Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Sassie and the City

Description

Blogs over van alles en nog wat... Mannen, werk, feestjes... ;)


«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Even voorstellen

Wat leuk dat je de moeite neemt om mijn blog te lezen!

Ik ben vandaag begonnen eigenlijk uit nieuwsgierigheid, aangezien veel mensen uit mijn Twitter lijst bloggen en ik dacht, dat is misschien ook wel iets voor mij!

Mijn naam is Sassie voor vrienden, dus ook voor jou.  Ik werk in de reisbranche en doe dit met veel plezier. Ik ben single, al 7 jaar inmiddels deze maand en dit is een bewuste keuze. Iedereen weet wat het met een mens doet als je bedrogen wordt, ik heb ervoor gekozen om mijzelf in het werk / carrière te storten en inmiddels ben ik manager.  Iets wat ik anders nooit geweest zou zijn. Verder woon ik dus op mijzelf met mijn kitty-cat. Ik heb een leuke vriendengroep (niet al te groot, zo blijft het persoonlijk vind ik) en ik doe heeeeuuulll graag stappen en een filmpje / terrasje pakken maar ja wie niet  Vaak werk ik ook in de weekenden maar als ik een keer een weekendje vrij ben dan ben ik vaak op een feestje te vinden of in Valkenburg  Valkenburg is voor mij de ultieme vorm van ontspanning. Lekker wandelen, terrasje pakken en 's avonds stappen das écht mijn ding. Nu woon ik nog in Flevoland, maar het is de bedoeling om uiteindelijk te verhuizen naar Zuid-Limburg  Nu al zin in. Maar dat is een 5 jaren plan hoor!

Nou, dan weet je een beetje in een notendop iets van mij: ik heb dus een serieuze kant (manager) en in mijn vrije tijd ben ik vaak een feestbeest  Ik zeg WAAR is da feestje? HIER is da feestje!

Waar ga ik over bloggen? Tja, ik denk gewoon wat er in mij op komt. Dat zal waarschijnlijk dingen zijn als mijn verwondering en fascinatie van de werking van het mannelijke brein (waar ik waarschijnlijk een boekwerk over kan schrijven dus maak je borst maar nat haha), misschien een stukje over het werk en natuurlijk de feestjes die ik bezoek. Af en toe doe ik ook een gedichtje maken, wie weet post ik dat ook wel eens...

Xx Sassie


Posted: 13:20, 22/8/2012
Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer