Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Welkom in mijn wereld!

28/8/2008 - Donderdag, 28 augustus 2008

Hey , what's up bloggers?

Ja ik ben het weer. Vandaag is goed begonnen! Ik ben opgestaan om 09:00u (een nieuw record voor mij in de vakantie!), en heb me aangekleed en klaargemaakt en gegeten en al die dingen. En om 09:30u zijn we vertrokken, ik moest mijn schoolboeken gaan halen! En ik zou ook meteen weten met wie ik in de klas zou zitten en in welke klas. Nu ik zit in 3a6! En mijn 2 vriendinnen die ik op die school het beste ken, zitten bij me in de klas! Vorig jaar zat ik in 2a6, toevallig? :) Het zijn nog wat meer boeken dan vorig jaar en er zitten ook hele saaie boeken tussen zoals informatica blehh! Straks zullen we dan maar eens beginnen met ze te kaften zeker? Het moet ooit gebeuren! Mijn tante zal me helpen en zij vertrekt morgen op vakantie, dus moet het vandaag nog gebeuren! Mijn kaftpapier is cool, als zeg ik het zelf. School, in het algemeen klinkt da woord al zo saai, vind je niet?

Ok, genoeg over school! Ik heb nog 4 dagen vakantie, daar hoef ik dus nog nie meteen aan te denken! En op je eerste schooldag doe je zoiezo al niets meer dan kennis maken met je klasgenoten en leraren en bla bla bla!

Ik denk dat ik er maar eens van door ga! Hou jullie goed daar! En braaf zijn :)

Doei x x x  Sharinaa!

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

About Me

Hier kan je lezen wat een tiener zoals ik dagelijks meemaakt. Hopelijk is het interessant voor jullie!

Recent Posts

Donderdag, 28 augustus 2008

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends


Hosting door HQ ICT Systeembeheer