Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
My secret story's...(A)

Description

(A) My secret thing..


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
*My Photo Album

2e gedichtje proberen...

Be There for Your'e friends.... They Need YOu...

Het gaat.. Waarom? gwoon zo voel ik me.. het is een gevoel.. een genaaid gevoel... een gevoel dat je niet kan uitleggen. wat iemand kan doen.. het is moeilijk maar realiteit.. het komt goed! maar hoe?.. T'ja dat is een secret die tijd nodig heeft... Kusjes mij..

Posted: 19:44, 27/1/2006
Comments (2) | Add Comment | Link

Guhdichten...(A)

Be There for Your'e friends.... They Need YOu...

Ik ga beginnen met gedichten sgrijeven ok ik weet dat ik het nie kan maar ik ga het proberen.. Liefde is iets heel moois.. iets dat je niet zomaar met iedereen deelt.. liefde is iets dat je voelt diep van binnen,, een warm gevoell dat zomaar verbroken kan worden.. liefde gaat nooit over.. het zal altijd bestaan... voor degene waar jij van houd zal de haat weerstaan.. liefde is gevoel.. een zeldzaam gevoel.. gevoel dat je met 1 spéciaal persoon deelt.. zoiets neemt niemand je af.. kusjes mij..(K)

Posted: 18:18, 27/1/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

A &*$#$% Boy..

Be There for Your'e friends.... They Need YOu...

Whaa ik voel me echt kut...:'( De jongen die mij leuk vond... en ik hem... Die heeft gewoon met een ander wijf:S ik voel me echte genaaid.. ooow ik kan hem wel killen... maar ja.. en dan ga ik hem belle hangt ie elke x op..:S eike....:@:@

Posted: 17:45, 27/1/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Vrienden..(A) en wat ik vandaag heb gedaan..

Be There for Your'e friends.... They Need YOu...

Hee. Vandaag was nie echt geweldig.. ik moest een liedje vertalen naar het nederlands.. you sucked me in and played my mind.. je hebt me genaaid en speelt met me gedachten ik kon wel janken..:'( ik voelde me echt vreselijk.. Uit school ging ik met 2 vrienden naar 1 van hun huis.. T'was echt gezellig:) maar ja die klote eikel die hing elke x de tel op...:S ik kots van hem... :p Maarja daarna gingen we film kijken..:P ik heb nix van de film meegekregen;)(A) ik zat de hele tijd een spelletje op de telefoon te doen..:P en toen gingen we meebleren op muziek...:D en toen ben ik naar huis gegaan,, en koud... brr....;) en nu ben ik weer warm:D en ik denk dat ik in (L) ben...!:P Kusjes mij...(K)

Posted: 17:27, 27/1/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

With a bOy list...(A)

Be There for Your'e friends.... They Need YOu...

Wahahaha... let op..=] er is zo een tijdje geleden een jongen in de klas gekomen,,, en nou ga ik er best wel veel mee om... en nu zijn we lijstjes aan het maken wie wij het leukst vinden!;) whahaha... slaat eigenlijk nergens op maar toch..(A) Kusjes mij..(F)

Posted: 22:05, 25/1/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Aan jullie en friendz..(K)

Be There for Your'e friends.... They Need YOu...

Heeij lieverts(K)(A) Ik wil even zeggen dat je er altijd voor jullie vrienden moet zijn.. Soms vertellen ze niet wat er is.. of iig dat je het gewoon niet weet.. zoals mijn vriendin K k wist echt helemaal niet dat zij automutilatie had.. (automutilatie=snijden in jezelf) dus please.. wees een goede vriendin en praat over haar/zijn problemen.. Je weet maar nooit,,,(K)

Posted: 21:05, 25/1/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Galaw..(F)

Wij hebben met Valentijn: GALA(F) ..... Ooow Heb k echt heel erg zin in... Ik heb al een jurk gekocht=] Whaha...;) Enn heb misschien nog een date(K) whahaha...;) Kusjes Mij...

Posted: 16:26, 25/1/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Automutilatie.

Heij.. Hier mijn verhaal van vandaag.. Mijn beste vriendin K had 2 snee-en op haar hand.. ik vroeg hoe k eraan kwam: K vertelde me had ze der hand geschuurd had.. ik geloofde haar en bij gym.. zag ik een snee bij K haar pols... :'( toen K online was op msn heb ik met haar gepraat en K vertelde dat ze zich sneed... ik voelde me zo vreselijk.. Zij is niet de enige dit doet uit mijn vrienden groep.. nog 2 andere vrienden van mij.. ik vind dit zo erg.. en ik wil dat ze er mee ophouden maar met K heb ik afgesproken dat ze probeert het niet meer te doen.. Ik geloof best dat het heel moeilijk is om niet te doen. maar ze moet het proberen.. Kusjes Mij... (een bezorgde vriendin)

Posted: 15:26, 25/1/2006
Comments (1) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer