Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

The stereotypers

• 27/11/2005 - Exploratiedag 3

Na veel vijven en zessen hebben we dan toch ons geliefde weblog terug! Na een mailtje naar de beheerders van deze site, kregen we een nieuw wachtwoord om ons in te loggen...

Vrijdag was een kort dagje! Terwijl Nathalie zich verder bezighield met de hoofdopdracht, trokken Adelaïde en Yoshi de (ijskoude) straat op om de meningen van enkele wandelaars, shoppers en hond-uitlaters over ons onderwerp te vragen. Yana en ik werkten aan de vakopdracht voor Engels (die overigens volledig klaar is) en Nam boog zich over het ontwerp van ons moodboard. Hij heeft er dit weekend ook wat tijd in gestopt, en het resultaat mag er wezen!

Morgen nemen we het interview met ons personeelslid van Zorra in Wilrijk af. Terwijl Adelaïde, Yana en Nam onze geïnterviewde onder vuur leggen, werken Nathalie, Yoshi en ik verder aan de hoofdopdracht en de enquêteverwerking. We zullen ook wat moeten brainstormen om ons visuele dagboek een originele toets te geven. Het was weer een spannende dag in exploratieland!

 

-Joke-

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 24/11/2005 - Exploratiedag 2

Vandaag hadden we om exact 9u afgesproken in onze geliefde binnenagora. Iedereen kwam netjes zijn afspraak na, en we konden al onmiddellijk aan het werk. Er werd besloten dat vandaag de vakopdrachten voor economie, Spaans, Frans en Engels af moesten zijn. We gingen op zoek naar een geschikte persoon voor het interview van Nederlands, en we hebben besloten de eer aan een personeelslid van Zorra (Zien, Onderzoeken en Reageren op Rolpatronen in Advertenties) of aan mevr. Claessens (de lector commerciële communicatie) te geven. Nu nog afwachten wie er beschikbaar zal zijn... Er wordt ook verwacht dat stap 1 en 2 van de gevreesde hoofdopdracht afgerond zullen zijn. Morgen zal iedereen enkele van zijn favoriete tijdschriften mee moeten brengen om wat informatie voor ons moodboard te zoeken. Indien mogelijk willen we ook het interview al afnemen, en de vragen voor de straatenqûete samen stellen. De vakopdracht voor sociologie zal ook morgen behandeld worden.

 

Tot nu toe valt de sfeer in de groep goed mee; iedereen is ontspannen en doet erg zijn best om de opdrachten tot een goed einde te brengen. We lijken een hecht team te zijn, en hebben nog geen enkel meningsverschil het hoofd moeten bieden. Alles kan natuurlijk nog veranderen wanneer de stress toe begint te slaan...

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 23/11/2005 - exploratiedag 1

Woensdag, 23 november 2005

8.45: We werden verwacht in aula Kockx voor een kennismaking met onze kersverse groepsleden, een voor een briefing over de activiteiten komende week.

Na een korte uiteenzetting mochten we ons achter een computer zetten en samen een groepsnaam en slogan bedenken (die werden dan respectievelijk The Stereotypers, not just any type) Samen hebben we ook onze schouders onder de hoofdopdracht gezet, en al informatie gezocht van stap 1 en 2.

11.00: Totaal losstaand van de exploratieweek mochten we een 'interessante' enquête gaan invullen over onze studiemethoden. Hopelijk krijgen we enkele goede tips terug!

13.00 De eerste opdracht (Teambuilding) werd uitgedeeld. We moesten samen met ons groepje de Antwerpse straten afschuimen, op zoek naar allerlei folders en reclame. We deden ons best, maar we waren niet de eerste om terug te keren naar de school... De hoofdprijs (bioscooptickets) ging aan onze neus voorbij! Volgende keer beter!

 

Exploratiedag 1 volgens Joke Kenis ^^

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

logboek exploratieweek van Nam Goossens, Yana Konstantinova, Joke Kenis, Adelaide Ranjard, Nathalie Roelands, Yoshi De Smedt.

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me
My Blog's RSS

Friends

Page 1 of 1
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer