Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Isas single nieuws

Slimme mannen gaan minder vreemd en Leo DiCaprio zit vat op een duister eiland

16:20, 1/3/2010 .. 0 comments .. Link

Hey mensen out there....

Hier is in mijn fantastische blog te lezen over alles wat een single interesseerd:
Flirten, feestjes, liefde, technologie, news, filosofie, literatuur, film, muziek en nog veel meer. Ik geef links, inspiratie en vooral mijn mening over de wereld uit de zicht van een single uit Zuid-Holland.

In mijn eerste bericht wil ik het vooral over een interessant bericht en een extreem vette film hebben. Het bericht is op nu.nl te vinden, wetenschappers zijn erachter gekomen dat slimme mannen minder vaak vreemd gaan. Zij zeggen dat dit ermee samenhangt dat het genetisch vastgelegt is dat mannen mit merdere vrouwen willen slapen en dat het vooral de slimmere mannen lukt om trouw te blijven. Ik vind dit een erg interessante theorie, vooral omdat uit hezelfde onzerzoek ook blijkt dat slimmere mannen vaker niet gelovig zijn. Bij vrouwen staat slimheid en vreemdgaan trouwens niet in verband met elkaar. Wat betekend dat nu voor ons singles? Twee dingen: Als je op zoek bent naar een trouwe man, zoek dan vooral niet in de kerk... en: Als je op zoek bent naar een vluggertje, probeer het niet bij een slimme man die al in een faste relatie zit. Ik vraag nu iig altijd bij het eerste date om een IQ-test in te vullen, dan komen er hopelijk wat minder verrassingen als zich er een relatie ontwikkelt... Mannen kunnen deze nieuwe informatie ook prima bij het flirten gebruiken: Hey schatje ik heb een IQ van 120...zullen wij niet ergens wat gaan drinken? Er zijn trouwens ook veel factoren die een rol spelen bij het invullen van de test, afleiding zoals schaars geklede vrouwen kunnen de uitkomsten duidelijk beïnvloeden.

Wie geen zin heeft hierover na te denken kan ook gewon naar de bios gaan, een aanrader deze maand is Shutter Island, voor iedereen die wat duisternis kan hebben. In de hoofdrol Leonardo DiCaprio als agent die op het grouwe Shutter Island gevangenis een verdwenen vrouw moet opsporen. Iedereen die van vage psychologie houd gaat zich bij deze film goed vermaken.

Zo dit was mijn eerste bericht op mijn blog, ik ben ook benieuwd naar jullie reacties en ideeën dus laat maar horen!

xxx isaAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Slimme mannen gaan minder vreemd en Leo DiCaprio zit vat op een duister eiland

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer