Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Welke rol spelen de overheid en NGO’s op het gebied van aidspreventie?

Het einde is in zicht...

12:46, 21/4/2008 .. 0 comments .. Link

Na alweer een drukke dag zijn we klaar met alle opdrachten!
Vandaag hielden we ons bezig met het verbeteren en vergelijken van de taken en het brainstormen over de poster.

Om half 12 begonnen onze individuele presentaties.
Heel zenuwachtig stonden we voor het lokaal te wachten om daarna één voor één binnen te gaan en een minuutje te praten over onszelf. Ondanks de zenuwen viel dit bij iedereen redelijk goed mee.
De jury zag wel dat we zenuwachtig waren, maar is dit niet normaal?

Daarna hadden we weer een afspraak met Eefje de Boer, onze begeleidster, om te praten over onze poster. Zij vond ons idee heel goed... Benieuwd wat jullie er van vinden!
Ook zijn we op zoek naar een origineel en leuk cadeau'tje om mee te geven aan de juryleden.
Hiervoor gaan we nu terug naar Sensoa!

Tot morgen!

The Aids-Team.Wij zijn goed bezig!

21:34, 18/4/2008 .. 0 comments .. Link
De Planckaerts hadden het niet beter kunnen verwoorden. De exploratieweek is halfweg, en het Aids Team is écht goed bezig! :)

Drukke dag

Zoals verwacht, hadden we het vandaag druk. We legden de laatste hand aan de taken van Frans, Spaans en Statistiek. We namen onze Engelse reclamespotjes op en we trokken naar Sensoa voor het interview met mijnheer Cruyssaert. Ook gingen we de straat op en legden we een campagne met betrekking tot ons thema voor aan tien jongeren, tien volwassenen en tien senioren.
Na het interview en de straatenquete weten we al heel wat meer over aidspreventie. En dat is nodig ook! Maandag gaan we onze poster maken. Tijdens de lunchpauze brainstormden we met z'n allen en er kwamen leuke ideetjes naar boven. We kijken er al naar uit om deze ideeën ook daadwerkelijk op de poster te zetten. En geloof ons, het zal de moeite zijn!

Even rust en dan weer door

Dit weekend gaan we even uitblazen en genieten van het mooie weer, zodat we er maandag weer helemaal klaar voor zijn. Dan wacht er namelijk een professionele jury op ons, die onze presentatiekunsten zal beoordelen. In de namiddag maken we dan zoals gezegd onze posterpresentatie.

Tot maandag!

Werk, werk en nog eens werk...

18:03, 17/4/2008 .. 0 comments .. Link

Vanmorgen om 10 uur stonden we allemaal klaar voor het EMI om er terug stevig in te vliegen. Iedereen was uitgeslapen en enthousiast om aan zijn of haar taken te beginnen.

De dag werd ingedeeld, taken werden verdeeld, mails gelezen (hoewel sommige veel te laat werden beantwoord) en afspraken werden gemaakt. Daarna begon iedereen aan zijn individuele taken. Ondertussen brachten Sarah en Kim een bezoekje aan Sensoa om een interview te regelen en reserveerden ze een cassetterecorder. Het interview vindt morgen plaats om 12u! Dat zette ons natuurlijk onder druk om de vragen op tijd klaar te krijgen. Deze moesten nog worden goedgekeurd en eventueel worden verbeterd.

Tegen dat Sarah en Kim terug waren was de rest van de groep al actief bezig aan de vakopdrachten. Iedereen werkte nog een paar uurtjes door om dan samen pauze te nemen en iets te gaan eten. Maar zelfs onze lunchpauze is niet exploratievrij: we doorliepen de kaft en maakten een planning voor vrijdag. Het belooft een drukke dag te worden! Ook werden alle taken nog eens overlopen: we staan er redelijk goed voor. In groep werkt iedereen werkt snel en efficiënt. Ook de vrije momenten worden nuttig ingevuld met het maken van de individuele taken.

Na de pauze gingen we terug naar het EMI om verder te werken tot 14.30u. Dan hebben we een afspraak met onze begeleidster Mevrouw De Boer, wat tevens onze eerste kennismaking is.

To be continued...

The Aids Team.En we zijn vertrokken...

18:45, 16/4/2008 .. 1 comments .. Link

De eerste dag

Vol spanning keken we uit naar het begin van de tweede exploratieweek... Eindelijk was het dan zover.
Onze groepsleden kenden we al en het verloop van de week was ook niet meer zo'n mysterie als vorige keer.

Om kwart voor negen spraken we af aan de school om samen naar campus Jacob te gaan. Deze vinden ging makkelijker dan verwacht! Mooi op tijd gingen we samen met de anderen naar binnen voor de eerste presentatie. We konden genieten van een uitgebreide uiteenzetting van twee professionals en tevens oud-studenten. Ze hebben ons heel wat bijgebracht over de beide studierichtingen. Onze keuze is nu alleszinds gemaakt: 6 keer PR&V!

We gingen iets eten en toen we terugkwamen werden we opgewacht door Rit De Greef en Inge Polders om ons verder wegwijs te maken in het verloop van de exploratieweek en het maken van de poster.

Daarna gingen we weer naar campus Meistraat om te beginnen aan de taakverdeling en deze webblog: zie hier het resultaat! Het verdelen van de taken verliep heel vlot. Iedereen aanvaardde verschillende opdrachten en begon direct enthousiast te werken: mails werden verstuurd, opdrachten bestudeerd en planningen gemaakt. Hopelijk is dit een goede basis om een mooi eindresultaat af te leveren!

The Aids-Team.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Het einde is in zicht...
Wij zijn goed bezig!
Werk, werk en nog eens werk...
En we zijn vertrokken...

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer