Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
BrainFuzzles. Van mij dus.

..

Posted in Unspecified

*huilt ..

 

Potverdikkeme ..  

 

*Slik.

 

Wáárom voel ik me toch altijd zo kut .. Ik heb zó vaak van die buien dat ik INEENS helemaal down, verdrietig en kwaad ben, en dan vraagt iemand waarom en dan isset van: euh.. weet ik eigenlijk niet eens.. Of nee, ik kan het niet omschrijven ... Ik weet het gewoon niet meer.. ik ben 16 en het gaat al ZO lang zo.. ik heb er geen zin meer in.. Ik ga echt een psych bellen ofzo ..
Jeetje. Stomme ik. Word gek van mezelf..

 

Doei.

 

* pst; heb nieuwe mp3-speler.. 512 MB.. Toch nog iets leuks..

22:11 - 3/5/2006 - comments {0} - post comment


MP3-speler gestorven, jeugherinneringen en een zwakke flits.

Posted in Unspecified

Hallo allemaal

 

Het is vreselijk wereldschokkend: Mijn mp3-speler is gister gestorven ..  Het was een hartstilstand, hij was al oud. Allemaal even een minuutje stil ..

 

*Minuut stil.

 

Zoooo, zijn we weer.  

HAHA ik moest een opstel schrijven voor gym, ( ja écht voor gym.. een OPSTEL ja ) omdat ik een tijdje terug heel wat lessen heb gemist door een gebroken elleboog. Maarja, ik moet wel een cijfer hebben, dus moest ik maar een opstel schrijven. De opdracht was:

 

Schrijf een opstel van minimaal 700 maximaal 800 woorden.
-Geef hierin je ervaringen in lessen lichamelijke opvoeding weer, vanaf de basisschool tot nu toe.
-Behandel de vraag of je lichamelijke opvoeding zinvol vindt op niet binnen het lesaanbod op school.  [ hell no ! ]
-Geef je mening over het bewegen in brede zin in onze samenleving.

 

Een érg saaie opdracht dus. Maargoed, ik ging aan het typen en bij het eerste punt kwamen er herinneringen boven aan de gymlessen van vroeger, en dan vooral de zwemlessen  Hier een fragment uit mijn jeugherinneringen. 

Op de basisschool hadden we één keer in de week gymles, we liepen dan met zn allen zo over straat, in een rij, naar de gymzaal toe. Ik weet nog dat ik dat echt heel leuk vond altijd. Zag er naar uit. Lekker buiten zijn, niet met iemand te hoeven praten.. In de gymles zelf deden we vaak spelletjes, we leerden dingen zoals slagbal, en deden simpele dingen zoals koprollen over lange matten, en apekooien. Ook gingen we op een gegeven moment zwemles doen vanuit school, dat vond ik vreselijk. Ik durfde niet onder water zonder mijn neus dicht te houden, en ging altijd heel dramatisch aan de kant hangen van: “Genade, alstublieeeeft!” Tegen de badmeester. En dat terwijl ik nu niet uit het water te slaan ben! En ook dat watertrappelen, met je vingers zo omhoog. Wel leuk om daar weer aan terug te denken. En het “examen” daarvoor. Al die familie langs de kant en dan moest je.. wat was het ? Drie minuten volgens mij, watertrappelen. En ook echt met je kleren aan he. En we hebben ook reddingszwemmen gedaan. Dan moest je de ander “redden”. Dat vond ik altijd wel leuk, maar ik deed het vreselijk verkeerd. Ik verzoop die ander eigenlijk nog meer dan dat ik hem redde. Naarmate ik ouder werd gingen we ook wedstrijdjes doen van balsporten, in de gymzaal, en wat moeilijkere dingen doen zoals touw- en ringzwaaien enzo. Onze gymleraar zette ons wel eens met onze benen in de ringen en dan mochten we “schommelen”. Hij duwde ons en dan kwam je echt heel erg hoog. Geweldig vond ik dat.

 

Geweldig toch om daar weer eens aan terug te denken  Die goeie ouwe tijd.. HAHA

 

En over die zwakke flits, heb net van een vriendin iets geleerd over flitsen.

 

Doegg, k ga ff wat snoepen en drinken en gedoe. *Zwaait.

 

 

15:38 - 26/4/2006 - comments {0} - post comment


Ha, nu al weer zin.

Posted in Unspecified
Leuk. Die lijntjes.

 

Weetje .. Eigenlijk zijn wij mensen best onnozel.

 

We vinden het saai om jong te zijn, en haasten ons om ouder te worden. Zijn we ouder, willen we weer jong zijn ..
We verliezen onze gezondheid om geld te verdienen, en geven dan al ons geld uit om weer gezond te worden ..

We denken alleen maar aan de toekomst, en vergeten het heden, zodat we niet in het heden, nog in de toekomst leven ..

 

Tsjah .. Eigenlijk is dat best wel dom. Gelukkig heb ik niet zo'n haast om "groot" te worden .. Ook ga ik voor geen geld mijn gezondheid aantasten, en leef ik heerlijk in het heden, en geniet van de kleine dingen. Het zonnetje dat vandaag schijnt bijvoorbeeld. Da's toch heerlijk ? Of de zon die opkomt of ondergaat. Of over het strand wandelen met je blote voeten. Of de sterke band tussen jou en je vrienden, of misschien wel tussen jou en je dieren ervaren. Een fijn gesprek, een lekker snoepje. Het is allemaal even heerlijk, en toch vergeten de meesten van dat soort dingen te genieten.

Deze zomer ga ik met mijn beste vriendin Mandy [  ] naar Spanje. Ik heb nu al zin in die vakantie. Het gaat zó tof worden ! En vooral heb ik zin in de zonsopgangen die we gaan kijken, op het strand.. de dagen die we samen doorbrengen, alleen maar bezig zijn met dingen waar we zin in hebben. Da's toch heerlijk ?

 

Pfoeh, ik ga even wat te drinken en snoepen pakken. Toehoej !

 

 

Mijn lieve paardje in de wei.  Ik hou echt zóveel van dat beest !

 

16:29 - 25/4/2006 - comments {0} - post comment


Bah.

Posted in Unspecified

 Had een verhaaltje gemaakt. Klik ik ergens [ perongeluk ] en HUP weg issie. Klotecomputers altijd. Nu geen zin meer om te schrijven. Straks vast wel weer. Toehoej.

16:27 - 25/4/2006 - comments {0} - post comment


Description
Weblog Omschrijving ? Tsjah. Ehm. Hier zet ik mijn BrainFuzzles neer, enneh .. als je ze wilt lezen, Ga Je Gang ! Ehm, ik plaats niet elke dag, geen tijd voor. Maar zo af en toe wel. =D Veel plezier. [ Nouja, plezier. ]
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- ..
- MP3-speler gestorven, jeugherinneringen en een zwakke flits.
- Ha, nu al weer zin.
- Bah.
Hosting door HQ ICT Systeembeheer