Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

SamTriesToWrite

Zo snel mogelijk! :)

22:27, 2/7/2013 .. 0 comments .. Link

Deel 2 komt zo snel mogelijk online! :)Deel 1

00:00, 2/7/2013 .. 0 comments .. Link

“Kan ik weer kijken?” vraag ik zacht aan BriBry en schiet in de lach. “Nee, Mark. De nep lijken zijn nog in beeld.” Lacht hij. BriBry en ik kijken een Zweedse detective serie genaamd ‘The Bridge’. Onze vriendschap is ontstaan door de detective series. We zijn bij mij thuis. Alleen. Mijn ouders zijn een weekje weg en ik heb dus het huis voor mezelf. Ik houd mijn handen een stukje van mijn gezicht af zodat ik BriBry wel kan zien maar de TV niet. Ik kan er niks aan doen, maar ik ben verliefd. Verliefd op BriBry… Ik zucht en kijk naar hem. BriBry kijkt om. “Is er iets?” vraagt hij en glimlacht lief. Ik knik twijfelend. BriBry is nou al zo lang een vriend. Ik ga hem nu vertellen dat ik op jongens val. Nu. Eindelijk. Ik heb nu de moed. Straks niet meer. “Zet eens op pauze.” Zeg ik en wijs naar de TV. BriBry doet wat ik zeg en kijkt me vragend aan. “Wat is er?” Ik zucht. “Ik kan je vertrouwen toch?” vraag ik. “No matter what.” Hij knikt. “No matter what.” Herhaalt hij. Ik zucht nogmaals en kijk hem diep aan. Kom op Mark. Je kan dit. Gewoon zeggen. “Ik val op jongens.” Zeg ik snel en kijk weg. Ik zie dat hij zijn schouders op trekt in mijn ooghoeken. “Oke.” Zegt hij en ik voel dat hij glimlacht. Ik kijk hem weer aan. “Zijn er meer mensen die het al weten?” vraagt hij. Ik schud mijn hoofd. “Nee…” zeg ik zacht. “Jij bent de eerste.” Hij glimlacht breed. “Ik voel me vereerd.” Zegt hij. “Dankjewel.” Ik voel dat hij het geen probleem vind en glimlach. Zal ik hem ook vertellen over wat ik voor hem voel? Of gaat dat te ver? “Ik heb wel eens getwijfeld…” zegt hij opeens. “Maar toen kreeg ik iets met Amy en heb er niet meer aan gedacht.” Hij zucht en kijkt weg. “Eerlijk gezegd,” zegt hij zacht. “Twijfelde ik vanwege jou.”  Ik kijk hem verbaast aan. “Meen je dat?” Hij knikt, kijkt me aan en glimlacht nerveus. “Dit moment twijfel ik weer.” Zegt hij zacht. Ik glimlach en kijk diep in zijn ogen. Langzaam leg ik mijn hand op zijn wang en druk voorzichtig mijn lippen op de zijne. De zoen leek uren, dagen, weken, jaren te duren. Het was geweldig. Het voelde zo goed. Ik voel zijn hand in mijn nek en zijn tong in mijn mond.  Geweldig. Opeens stopt hij en laat me los. Ik open mijn ogen en kijk hem aan. Hij kijkt verward en staat op. “Sorry.” Zegt hij snel en loopt de kamer uit. Ik sta op en loop achter hem aan “Waarvoor?” vraag ik en houd hem tegen. Hij schud zijn hoofd en kijkt me aan. “Ik vind je leuk. Heel leuk. Maar ik heb met Amy. Ik ben niet gay. Jij bent gay. Ik niet.” Zegt hij en loopt snel het huis uit. Als ik de deur dicht hoor gaan zak ik op een stoel in elkaar. Hoe kon ik nou zo stom zijn? Waarom heb ik het hem verteld? Ik zucht en laat mijn hoofd in mijn handen zakken.

Sorry voor de spellings fouten... :oIntroductie

22:04, 1/7/2013 .. 0 comments .. Link

Hi,
Mijn naam is Sam en ik ga proberen een verhaal te schrijven :) Ik schrijf gewoon tot hoever ik kom. De ene keer kan het lang zijn, de andere keer is het kort. Deze blogpost gaat over de hoofdrollen van mijn verhaal :) Het verhaal wordt verteld vanuit het eerste persoon. Mark dus;)
Je ziet vanzelf wel waar het verhaal over gaat. Have fun reading!  

Naam: Mark Jacob Brown
Bijnaam: Little Mark
Rede van zijn bijnaam: Hij is erg lang dus het is een soort woordgrap ;)
Wat vind hij van zijn bijnaam: Vreselijk, maar dat geeft hij niet toe.
Leeftijd: 18
Foto: Bovenste.
Extra: Mark is er zeker van dat hij op jongens valt maar is daar nog niet voor uit gekomen.

Naam: Brian Sidney Butler
Bijnaam: BriBry
Rede van zijn bijnaam: Hij werd zo genoemt vanaf zijn geboorte. Alleen zijn ouders noemen hem Brian als ze boos zijn.
Wat vind hij van zijn bijnaam: Prima, hij is het al lang gewend. Dat is zijn naam.
Leeftijd: 18
Foto: 2e 
Extra: BriBry heeft een vriendin Amy.

Naam: Amy Johnson
Bijnaam: 
Leeftijd: 17
Foto: 3e
Extra: Vriendin van Brian

 

 

 

 

 

 

 

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Zo snel mogelijk! :)
Deel 1
Introductie

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer