Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

SuccEs

Dumpen

22:44, 12/6/2014 .. 0 comments .. Link

Maat 46, dat is mijn huidige vriend. Geen leuke vriend. Hij is slap, niet complimenteus en geeft mij een vervelend gevoel als ik voor de spiegel sta, vooral zonder kleren. Hij beledigt mij en knaagt aan mijn zelfbeeld. Kortom, dumpen die hap! 

Maar ja, ik ken hem al zo lang. En echt vervelend is hij niet. Ik ben al aardig aan hem gewend. Last heb ik er ook niet echt van. Alleen laatst op wandelvakantie in Italie. Wauw wat kon hij toen zeuren zeg. Iedere traptree , en dat waren er veel aan de Amalfi kust, duwde hij tegen mijn knieen. Buiten adem heb ik hem een paar keer flink de waarheid gezegd, maar hij is er nog steeds.

De laatste weken heb ik al wel langzaam afstand proberen te nemen, maar het gaat te langzaam. Hij heeft nog niet door dat hij echt moet gaan, het liefst definitief!

In diverse bladen lees ik dat ik assertief moet zijn en lief moet zijn voor mijzelf. Dus daarom heb ik besloten om de dagen dat het mij lukt om afstand te nemen, mijzelf een cadeautje te geven. Dan schrijf ik een stukje op mijn blog.

Vandaag dus de eerste. Ik heb het verdiend. Want vandaag tijdens de praktijktoetsen die ik moest beoordelen, lachten de vriendjes van maat 46 mij toe. De schaal met snoepjes die we altijd uitdelen probeerde mij de hele middag te verleiden. Maar ik heb steeds pertinent geweigerd. Als ik maat 46 wil dumpen moet ik ook zijn vriendjes negeren!

Vervolgens heb ik twee andere vriendjes van maat 46,  ze heten kipfilet en kipfilet en zijn meestal in de buurt van mijn armen te vinden, flink de waarheid gezegd, door met dumbells te gaan zwaaien. 

Ja, ja goed bezig! De eerste succesdag is een feit. Nog 49 te gaan. Dan heb ik maatje 46 definitief gedumpt!About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Dumpen

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer