Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Who Am I Home | Profile | Archives | Friends

Vreemdganger6/10/2013

Nadat Bas mijn ten huwelijk had gevraagd, en ik natuurlijk heel blij ja had gezegd, kreeg ik op een dag een sms van hem. Dat hij me wat wilde vertellen, wat belangrijk was en niet kon wachten. Dat hij schoon schip wilde maken voor we gingen trouwen. Tot zo ver dacht ik dat hij een grap uit haalde. Hij vertelde dat ik niet boos moest worden en dat hij het echt even kwijt wilde. Nog steeds dacht ik dat het een grap was. Wat je wel vaker ziet online dat er dan een grap of auto correctie fout in gesprek staat. Hij vertelde me dat hij op een avond toen we bij kevin en jessica waren hij haar had gevingerd onder de dekens en dat zij aan hem zat. Ik zat er naast. Ik had helemaal niks door. De avond erna was het weer gebeurd. Ook toen zat ik er naast. Ik was kwaad echt heel kwaad. Vooral teleurgesteld en erg verdrietig. Ik heb altijd gezegd dat als iemand me bedriegd ik die persoon hoe dan ook verlaat. Maar dat kon ik niet bij Bas. Ik hou zo veel van hem. Ik ben boos op hem gebleven, we hebben het er over gehad. Ik ben boos op haar, ze was altijd wel achterbaks maar dit viel me vies van haar tegen. Ik wist dat zij wel een paar keer vreemd was gegaan maar dat ze het met Bas zou doen? Zij was begonnen had bas gezegd maar eigenlijk maakte me dat niet uit. Hij ging er in mee. Dat vond ik erg, en vooral dat ik er naast zat. Zonder schaamte was hij aan de gang gegaan. Ze zijn allebei niet klaar gekomen maar vonden het spannend. Die spanning ontbrak nu eenmaal bij Bas en mij op dat moment. Ik heb verteld dat ik nog steeds met hem wil trouwen maar dat hij me nooit meer zo iets hoeft te flikken, voor of na de bruiloft, er zou dan geen ons meer zijn. Ik heb het er nog steeds wel moeilijk mee. Omdat ik soms bang ben dat als het even niet goed gaat(zoals nu, met de seks dan) dat hij dat dan bij een ander gaat zoeken. Hij heeft online ook ooit een keer ene Anita ontmoet uit hongerije ofzo. Die begon laatst weer via Skype tegene hem te praten en dat vond ik best moeilijk. Ik wil niet controleren ofzo maar ik wilde het zo graag allemaal na lezen. Ik heb het er ook met Bas over gehad. Hij vertelde me dat ik me geen zorgen hoefde te maken omdat ze elkaar twee avonden hadden gesproken en dat het toen alweer voorbij was. Maar hij snapte me wel dat ik er moeite mee had. Ik haat het van mezelf als ik jarloers ben of jarloers reageer. Nu is Bas vandaag weg. Ik ben achter zijn pc gaan zitten om muziek op te zetten aangezien de boel het bij mij niet meer doet. Remi begon tegen hem te praten in Skype maar ik heb niet gereageerd. Wat ik wel gedana heb is de gesprekken gelezen van hem en Anita.

29-9-2013 12:44:04]

Anita: dag :D
Geintje2: hoi
Anita: how r u?
Geintje2: good u?
Anita: im fine
Anita: :)
Anita: r u working?
[Geintje2: so what have you been up to?
Anita: not much
Anita: u?
Geintje2: same, been working
Geintje2: how was it with the guy?
Anita: was good
Geintje2: did you uhm
Anita: ?
Geintje2: you know xD
Anita: no tell me
Geintje2: what i want to do with you :$
Anita: what u want to do? :P
Anita: dont be shy
Geintje2: fuck yuo
Geintje2: you*
Geintje2: hard....
Anita: uhm
Anita: no, we played chess all nite long :D
Geintje2: haha
Geintje2: so you did xD
Anita: of course :$ű
Geintje2: me = jelious
Geintje2: you even did sucky sucky xD?
Anita: hah :D
Anita: very curious
Geintje2: oops*
Anita: yep
Anita: everything
Geintje2: aaargh
Geintje2: i want that so badly with you!
Anita: :D:D:D
Geintje2: home alone btw haha
Anita: u r very far
Geintje2: i dont care
Geintje2: i want you..
Geintje2: can i have you?
Anita: here i am :P
Geintje2: so^^ , can i have you?
Anita: how?
Geintje2: in any way:P
Geintje2: can i see you?
Anita: in a while im drying my hair
[Geintje2: my hair looks terrible to!
Geintje2: plzzzzz
Geintje2: you look beautifull any way

 

Ik heb hem een mail gestuurd, hoe laat hij thuis zou zijn en uitgelegd dat ik nu iets heb gelezen op Skype, en hoe dat kwam en dat ik er niet zo blij van werd.Ik heb nog geen mail terug. Ik heb hem gemaild omdat mijn mobiel nog steeds niks kan. Wat moet ik nu? Paar dagen geleeden heb ik het nog gevraagd en verteld dat ik bang was dat hij dat soort dingen met haar besprak en dat hij het misschien over de cam zou doen ofzo als ik weg zou zijn...

Ik hou van die jongen. Ik ga met hem huis kopen en er staat een trouwerij op de planning. Maar op dit moment voel ik me helemaal niet happy...

Permanent Link

FML6/10/2013

Oke Fuck My Life.

Mijn iphone heeft vannacht ergens besloten dat hij het gewoon niet meer gaat doen... Hij geeft aan dat activeren mislukt is. Ik kan gewoon helemaal niet meer in mijn telefoon. Ik zie de pictogrammen niet eens. Ik kan alleen noodoproep doen... Om hem met Itunes te herstellen moet ik "zoek mijn iphone" via ICloud uitzetten op mijn telefoon. En dat is nu juist het probleem... Ik kan dus niet naar instellingen en dus die optie niet uit zetten.. -_- Grrrr...

Bas is er niet die is naar een meeting dus hij kan er ook niet naar kijken voor mij. En ik probeer met hem te communiceren via de mail. Ik heb ook al gegoogled en geprobeerd wat ze zeiden maar ook dat lukt niet. Hij zegt dat de boel nu is uitgeschakeld maar volgend de telefoon en iTunes is dat dus niet zo.

Ik voel me zo een niemand zonder die telefoon. Dat geeft eigenlijk wel aan hoe verslaafd of afhankelijk je bent van zon ding. Pap komt me straks bijvoorbeeld halen en hij zou smsen wanneer hij er zou zijn. Ja dat kan hij wel doen maar ik kan ze niet lezen en niet ontvangen of wat dan ook.

Even spelletje doen of facebook checken gaat niet op de telefoon. Gelukkig heb ik een laptop maar die kan ik moeilijk straks meenemen naar de voetbal.

 

Wordt Vervolgd..

 

Nou van alles geprobeerd. En ik moet wachten tot Bas terug is, ergens laat vanavond. Ik heb sim kaart verwijderd en weer ingedaan, er zit nu een half tandenstoker in het gaatje waar je iets in moet prikken zodat de simnkaart naar buiten komt.... kortom nog geen steek verder

 

Ik heb nagedacht over het eventuele onderwerp voor mijn boek. Ik wil er delen van mijn eigen leven in kwijt. Zoals ik alles zie. Het moet denk ik fantasie en spanning zijn. Maar hoe begin je aan het schrijven van een boek. En als je het geschreven hebt hoe zorg je ervoor dat een uitgever het wilt uitgeven. Want ik wil natuurlijk wel gelijk via uitgever gaan werken.

1) Literair tijdschrift

Wil je een boek uitgeven, dan is het handig om te weten hoe het overgrote deel van de schrijvers een contract afdwingt. Het blijkt dat deze schrijvers niet de aandacht van een uitgeverij trekken door ze een afgerond manuscript toe te sturen. Al voordat hun boek af is vallen ze op. Bijvoorbeeld door een kort verhaal te publiceren in een literair tijdschrift.

2) De zoektocht naar talent

Redacteuren op uitgeverijen zijn voortdurend op zoek naar literair talent. Ze houden bij welke nieuwe schrijvers verschijnen in de literaire tijdschriften. Als voetbal scouts die langs de velden staan bij jeugdwedstrijden gaan ze de plekken langs waar talent zich kan aandienen. En ze willen die ene parel ontdekken voordat de concurrent het doet.

3) Verhalenwedstrijd

Dus doe bijvoorbeeld mee aan een verhalenwedstrijd. De winnaars van zulke wedstrijden worden vaak benaderd door uitgeverijen. Soms dingen ze bij bosjes naar de gunsten van het nieuwe talent. De prijswinnaar kan rustig met elke geďnteresseerde uitgever een gesprek plannen en op basis daarvan een keuze maken. Dat is nog eens iets anders dan vier maanden wachten tot je een antwoord krijgt op je zending van je manuscript.

4) Bekende Nederlander worden

Een andere, redelijk omslachtige manier om een boek uitgegeven te krijgen: bekende Nederlander worden.Dé manier om hoge oplagen te halen is op tv komen. En laat die tv nou net de thuishaven van bekende Nederlanders zijn.

Dus eerst een celebrity worden, en dan tussen neus en lippen melden dat je met een manuscript bezig bent. Ze zullen in rijen bij je op de stoep staan.

5) Wees actief in het literaire wereldje

Je moet actief zijn in het literaire wereldje. Meld je aan bij de plaatselijke club die lezingen, interviews en signeersessies met auteurs organiseert. Schrijf in de lokale krant over alles wat er op het gebied van literatuur gebeurt in de buurt. Zoals in elke branche is het handig om goede contacten te hebben. Als je iemand persoonlijk kent, zal zij met meer interesse lezen wat je hebt geschreven. Wie weet wat voor deuren zich openen.

6) Wees niet bescheiden

Het is belangrijk om actief je schrijfsels onder de aandacht te brengen. Bescheidenheid is daarbij een karaktertrek die niet van pas komt. Met kerstmis moeten de lezers van het bedrijfskrantje er weer aan geloven: een kerstverhaal van jouw hand. Redacteuren van bladen worden gek van de voorstellen voor columns die je ze steeds maar blijft toesturen. Jaar na jaar moeten de kinderen van het toneelclubje jouw gelaagde theaterteksten uit hun hoofd leren…

Om terug te komen op de 1% waartoe ik behoor: ik stuurde ooit een bundeltje met een paar verhalen naar een drietal uitgeverijen. Twee ervan wezen het beleefd af. De derde belde me terug en zei dat het boekje weliswaar veel te dun was, maar zeker veelbelovend. Gesteund door die woorden zette ik me aan het werk en vormde de verhalen om tot mijn eerste roman Bruiloften en partijen.

 

Ik moet goed gaan kijken welke uitgevers er in mijn genre uitgeven. Deze moet ik gaan onderzoeken en kijken op de website hoe hun het aangeleverd willen hebben en zo gaan we aan de gang. Misschien moet ik eerst iets van een verhaal gaan schrijven? En een auteur naam bedenken.

Permanent Link

Het meisje met de naam2/10/2013

De negende dag zit erop bij mijn schoonouders thuis. Met vandaag nog 111 dagen tot de overdracht van de woning. Nou ja als alles door gaat. Als we alles optijd aangevraagd en geregeld hebben en ik hoop zo dat dat gaat lukken. Ik moet er niet aan denken dat ik hier nog veel langer moet zitten.

Seks met bas is 0. Eigen ruimte is 0. Lekker alleen thuis is 0. Je eigen gang gaan is 0. 

Ik heb zin om dingen te doen. Dingen te ondernemen. Ik wil sporten, ik wil fotograferen, ik wil ontwerpen en ik wil een boek schrijven. Waarom? Omdat het kan. Maar waar ga je beginnen. Laten we de sport er weer bij pakken... Ik heb zin om de sporten, ik weet niet wat ik wil doen en wil ook eigenlijk niet beginnen op nivo 0 maar gelijk op oude nivo beginnen en verder gaan. Fotograferen, WAT? In Anna Paulowna heb je niks. Niks nada noppes, 0,0. Ik wil ontwerpen, dat is mijn passie. Wat ga je ontwerpen als je geen ontwerp klus hebt? Hoe kom je aan zo'n klus? Iedereen houdt geld op de knip dus die opdrachten zijn ook 0,0. Tekenen zou ik kunnen doen. Heb ik soms ook zin in maar als ik ga beginnen weet ik meestal niet wat of ben ik na vijf minuten klaar. Een boek schrijven. Waarom niet? Maar wat ga je vertellen, hoe ga je het vertellen, denk je dat je wat te vertellen hebt. Je wilt iets nieuws op de markt brengen. Zeg maar de vijftig tinten grijs/donkerder en vrij serie maar dan niet erotisch. Een boek dat een best seller wordt waardoor mensen meer willen lezen, mensen maar gaan lezen en je nooit meer van de stoel af hoeft en alleen maar schrijft wanneer jij er zin in hebt. Dat jij je eigen deadline bepaald en dat de uitgevers om je staan te springen maar dat je ze zelf belt en niet andersom. Misschien is er ergens een begin op dit blog. Misschien over een aantal maanden dat er een licht puntje zal verschijnen. Maar met een grammatica van niks, manier van schrijven van een boerenmeid en het maken van de vele spelfouten zie ik een boek niet gauw verschijnen. Stel dat boek dat komt er, en stel de boekhandel wil het ook verkopen. Stel er hangt een reclame poster van mijn boek met de tekst. NIEUW! Debuut roman van Kelly Rekveld. Een boek die gelezen moet hebben. Nu voor 19,95. OP=OP. Als of er dan ook maar iemand is die een boek koopt van iemand met de naam Rekveld?! Of volgend jaar Polak? Polak klinkt te pools.. Rekveld is niet cool, maar wat dan wel? Stretchfield? Grappig maar niemand neemt me serieus. Een naam die zegt: Ik kan schrijven. Die naam, daar kom ik later wel op terug, als ik het boek geschreven heb.

 

Permanent Link

Wie ben ik 28/9/2013

Een gewone meid, 22 jaar en wonend bij haar schoonouders. Verloofd met een gewone jongen van 23 die bij zijn ouders woont. Ouders die liever zonder elkaar zijn gaan leven en ik heb een gewicht waar ik niet over na wil denken.Ik werk in een boekwinkel als full time medewerker, ik heb twee konijnen en een broertje, broertje woont nog bij mijn ouders. De konijnen zijn sinds vandaag verbannen naar een nieuw buitenhok. Schoonpa die is allergisch voor stof en schoonmoeder wordt gek van al de brokken die meer naast het hok lagen dan erin.

Ik woon dus bij mijn schoonouders, zit op zolder samen met mijn verloofde. Hij op de Pc ik achter de TV. Negen uur vaste prik naar beneden.Ik ben gek op sport, wat ik niet meer mag doen door de mislukte knieen die ik heb. Kruisbanden zijn al vervangen en meniscus al twee keer gehecht zonder resultaat. Door de minimale beweging en het zelfde eten ben ik wel wat kilo's aangekomen.

Ik ben inmiddels wel weer bezig met afvallen maar hou meer mezelf voor de gek dan dat het werkelijk lukt.

 Laat ik bij het begin beginnen. Op 8 april 1991 kwam ik rond 1800 uur op de wereld. Woonde in Schagen en ging daar naar de basisschool en de middelbare school. Ik ben toen naar het MBO in Amsterdam gegaan en daarna een half jaar aan de kunstacedemie in rotterdam gestudeerd. In 2007 leerde ik me verloofde kennen via een klasgenoot. We gingen met zijn drieen naar de kermis en al gauw waren we samen. Nu nog steeds samen met die zelfde jongen. Me ouders zijn gaan scheiden, mijn moeder een nieuwe vriend en mijn vader opnieuw getrouwd om vervolgens weer te gaan scheiden, een geheime relatie aan te gaan die ook weer voorbij ging om dan nu samen te zijn met een vrouw uit de buurt. Eerst elke week afwisselen maar daarna bij mijn schoonouders ingetrokken. Vanuit hier gekeken naar woningen en zijn toen zelf gaan huren in Schagen, waar we helaas nu weer uit zijn omdat de eigenaar door zijn verbroken relatie terug het huisje in wilde. Maar hierdoor zijn we wel gaan kijken of we eventueel een huis konden kopen. En hebben we afgelopen donderdag het koopcontract getekend en vandaag de offerte van de hyptoheekverstrekker. Al met al het ziet er goed uit maar ook nu kan het allemaal nog fout gaan. Als de gemeente ons geen starterslening verstrekt dan zijn we weer terug bij af.

Mijn broertje die doet aan voetbal, een sport die ik leuk vind om te kijken maar waarvan Bas (verloofde) niks van moet weten. Hij vindt er niks aan. Ik daar entegen sta regelmatig langs de zijlijn te kijken en te fotograferen. Naast mijn werk in de boekwinkel heb ik een eigen website voor grafische vormgeving en fotografie.

Bas heeft nog een zus. Een ik sta graag in het middelpunt van de belangstelling, zolang ik maar aanahct krijg type. Ze is getrouwd, woont samen en heeft een kind. Heeft in deze crisis tijd werk kunnen vinden waar ze nu weer mee gestopt is omdat de baas niet spoort. Ze heeft het zwaar voelt zich down. Toen ze ging trouwen ging de aandacht al niet naar haar, ze was met kinderen krijgen bezig en ja haar schoonzussen ook. Voor de rest is ze aardig, regelt zij mijn vrijgezellenparty, de bloemen voor de bruiloft en is ze samen met Mark(haar man) ceremoniemeester voor onze bruiloft volgend jaar.

Wie ik ben? Een gewone meid... Denk ik...

Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer