Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Soulderkamer

14/11/2006 - Justin en Timberland op nieuwe Duran Duran album

Justin Timberlake werkt mee aan het nieuwe album van de Britse band Duran Duran. Ook producer Timbaland, die recentelijk grote hits produceerde voor Timberlake en Nelly Furtado, verleent zijn medewerking aan de cd. Het album moet volgend jaar uitkomen.

Duran Duran-voorman Simon LeBon is in zijn nopjes dat een veelgevraagde producent als Timbaland met de band wil werken. "Daardoor zitten we enorm lekker in ons vel." Dat gitarist Andy Taylor de band vorige maand verliet om dat hij het niet eens is met de muzikale koers die de groep inslaat, wordt door de overige bandleden betreurd. "Maar het geeft ons ook meer vrijheid", zegt bassist Josh Taylor.

Duran Duran had in de jaren tachtig hits met nummers als 'Rio' en 'The reflex'.

Bron: Novum/AP

Post A Comment!

<- Last Page :: Next Page ->

About Me

Deze weblog houdt je op de hoogte van de nieuwste videoclips en nieuwste nummers uit de rap / soul / rnb scene. Hou dit dus goed in de gaten als je up to date wilt blijven. Dit is trouwens een voorproefje van een andere site van me. Maar deze site zal op het weblog nog wel genoeg aandacht krijgen. Het zal in ieder geval een site worden gericht op soul muziek, zowel oude en nieuwe.

Friends

1011
Hosting door HQ ICT Systeembeheer