat kan zetten.

Er zijn 2,2 miljoen singles in Nederland. Wow, er is hoop!! Daar moet toch wel een knappe kop tussen lopen voor mij?! Yeah ik ga op date! Ehm.. het percentage vrouwelijke vrijgezellen in Amsterdam ligt veel hoger dan de mannenlijke vrijgezellen. Potver de potver, mijn humeur daalt tot onder het vriespunt. Buiten wordt het er niet beter op.

'Je moet je leven zelf leuk maken' zegt een begripvolle vriendin. Ja dat weet ik heus wel. Waarom kan ik niet gewoon naar de Appie om een leuke man te kopen? Ik wil er best wel wat voor betalen. Als hij dan ook maar de afwas doet en stofzuigt. Mijn vriendin kijkt me serieus aan, een lachje kan er niet vanaf en zegt: 'Saar, je wilt een vent, gedraag je niet als een klein kind en onderneem actie'.

Ik had nog hoop en klopte bij mijn vader aan. 'Pa?' 'Ja?' 'Kun je me uithuwelijken aan een leuke man?" '......' Mijn vader was ondertussen van zijn stoel gevallen van het lachen. Ok ok, uit de slachtofferrol en op date dan maar. Maar hoe doe je dat, daten? Zijn er date regels? Wat moet ik aan? En wat moet ik vooral niet over mezelf vertellen?

De date regelen was bij toeval niet zo moeilijk. Ik kreeg per mail een uitnodiging van een man waar ik al eens eerder contact mee had. Dit was mijn kans. Ik maakte een afspraak en reserveerde bij een gezellig eetcafe. Dat was dat. Nu vooral niet zenuwen. Vooral niet zenuwachtig worden. Nee niet doen. Je snapt het al, dat helpt niet. Denk vooral niet aan het roze olifantje, dan zit dat oerlelijke ding de hele dag in je hoofd.

De avond van de waarheid is aangebroken. Het sneeuwt. Zal ik afzeggen? Het is harstikke moeilijk om op bestemming te komen met deze sneeuw! Gelukkig kon ik erg om mezelf lachen. Dus trok ik een spijkerbroek, een leuk blousje en hakken aan om op mijn fiets door de sneeuw in het cafe te belanden. De date regels! Vooral leuke en mooie momenten vertellen. Ik geloof niet dat me dat is gelukt. Mijn klunzigheden en nare gewoontes bracht ik al snel ter sprake. Is dat ook klunzigheid? Hij lachte me vierkant uit. Erg fijn zo'n man die me uitlacht en me vervolgens nog eens op de hak neemt. Het werd een gezellige avond met serieuze gesprekken en grappige momenten. Dit is een leuke man voor een vriendschap...

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer