Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Just the story of my life

Sam

10:50, 20/4/2012 .. 0 comments .. Link
2002, het jaar van mijn ontmaagding.. Via via leerde ik Peter kennen. Een jongen van toen 21, ik 18 We hadden het leuk samen en voor we het wisten hadden we onze eerste keer gehad.. Het was fijn, speciaal.. hij was super lief en romantisch, luisterde naar me, deed geen dingen die ik niet wou, met het oog op het verleden.. er volgde meerdere van zulke momenten, fijne, relaxte momenten! Totdat ik van huis wegliep en ergens anders ging wonen.. op een totaal verkeerde plek.. Ik woonde bij een drugsdealer in Zwolle, ondertussen alweer 19 jaartjes jong! Na een tijdje kwam ik erachter dat ik niet meer menstrueerde en ja hoor ik bleek zwanger. Ondertussen wilde peter niks meer van me weten.. "het is toch van die dealer" ik hoor het hem nog zeggen.. En ja, ik gebruikte op dat moment drugs.. Een aantal mensen kennen dit verhaal maar half.. dus voor wie het kent en dit leest, sorry! Bij een zwangerschap van 21 weken is mijn kleine mannetje geboren.. Ik noemde hem Sam Maar je raad het al, ik was niet echt nuchter, weet er practisch niks meer van, ik kan me alleen nog een bepaalde plek in de geest halen en daar ga ik nu nog steeds wel eens heen. 1 man in mijn leven is ooit mee naar die plek geweest, we hebben er gewandeld.. In een uitkijkpost naar vogels gekeken.. Die man, J.K, zal hierdoor en zijn steun die hij me gaf, een plekje in me hart hebben!

Het VMBO

10:37, 20/4/2012 .. 0 comments .. Link
De ergste 4 jaar van me leven denk ik wel.. Wat heb ik daar een kut periode gehad.. Ja, ik was steviger, droeg kleren die me moeder mooi vind, liep toen al in rokjes op school, wat nu in is trouwens.. Ik zou best mijn pestkoppen eens terug willen zien.. Waarom sloegen ze me in elkaar als ik de klas in liep? sloten ze me op? spuugden ze me na? trapten ze me bont en blauw onder tafel? Ik houd het over deze periode maar lekker kort.. ik heb me diploma gehaald en veel van jullie niet!! HAHA!! Zat van de week gepest te kijken, het moeilijk hebben als je de school voorbij loopt, fietst, rijdt.. ja.. elke keer weer! Elke keer zie ik de gezichten van de pestkoppen voor me, hoor ik het geknor weer.. Heb toen zelf de stap gezet om naar het riagg te gaan, het lag toch aan mezelf? Jaren lang heb ik maatschappelijkwerk gehad.. maar het hielp niks.. Nog steeds ben ik bang nieuwe dingen aan te gaan, bang om gepest te worden, dat ze me afwijzen.. Ik ben wie ik ben.. ook maar een mens..

papa

10:24, 20/4/2012 .. 0 comments .. Link
Tja, over mijn vader kan ik echt wel een hele hoop, voornamelijk slechte, dingen schrijven! Tuurlijk heb ik ook wel leuke dingen mee gemaakt maar op de een of andere manier blijven de slechte dingen hangen! De liefde voor voetbal heb ik in ieder geval van hem ge-erft! Als hij weer een wedstrijd ging fluiten ging ik nog wel eens mee, of op zondagochtend mee naar het veteranenelftal.. Of toen we klein waren elke zondag eventjes naar de dierentuin.. gewoon omdat het kon! Maar dan, de losse handjes en soms zelfs de voeten.. Zo wat heb ik daar een blauwe plekken van gehad.. Nu ben ik niet een makkelijk kind geweest daar ben ik me bewust van maar een kind slaan, ik zou het nooit doen, laat een hoop littekens achter en het vormt je tot wie je bent! Je aftrekken in dezelfde kamer als waar ik me bevond.. pap waarom? Ook al zat ik met me rug naar je toe, ik wist dat je het deed.. Op feestjes, verjaardagen en andere gelegenheden zo trots over je andere kinderen praten en nooit over mij? heb ik ooit wel iets goeds kunnen doen in je ogen? Heb je me ooit verteld dat je trots op me bent? nee, nooit!! Ooit je kids verteld dat je van ze houdt?? nee ook niet.. en ik weet dat we dat allemaal hadden willen horen, van jou en van mam!! PS, pap, mocht mam ooit weer in het ziekenhuis liggen.. laat het dan gelijk weten en niet steeds na 2 dagen!!!

Just me

22:36, 16/4/2012 .. 0 comments .. Link
Ja, just me, ik dus! Ik heb veel dingen in me leven nooit kunnen verwerkwn! Mss dat dit mij gaat helpen! Liefs

P.D.

21:49, 16/4/2012 .. 1 comments .. Link
P.D de eerste jongen die met me flirte! Wat was ik daar blij mee, was 14 jaar oud en een jongen en dan nog wel de knapste jongen van de klas vond me leuk!! Op een dag vroeg hij of hij me thuis mocht brengen! Nouu... Tuurlijk!!! We fietsen de straat in vroeg hij of hij met me mocht praten.. Ik zei dat het ok was dus hij nam me mee naar een afgelegen plekje vlakbij.. Daar begon het geemmer.. Hij ging ineens aan me zitten, me zoenen.. Ik weerde me af maar hij werd steeds sterker en sterker.. Voor ik het wist was "het" allemaal gebeurd... Had ik een aantal blauwe plekken en voelde ik me smerig.. Ik wilde naar huis, douchen, dit alles vergeten... P.D had me verkracht.. Thuis aangekomen zag me pa dat er iets gebeurd was... Ik was gevallen meer niet en dat geloofde hij.. Ik heb me gedouched, omgekleed en probeerde het weer te vergeten. De volgende dag stonden wij tegen over elkaar op school.. Ik doodsbang, hij heel stoer.. Hij had heel de school verteld hoe ik hem probeerde aan te randen, overal betaste.. Kreeg heel de school over me heen, was een hoer.. 1 iemand geloofde mij en heeft me altijd gesteund! M.J. Zal je daarvoor altijd dankbaar zijn!!! P.D, zal je dit nooit vergeven!!!

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Sam
Het VMBO
papa
Just me
P.D.

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer