Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Soulderkamer

14/11/2006 - Nieuwe single van Kasper van Kooten en Baas BDe presentatoren van het programma RTL Boulevard zijn te zien in de videoclip van Kasper van Kooten. Albert Verlinde, Daphne Bunskoek en Peter van der Vorst spelen zichzelf in de clip van het nummer 'Ze zeggen', dat Van Kooten opnam met rapper Baas B. Dit is niet de eerste keer dat Kasper van Kooten en Baas B samenwerken. Het nummer 'Mooie Blouse' van Kasper van Kooten werd in een nieuw jasje gestoken door het duo Lange Frans en Baas B en kreeg de naam genaamd 'Mooie Blouse, Moppie'.

In de clip verschijnt ook actrice Kim van Kooten, de zus van de 34-jarige acteur en zanger en ook zijn vader Kees van Kooten (bekend van Van Kooten en de Bie). Het nummer en de video zijn een parodie op de verhalen van de Nederlandse roddelpers. De videoclip is te downloaden via de website van Van Kooten.

Bron: Novum

Post A Comment!

<- Last Page :: Next Page ->

About Me

Deze weblog houdt je op de hoogte van de nieuwste videoclips en nieuwste nummers uit de rap / soul / rnb scene. Hou dit dus goed in de gaten als je up to date wilt blijven. Dit is trouwens een voorproefje van een andere site van me. Maar deze site zal op het weblog nog wel genoeg aandacht krijgen. Het zal in ieder geval een site worden gericht op soul muziek, zowel oude en nieuwe.

Friends

1011
Hosting door HQ ICT Systeembeheer