Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
~*My place at my time!*~

Description

Hier ben ik dan!... Ik begin een weblog, ik zet erop wat ik dagelijks beleef en zal verhalen maken op deze weblog.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
*My Photo Album

't begin, Jeromy titelloos

Zondag 7 Januari

 

Jeromy pakt vlug zijn sleutels uit de keukenla. Hij loop naar de garage, om daar zijn fiets te pakken. Jeromy steekt de sleutel in het sleutelgat, hij wil hier weg en het liefst zo snel mogelijk! Op weg naar school fietst Marloes langs, ze bij haar beste vriendin ontbijten waarna ze samen naar school gingen. Zij is het meisje op wie Jeromy al jaren verliefd is. Maar dit keer zegt hij niet té vrolijk “Hallo Marloes” tegen haar, hij trekt zicht niets van haar aan. Zolang hij maar hard doorfietst, dan vergeet hij alles om zich heen. Hij wil niet meer aan huis denken, niet aan zijn vader, noch zijn moeder.

            Als Jeromy na 25 kilometer veel te vroeg op school aankomt, geeft dat hem niks, in tegen deel. Nu kan hij nog leren voor dat proefwerk Duits van straks, of de conciërge vragen of hij nog wat voor Jeromy te doen heeft. Voor het proefwerk Duits heeft hij nog helemaal niets geleerd, het is thuis ook altijd veel te rumoerig. Thuis kan Jeromy zich nooit concentreren er is altijd ruzie en geschreeuw. “Begegnen is tegenkomen en Kennst du die Leute gut was... uhm... Ken jij deze mensen goed” denkt Jeromy hardop. “Meneer van Haren wat doet u zo vroeg op school?” schreeuwde de conciërge met zijn veel te schelle stem door de lege kantine. Jeromy loog dat zijn ouders zijn kleine zusje naar school moesten brengen en hij wel mee kon rijden. Anita is het zusje van Jeromy ze kunnen het samen erg goed vinden. Ze is 7 jaar en scheelt 5 jaar met haar grote broer. Jeromy’s hele school was het eerste en het tweede uur vrij, ze hadden de dag ervoor een schoolfeest gehad en mochten daarom uitslapen. De conciërge had het zogenaamd heel erg druk en moeste er weer vandoor. Jeromy vond deze conciërge altijd erg grappig, hij deed alsof hij het zo druk had maar je zag hem nooit aan het werk. Hij stond altijd maar wat met de leerlingen te praten en verder zag je hem heel trots met zijn telefoon van de school over het schoolplein en in de kantine lopen. Jeromy wou eigenlijk niet tegen de conciërge liegen, hij mocht hem zo graag, maar Jeromy kon gewoon niet anders. Hij werd gek van al die leugens, nooit de waarheid kunnen vertellen, nooit zijn hart kunnen luchten.

            Na 10 minuten leren heeft Jeromy geen zin meer en het is nog 45 minuten totdat de bel gaat. Dan maar de conciërge zoeken misschien heeft hij zin om te praten of heeft hij een klusje voor hem. Na een tijdje met de conciërge gesproken te hebben begon de conciërge opeens heel hard te lachen “je bent toch niet te vroeg op school gekomen om te werken, om voor mij het schoolplein te vegen of een ander klusje te doen? En dat alles ook nog vrijwillig zonder dat ik je straf heb moeten geven? Maar vooruit je kunt de bladeren van het plein vegen, de bezem staat in het magazijn in een kast naast de stofzuiger.” Jeromy had eigenlijk gehoopt op een beter klusje, maar hij had het niet voor het uitkiezen dat was zijn hele leven al zo geweest. Alles wat Jeromy moest doen is hem altijd opgedragen en nooit een beetje aardig gevraagd. Jeromy was te vroeg op school gekomen om zijn familie te vergeten maar nu denkt hij alsnog aan ze. Hij had geen zin om te vegen maar hij moest iets doen om de tijd te doden.

            Jeromy staat al een kwartier te vegen als de bel gaat. Langzaam loopt hij naar lokaal 121, proefwerk Duits. Jeromy hoopt dat het proefwerk een beetje makkelijk is, want hij heeft amper geleerd. Als hij maar geen onvoldoende krijgt, wat zal er dan weer gebeuren? Wat zal zijn vader zeggen, of nog erger wat zal zijn vader doen? Als alle proefwerken zijn uitgedeeld is Jeromy meteen weer rustig. Zo op het eerste gezicht leek het proefwerk heel erg gemakkelijk en hij begon meteen te pennen. Het proefwerk had Jeromy snel klaar, al binnen 10 minuten. Hij keek de klas in maar hij kon Marloes nergens vinden, wel zag hij Mara. Mara is de beste vriendin van Marloes en ze kwamen altijd tegelijk op school. “Zal ik Mara vragen waar Marloes is, of valt dat te erg op?” Jeromy twijfelt maar schrijft toch een briefje waarop staat waarom Marloes niet zoals gewoonlijk naast Mara zit, ook stond op het briefje “is m&m vandaag niet compleet?”. Jeromy schuift het briefje onopvallend door naar achter en Mara leest het.  


Posted: 19:33, 7/1/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

De eerste dag van weblog

Zat. 6 januari, 23:00 uur

Over mij!...

Mijn naam is Sandra. Ik begin een weblog omdat het me leuk lijkt. Mijn sporten zijn volleybal en dansen [streetdance]. Volleybal is mijn leven, ik kan echt niet zonder. Ik hou sowieso van sporten! Ik heb ook nog een hobby, dat is schrijven het schrijven van verhalen vind ik erg leuk!

 

Mijn zaterdag!

Vanmorgen had ik een paar volleybaltoernooien, het was echt heel gezellig. Ik heb samen met mijn zus [jaa...!! Ik heb ook een zus ze is 20]meegedaan! We hadden echt dikke lol samen. Jammer dat ik de enige was van mijn team en dat ik tegen de C jongens moest volleyballen, maar toch was het een geslaagd toernooi! Later op de middag was er nog een toernooi, alleen was er een lage opkomst, we waren maar met zijn 4en, toch was het leuk en ik heb er veel van geleerd! Oja.. ik heb ook nog een jongen op het oog, ik denk dat we bijna iets hebben. Soms moet ik echt de hele dag aan hem denken, het blijft door me hoofd spoken, kom er niet vanaf! 's Avonds moest ik werken, was aan het afwassen en bakken enz. en er was een jongen die me al een tijdje leuk vind, hij smeekte haast om een knuffel echt grappig, en ik mr nee zeggen![playing hard to get!] En heb natuurlijk deze weblog gemaakt vandaag, dit bericht getypt, als we zo doorgaan dan beschrijf ik straks nog elke stap die ik zet! Ik ga nu slapen, de wekker gaat morgen weer om 10 voor half 10!!! [morgen komt een stukje verhaal]


Posted: 23:00, 6/1/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer