Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Geef om degene die je lief heeft.

My first blog!

18:00, 25/11/2010 .. 0 comments .. Link

Hallo allemaal!

Dit is mijn eerste blog... dus ik moet nog even flink in het blogschrijven inkomen..
Het is altijd spannend om je eerste blog te schrijven, want je weet natuurlijk nooit of mensen het gaan lezen ofniet... En ik ben aardig in het schrijven van verhalen... Ik ben zeer fantasierijk en ik ben best creatief... Maargoed dat ligt natuurlijk ook aan wat je zelf vindt.... Zelf vraag ik mij ook af waar ik allemaal over kan schrijven.

Ik kan mijn eigen gevoelens uiten, ik kan over mijn hobby's en over mijn leven praten... Ik kan praten over mijn interesses, waar ik van hou... en over mijn karakter??

Zelf heb ik al het een en het ander in gedachten, maar een introductie blog lijkt mij wel een goed idee voor de eerste stap!

Zoals jullie al wel kunnen zien heet ik Selina. Ik ben een meisje van 19 jaar woonbaar in Noord-Brabant. Ik hou heel veel van humor, leuke dingen doen, grappen en plezier maken. Mijn motto is ook: Volg je hart, niet het verstand van een ander... en geniet van je leven en maak plezier!
Persoonlijk vindt ik het heel erg wijs... het helpt mij een beetje te stimuleren en mijn zelfvertrouwen op te bouwen als het even niet meer zit.

In de volgende blogs, zou er vast nog meer van mezelf komen kijken.. anders wordt het wel een beetje te veel in deze blog, haha!

Liefs, Selina xxAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

My first blog!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer