Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
De paden van het leven!

Description

Hier staan allemaal kleine stukjes tekst, over wat het leven je te bieden kan hebben. De ups en downs.


«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Je eerste grote liefde.

Je kent het wel, je bent helemaal hotel de botel op die leuke jongen, of misschien wel die leuke meid. 
Je hele wereld, kan daardoor niet meer stuk. Je geniet van elkaar. Houd van elkaar, en steunt elkaar. Althans dat is iets wat jij doet denken.

En dan opeens komt de harde klap. Je ''relatie'' werkt minder.. Je praat niet meer met elkaar. En voor je het weet ben je weer uit elkaar. Maar waarom eigenlijk? 

In mijn situatie was mijn eerste grote liefde de man waarvan ik dacht samen mee oud te worden. Tegenwoordig in deze tijd, blijkt dat heel anders in elkaar te steken. Ik ben wat dat betreft nog een beetje van de oude stempel. (Gelukkig? ...of juist niet.)
Maar, de man in kwestie was inmiddels een kleine ander half jaar vrijgezel, en hij kwam uit een vervelende relatie. Ik heb hem daardoor de ruimte gegeven die hij kenbaar maakte aan mij te willen hebben. Ik ben van nature een zorgpersoon, en mijn hart breekt letterlijk bij verhalen waarbij een ex in het verhaal komt die zijn/haar partner helemaal wilt veranderen. Dit was schijnbaar ook bij hem gebeurd. Daardoor mocht ik niet op facebook zetten dat wij een relatie hadden, en wilde hij het rustig aan doen. Ik ben de moeilijkste niet dus prima.

Doordat hij naar eigen zeggen uit een vervelende relatie kwam was hij geen prater. Ik heb ten alle tijden gezegt; ''Communiceren is het belangrijkste wat er is.'' Maar ik kan hem niet dwingen. De eerste paar weken waren leuk, ik merkte al wel dat dit niet de relatie was die ik mijzelf voorgesteld had. Ik dacht wanneer je verliefd bent dan wil je praktisch 24/7 bij elkaar zijn. Dit was bij ons niet het geval. Voornamelijk vanuit zijn kant. Doordat ik alles af schoof op zijn vorige vervelende relatie had ik het niet door. Maar eigenlijk hadden wij vanaf het begin al niet de stabiliteit die je nodig hebt in een relatie. Het was een beetje 1 richtingsverkeer. Daar is opzich ook niks mis mee, zolang het daarna maar bij trekt. Helaas is dit niet gebeurd. En besloot hij er definitief een punt achter te zetten.

Vervolgens kreeg ik via de mobiele telefoon berichtjes binnen. Met dat ie' mij mist, en spijt heeft van zijn keuze. Maar inmiddels heeft de man, waarvan ik dacht samen mee oud te worden een nieuwe vriendin. Daardoor reageer ik afstandelijk, om mijzelf in bescherming te nemen. Vele meerdere berichten volgen. En laat ik het zo zeggen, als ik zijn vriendin zou zijn en ik wist ervan dan was het klaar geweest. Vervolgens krijg ik een berichtje met de vraag: ''Stel ik besluit dat het niks wordt met haar, hoe de fuck ga ik haar dat zeggen?!'' Hij is jouw eerste grote liefde, en je hart maakt een sprongetje. Terwijl jouw verstand bij het juiste eind zit. Maar hoe ga je daar mee om? Hoe weet je dat je verstandig bezig bent? Ook op deze vraag heb ik neutraal gereageerd. ''Volg je hart, en wanneer jij denkt dat je niet gelukkig bent in jouw huidige relatie, dan moet je er een punt achter zetten en aan jezelf denken. Wees open en eerlijk tegen haar.'' 

Een man heeft het geweldige eigenschap wanneer ze geconfronteerd worden, of het té dichtbij komt, dat ze zwijgen. Ook dit gebeurde. Ik kreeg geen reacties meer. Vervolgens weet ik dat hij praktisch bijna elke dag bij zijn nieuwe vriendin is. Waarop ik een keuze heb gemaakt, om afstand te nemen van hem. Daarop volgend krijg ik een berichtje met; ''Sorry ik heb hier geen zin in, laat maar weten wanneer we weer normaal tegen elkaar kunnen doen.''  

..Pardon?! Normaal kunnen doen tegen elkaar? Wanneer hij zijn twijfels uit richting mij over zijn huidige relatie, en ik er wel persoonlijk op reageer. Dan negeert hij. Wanneer ik kortaf ben, en afstand creeer is het voor meneer ook niet goed. Dus wanneer doe je het goed? Zoals ik hierboven al vermeld, ben ik een zorgpersoon. Dat ik wil er eigenlijk alles aan doen dat hij zichzelf prettig voelt. Ten koste van mijzelf. Vanaf gisteravond ben ik tot de conclusie gekomen, dat ik juist aan mijn eigen ik moet denken. En afstand creeeren is het beste wat ik kan doen. Misschien beseft hij dan dat hij inderdaad gelukkig is met zijn huidige relatie. Of dat hij mij nu écht kwijt is, en zijn best moet doen om mij uberhaupt terug te krijgen.

Kortom, liefde is een ingewikkeld verhaal. Het maakt je leven zeker mooier, maar het maakt het ook zwaarder.


Posted: 16:07, 17/11/2013
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer