Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Spirit Of Life

Eagles

{ 16:32, 6/9/2008 } { 0 comments } { Link }

 

The most beautifull births on earth!

 Een abces op ooglid

{ 10:42, 6/9/2008 } { 0 comments } { Link }

Sinds enige tijd heb ik een kleine abces op mijn linker ooglid. Verschillende mensen die me zeiden dat ik de dokter moet bezoeken, maar ben er zelf op tegen. Alles heeft altijd een reden, en lichamelijke problemen komen altijd ergens psychisch weg. Dus ben op zoek gegaan naar de achtergrond daar van. Hebben onlangs een boek gekocht, De sleutel tot zelf-Bevrijding. En daar vanmorgen in zitten neuzen.

Het komt er uiteindelijk op neer, dat ik mij zelf opsluit in bepaalde gevoelens en mij niet volledig uit. En daar moest ik na even over na gedacht te hebben, gelijk in geven.

Nu moet ik zeggen dat ik mij jaren opgesloten heb achter een dikke muur, en daar sinds enige tijd eindelijk eens achter vandaan kom. Maar je lost niet alles altijd in één keer op, daar mag je jezelf de tijd voor gunnen. En er zijn nog dingen waar ik beslist aan mag werken. Nooit heb ik mij hier op aarde thuis gevoeld, en heb ook altijd geweten dat er meer is en had daar (on)bewust ook heimwee naar. Ook vanwege een hele moeilijke tijd die ik doorstaan heb in mijn puber jaren. Ik ben jaren lang enorm in mezelf gekeerd geweest, leefde totaal in mijn eigen wereld en sloot me voor iedereen en alles af. Daar voelde ik mij veilig. Wou eigenlijk maar één ding, en dat is vrijheid. En dat heb ik nog heel sterk. Kan beslist niet tegen verplichtingen of als mensen mij iets opleggen. Moet altijd volledig mijn eigen gang kunnen gaan, en datgene kunnen doen wat er in mij opkomt. En dat valt niet altijd mee in een maatschappij zoals in NL. Ook niet als je een relatie hebt, daar je rekening hebt te houden mét. Daar ook verschillende relaties door mislukt, en gaf natuurlijk altijd de schuld aan mijn partner, en nooit aan mezelf. Maar ben vandaag tot de conclusie gekomen, dat ik het mijzelf kwalijk mag nemen, en niet naar een ander mag wijzen. Ik zelf ben diegene die me opsluit, en niet een ander. Puur omdat ik mij nog niet helemaal durf te laten gaan en te laten zien wie ik werkelijk ben. Omdat ik dat een half leven niet heb gedaan en dat weer mag leren. Heb in al die jaren nooit gedurfd ergens tegen in te gaan, en voor mezelf op te komen. Vooral dat laatste erg belangrijk geweest. En nu mag ik dat leren. Ik kom nu ook dingen op mijn pad tegen, en personen, waarvan ik weet dat die niet voor niks op mijn pad komen nu. Ik mag leren voor mezelf op te komen, en volledig in mijn eigen kern te gaan staan. En ik weet dat ik daar enorm in gegroeid ben de laatste periode, en ben al een heel ander mens geworden met veel meer levens lust.

En wie weet nu ik de achter grond weet van mijn abces, ga ik nog een bezoekje brengen aan de dokter. Weet dat het niks ernstigs is, en ben er van overtuigd dat als ik er zelf wat aan ga doen, aan mijn eigen problemen, dat het vanzelf weer over gaat.

 

 

 Sjamanisme!

{ 10:26, 6/9/2008 } { 0 comments } { Link }

 Sjamanisme is de oudste vorm van spirituele genezing bekend in de mensheid en dateert van tienduizenden jaren terug.
Het woord Sjamaan betekent spiritueel genezer en overal ter wereld wordt Sjamanisme bedreven. De Sjamanistische methoden vertonen ook overal ter wereld een opvallende gelijkenis. Hier zijn veel onderzoeken naar gedaan en boeken over geschreven. Het feit dat er nog steeds volgens deze traditionele geneeswijzes gewerkt wordt, zegt wat over de kracht van het werk.
Ook in de Westerse Wereld worden deze technieken voor heling, steeds meer gebruikt.
Een Sjamaan is een man of vrouw die direct werkt met de geesten en de spirits,
om de spirituele aspecten van een ziekte aan te wijzen, soul retrieval te doen, hogere informatie te ontvangen, de zielen van overledenen te helpen overgaan naar een anderen dimensie na de sterfelijke dood en een variëteit aan ceremonies uit te voeren.
De Sjamaan is het kanaal, 'a hollow bone' voor de genezende krachten die overal aanwezig zijn in de Zichtbare en Onzichtbare Werelden om ons heen.
De wens van de cliënt om Heel te Worden is de Activatie en de Drager van een succesvol verloop.
Een van de mooie aspecten van sjamanistische trance reizen, is het principe van directe verlossing.
De praktijk van Trance reizen helpt het gordijn tussen de Zichtbare en Onzichtbare werelden op te heffen en toegang tot informatie en energieën te krijgen die kan helpen ons te ontwaken en heel te maken.
Sjamanen geloven dat hun krachten de krachten van de dieren zijn, van de planten, van de zon, de maan, de Basisenergieën van het Universum.
Zij beroepen zich op deze krachten om anderen te genezen van ziekte, van krachten te voorzien in het dagelijkse leven, te leren communiceren met hun krachtdieren, met planten en gidsen, en een vreugdevol bestaan te hebben in harmonie met de Totaliteit van de natuur.
Sjamanisme is geen religie. Het heeft geen goeroe of verlichte meester die je kan aanbidden.
Het kent geen dogma's. Het heeft geen verticale hiërarchie.
De wereld voor een Sjamaan is een levende wereld.
Het zichtbare en onzichtbare is met elkaar verweven en is één.
De wereld van de sjamaan is die van de natuur.
De stenen leven, de planten en de bomen ademen ook zuurstof in. De zon, de maan, alles leeft en wij zijn er onderdeel van.
Alles is in wezen totaal gelijk, want we komen allemaal uit Dezelfde Bron.Munay-Ki

{ 10:21, 6/9/2008 } { 0 comments } { Link }

 
De mystieke leer van de Andes wortelt in een duizend jaren oude traditie, waarvan het hoogtepunt was in het Incarijk. Deze spirituele kennis is niet uitgestorven, maar heeft 500 jaar onderdrukking overleefd door mondelinge overlevering van meester op volgeling ver uit het zicht van de “beschaafde” wereld.
Deze fascinerende spirituele traditie leert je hoe je een wederzijdse verbinding aangaat met de Kausay Pacha; de wereld van levende energieën.
Zo zien de Inca's de wereld: alle materie heeft een stoffelijk en een energetisch aspect.
De Andestraditie is een heel open spiritueel systeem en kent geen dogma's.
Munay-Ki is een woord uit de Quechua taal van Peru, en betekent "In liefde vanuit het hart".
Munay-Ki betekent in deze context de ´9 rituelen van initiatie van de codes van de Munay-Ki´.
Tijdens een workshop kan je deze initiaties krijgen. De inwijdingen helpen je om een persoon te worden vol wijsheid en kracht die leeft vanuit een constante verbinding met de liefde in het hart, altijd in verbinding met het grote geheel, de bron van alle leven, de Liefde. De initiaties van de Munay-Ki zijn gebaseerd op de traditionele inwijdingspraktijken van de sjamanen van de Inca’s en de volkeren uit de pre-Incatijd, van de Andes en de Amazone.
Volgens de Inca's ben je geboren met het Inca-zaad. Daarmee bedoelen ze dat een lang en gelukkig leven in harmonie en overvloed je erfdeugd is.
Munay-Ki start het ontkiemen van je inca-zaad

 

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  April 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

Links


Categories

Sjamanisme

Recent Entries

Eagles
Een abces op ooglid
Sjamanisme!
Munay-Ki

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer