Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
onze belevenissen

Description

logboek exploratieweken van Ellen Staes, Albert Driehaus, An Koyen, Stijn Anthoni, Karen Van Eynde


My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends
» My Photo Album

Aan alles komt een einde..

Het is al maandag, dat wil zeggen dat de exploratieweek op zijn einde loopt. Morgen is het de laatste dag! Vandaag hebben we er dus alles aan gedaan om alle opdrachten af te werken. Het meeste was al gedaan, enkel het visueel dagboek moest nog geknipt en geplakt worden, wat we dan ook met succes gedaan hebben vandaag. An en Stijn zijn ook nog eens teruggeweest naar meneer Janssens van Oxfam om het interview een tweede keer af te nemen (vrijdag liet de bandopnemer het afweten..). Dit zorgde voor een kleine vertraging maar we hebben alles ingehaald hoor! Alles is nagekeken en in dezelfde opmaak gezet, dit om de orde een beetje te bewaren. Zo meteen wordt alles afgedrukt zodat we morgen alle opdrachten netjes in het portfolio kunnen steken.

 

Jaja, zoals u ziet, we hebben weer een drukke maar fijne dag gehad vandaag!

 

Karen


Posted: 17:44, 28/11/2005
Comments (1) | Add Comment | Link

3de dag van de exploratieweek

Vandaag hadden we afgesproken om 10 uur.

Onze dag begon creatief, we hebben gezocht, geknipt, geplakt en getekent tot we uiteindelijk tevreden waren met ons moodboard. Karen en Stijn zijn de stad ingegaan en hebben enkele mensen vragen gesteld voor onze enquête. Ook werden er ondertussen nog enkele foto's getrokken voor ons visueel dagboek. Voor de rest hebben we nog aan enkele taken gewerkt, we zijn bijna klaar. Tot hier toe zaten we goed op schema, tot we tijdens ons intervieuw met meneer Janssens van de Oxfam-wereldwinkel ontdekten dat de bandopnemer niet werkte. Maandag zullen we dus verdergaan met dit intervieuw, hopelijk met meer succes...

 

An


Posted: 12:04, 26/11/2005
Comments (1) | Add Comment | Link

Dag 2 van de exploratieweek

Vandaag begon om negen uur de tweede dag van de exploratieweek. We hadden met onze begeleidster afgesproken om de taken onder de groepsleden te verdelen. Aangezien alle leden goed met elkaar overeenkwamen was dit een fluitje van een cent. Na onze bespreking zijn we druk bezig geweest met de opdrachten die door de hele groep gemaakt zouden worden.

Terwijl 2 groepsleden op jacht waren om iemand te kunnen interviewen, was de rest van de groep bezig met de individuele opdrachten die verdeeld waren tijdens de bespreking.

Tegen het einde van de middag waren er al veel opdrachten voltooid. Omstreeks vier uur hebben we nog even doorgenomen wat er de volgende dag nog allemaal gedaan moest worden.

Morgen spreken we af om tien uur.

 

Albert


Posted: 12:16, 25/11/2005
Comments (0) | Add Comment | Link

Een nieuwe lente een nieuw geluid.

Vandaag was het zover, de dag naar wie menig mens had uitgekeken.  De eerste editie van de "Exploratieweek", een sociaal hoogtepunt van het eerste semester, werd omstreeks 13u afgetrapt in de binnenagora.  Toen kregen de teams een opdracht die hun teambuilding-capaciteiten tot het uiterste testte en een nieuwe dimensie gaf aan de term oriëntatielopen.  De opdracht bestond er vooral uit Antwerpen te verkennen terwijl men verscheidene opdrachten trachtte te vervolledigen.  De deadline voor deze teambuilding-opdracht was 16u wat betekende dat de deelnemende groepen dus 3 uur de tijd kregen alles tot een goed einde te brengen.  Een tijdslimiet die voor velen te lang bleek te zijn aangezien de eerste groep op amper een uurtje tijd reeds volledig klaar was.  De groep enthousiastelingen die de eerste plaats bestegen werden beloond met een cinematicket voor de ganse groep.

 

Als onderdeel van de opdracht moest elk team een groepsnaam en bijpassende slogan verzinnen dat verband hield met het thema (in ons geval was dit dus derdewereld problematiek) en dit mooi uit te werken op een A3-papier.  Na een krachtige brainstormsessie werd er unaniem besloten het team om te dopen tot "Studenten Zonder Grenzen" met een knipoog naar het allomgekende Artsen Zonder Grenzen.  De slogan zou zijn "De (3de) Wereld Rond", duidend op het gebrek aan grenzen waar deze dynamische groep studenten rekening mee hield.  Er werden ook meteen enkele taken verdeeld en afgesproken om de volgende dag om 9uur af te spreken aan het lectorenlandschap.

 

De eerste dag was best geslaagd.  We hebben de cinematickets niet gewonnen, maar we zijn trots op wat we gepresteerd hebben en gaan met volle moed de uitdaging aan!

 

Morgen meer nieuws!


Stijn

 

Ik wens  jullie veel succes!

Mevr. Spillemaeckers


Posted: 10:24, 23/11/2005
Comments (2) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer