Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

TRY before you BUY opent haar deuren in de marketingwereld!


TRY before you BUY is een nieuw en creatief bedrijf op het gebied van tryvertsing. Vier enthousiaste en creatieve studentes spelen hiermee in op de trend in marketingland: de trysumer.

Tryvertising is een huidige trend in de marketingwereld. In deze markt staat de consument in het middelpunt en hun mening wordt steeds belangrijker. TRY before you BUY helpt bedrijven dichter bij haar doelgroep te komen door tryvertisingparty’s te organiseren.

Bedrijf

TRY before you BUY is de eerste Nederlandse onderneming die zich specialiseerd op het gebied van tryvertising. Het richt zich voornamelijk op het coördineren van tryvertisingparty´s. 
In plaats van producten te introduceren met behulp van grote reclamecampagnes, zorgt TRY before you BUY dat de producten en diensten in het dagelijkse leven van de consument worden geïntroduceerd. De doelgroep kan de producten/diensten proberen, ruiken, voelen en beleven tijdens de tryvertisingparty´s.

Op basis van hun eigen ervaringen vormen zij een mening over het product en gaan hierdoor eerder over tot de aanschaf van het product. De consument geeft de bedrijven directe feedback en door deze manier van communiceren komen bedrijven en consument dichter bij elkaar te staan.

15:48 - 11/3/2009 - comments {0} - post comment

Omschrijving

TRY before you BUY is een business-to-business onderneming geleid door vier hippe en creatieve studentes. Hun doel is tryvertising, door middel van zogenaamde tryvertysingparties, een prominentere plek binnen de Nederlandse marketing te geven. Tryvertysing ondersteunt bedrijven bij het promoten van (nieuwe) producten en diensten op een bescheiden en onopdringerige manier. TRY before you BUY is een business-to-business onderneming en gaat bedrijven helpen met behulp van tryvertisingparty’s (en in de toekomst ook ludieke marketingacties) haar klanten bekend te laten worden met haar (nieuwe) producten of diensten.

«  December 2017  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Home
User Profile
Archives
Friends

Recent Entries

- TRY before you BUY opent haar deuren in de marketingwereld!

Friends

Contact

Adres
Paroolgebouw
(6e verdieping)
Wibautstraat 129
1091 GL Amsterdam

Telefoon
06 10057095

E-mail
info@tbyb.nl

Hyves
http://tbyb.hyves.nl


© 2008-2009 TRY before you BUY. Alle rechten voorbehouden. Hosting en design Xel Media BV

Hosting door HQ ICT Systeembeheer