Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Love, money, music and more

School

15:32, 8/9/2010 .. 0 comments .. Link
Het is weer zover, school is weer begonnen. En ja, ik weet nu heel zeker dat school gemaakt is om onze vrije tijd te verdoen. Zo heb ik na twee uur les al 30 opdrachten te pakken, alleen omdat we heeeeel hard moeten werken omdat we examen doen. Maar die opdrachten, oké, die maak ik wel. No problem. Mijn probleem met school, is vooral de leraren. En dan helemaal de leraren die doen of we dom zijn. Heel fijn. Zo zat ik het eerste uur bij aardrijkskunde, ons nieuwe boek heet: 'nederlands als leefomgeving'. Raad eens wat mijn leraar zei? 'ik leg later in de les nog uit waar dit boekje over gaat' Eeeh sorry?

Pepernoten

21:06, 6/9/2010 .. 0 comments .. Link
Ook ik, een 16-jarig meisje uit een klein dorpje ben gevangen door het bloggersleven. Niet omdat ik veel te vertellen heb, nee dat zal wel teenvallen, maar gewoon om mijn gedachten even op een rijtje te zetten, iets wat elke puberale bakvis nodig heeft. Ik ben net twee dagen terug van een heerlijke vakantie en morgen word mijn eerste dag in mijn examenjaar, ik ben nu al bang voor mijn examens, bah. De laatste paar dagen heb ik offdays, ik mis mijn Zeelandsegod en, ja dat komt extra hard aan als school weer begint. Is het jullie al opgevallen dat er pepernoten in de Albert Heijn staan?

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

School
Pepernoten

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer