Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
The It Girl

Home - Profile - Archives - Friends

te laat!!!

Posted on 20/8/2010 at 01:44 - 0 Comments - Post Comment - Link

HET IS LAAT!!!!!!

Okee weet je hoe laat het is??? nee het is nu 02.33 uur!!!                echt te laat als je het mij vraagt...                                        ik stuur net mijn bff een bericht of hij nog wakker is... nee eigelijk denk ik van niet... zit ik hier om 10 over half 3 s'ochtens met mijn haar in 2 vlechten zo goed als wakker... ik kan nu echt nog niet slapen.. maar goed ik moet mijn wekker(!!!) nog zetten.. ik ga morgen winkelen in hoorn. echt niet leuk dat het daar is maar goed het is met 1 van mijn friends! en het word echt terror!! dus hoorn pas maar op hier komen we!! lekker veel fotos en zo. maar goed ik geef eeff het plan van de komende dagen door:                                                  

1. Morgen (meer in de middag van vandaag.) rond z'n 1 uur met een vriendin hoorn in school spullen kopen enzo..(weet ik ik ben laat!!!)

2. s'avonds naar pap's in a'dam.

3. En dan ja hoor!! Zaterdag winkelen!!!

maar goed ik word nu wel een beedje moe dus ik ga probeeren te slapen en ik heb niet echt mode nieuws =|

-X- The .. Girl <3


Mijn eerste blog!!

Posted on 15/6/2010 at 17:21 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hi!!

okee ik heb nu effe geen mode dingen enzo die komen in mijn volgende blog!! Dus ja dit is gewoon effe niks... Ik ga wel aan de slag om de nieuwst mode te vinden voor de zomer dus dan hoor je het nog wel. dan kan ik nu zeggen dit is de saaiste blog die ik zal schrijfen... *zucht* Ik zal wel effe vertellen wat ik ga doen deze week:

-huiswerk.

-crematie van mijn opa.

-school

-wat voor saais niet??

Nou punt 2 is niet echt saai maar meer zielig. Mijn opa is gestorven aan long kanker! echt heel erg! binnen een week was hij weg. zo poef... ik kan het nog niet bevatten..

maar ja nu ga ik daar niks over schrijven. wat wel helemaal in komt is twitter. dus maak maar gauw aan want dan hoor je er bij! bijna heel nl zit er op!

ene het WK is ook een aanrader om te volgen. Nederland ft            Denenmarken is 2-0 gewonnen!!! we are the best!!

maar goed ik moet gaan

XxXxies The It Girl


Hosting door HQ ICT Systeembeheer