Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Sara in Kenya Home | Profiel | Archief | Vrienden
Deze weblog gaat over mijn belevenissen bij Pamoja in Kenia

Nog een maandje!2/12/2005

Hallo lieve mensen,

Leuk dat jullie op mijn weblog komen kijken! Nog een maandje en dan vertrek ik naar Kenia. 

 

In Kenia ga ik werken bij Pamoja. Een ontwikkelingsorganisatie die zich bekommerd om de weeskinderen in Awasi. Een dorpje ten oosten van Kisumu.

Ik ga me vooral bezig houden met een creativiteitsprogramma. Dus zorgen dat het onderwijs aantrekkelijker wordt, er ruimte is om te spelen en alles rond het centrum er wat gezelliger uit ziet. Lekker knutselen en spelletjes doen, maar ook keihard werken. Want naast dit programma moet er ook veel ondersteund worden bij de primaire levensbehoeften van de kinderen. Ze wordt er door Pamoja eens in de zoveel tijd een 'medical camp' georganiseerd, krijgen de Pamoja-kinderen schoenen en een schooluniform, wordt er gezorgd dat het onderwijs zich kan blijven ontwikkelen en worden de ouders of voogden van de kinderen geholpen bij het grootbrengen van de kinderen!

 

Als je het leuk vind om er meer over te lezen moet je maar eens kijken op www.pamoja.nl!!!!

 

Jullie begrijpen natuurlijk wel dat deze kinderen alleen geholpen kunnen worden door het project als er mensen zijn die Pamoja willen steunen. Ook informatie hierover kan je vinden op de officiele site. Maar mocht je het nou leuk vinden om de kinderen juist een kans te geven om te spelen, en zich op deze manier creatief te ontwikkelen. Dan mag je natuurlijk ook geld overmaken naar rekening 395277027. Dan zorg ik persoon dat er een 'creativiteitspotje' komt en hou ik je op de hoogte van wat er allemaal gedaan kan worden met jouw hulp!

 

Ik hou jullie op de hoogte!

 

X Sara

Reageren

leuk2/1/2006
leuk om naar kenia te gaan
lijkt me wel mooi daar
kwou dat ik dr oowk een keer op vakantie kon
veel plezier daar nog
groetjes viooltjeeee!!!:P
Posted by viooltje
Hosting door HQ ICT Systeembeheer