WoW Logo © TGS 2005 - 2007 World OF Warcraft bezoek de site nu! TGS - De BESTE WoW site van Benelux

Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

TGS The war is possible now just begginen

Home :: Profile :: Archives :: Friends

Updates

 IEDEREEN VAN TGS HIER IS HET DAN DE LINK NAAR WOSPECIAL!!!

KLIK hier!

Competition!!

Zoek snel naar 't competitie vak !!

Welkom Gast! 

 

 

 

NIEUWE UPDATE!!!! site updated!!

NN* en ik zaten te denken en NN* zei weet je wat cool is een WoW site ( WorldofWarcraft ) jaa zei ik wij allemaal dingen zitten te bedenken

en nu is het zover eindelijk!!!

het is gelukt welkom op onze WoW site!!!!


 

*NoName


 

 


Posted on 3/3/2019 at 14:40

WoW dingetjes .... link enzo..


Posted on 17/4/2007 at 15:29

Competitie

Competitie TGS WoW     2005 - 2007

Je weet wat je te doen staat!! posten maar!

Posted on 11/4/2007 at 12:48

the war starts now is appropriate

Gebruiker van TGS:   Waarom ''the war starts now is appropriate''?

TGS :  Nou De  Alliance  en de  Hordes  zijn vijanden en zonder TGS WoW kunnen ze echt niet vechten!
Want TGS WoW is DE! bron van medlingen van alles!

Gebruiker van TGS:Van ALLES!?

TGS: Ja van ALLES Quest hulp ( moet nog gemaakt worden t was er   )
En het beste ... Alles is in het NEDERLANDS en Belgié Luxemburg enzo kunnen wel nederlands!

Bedankt TGS ik zal nog vaak op jullie site komen!! 

           NIKS! van deze reportaasje van gekopieers worden!! ©™                        !!TGS!!

Posted on 8/4/2007 at 08:55

Klik op OK als het goed is !!       TGS 2005 - 2007
Klik op OK als het antwoord goed is         TGS 2006 - 2007

Posted on 4/4/2007 at 16:59

WoSpecial !!! IS ER!!

WoSpecial is NIEUW!!
voor iedereen je hoeft niet te:

Registreren!                    inteloggen...
Ook voor
niet WoW speelers

Nu Extraa!!:

GOODIE'S
EXTRA'S
FUNNY YT* FILMS!!
                                                    WoW Mario!

Het is er hoor klik HIER om naar de site te gaan!


*YouTube.com ©


The war is possible now just begginen

Posted on 3/4/2007 at 16:52

Nieuws !!


Virtuele ziekte verspreidt zich door World of Warcraft

Door Coolekikker    -   Vrijdag 23-03-2007

Een recente wijziging die Blizzard in de MMORPG World of Warcraft heeft aangebracht, blijkt een onvoorzien en nogal destructief effect te hebben. Onder de naam 'Zul gurub' werd een gebied aan de WoW-wereld toegevoegd, waar ene Hakkar de baas is. Wie hem bevecht raakt besmet met de ziekte Corrupted Blood, die zoveel schade aanricht dat alleen de meest gevorderde spelers een kans maken om hem te overleven. Op zich is dat niet zo bijzonder: monsters hebben wel vaker erg destructieve middelen tot hun beschikking. Wat Corrupted Blood zo vernietigend maakt is het feit dat iedereen in de buurt van een besmette speler er ook mee besmet raakt en weer andere spelers kan aansteken. Ook computergestuurde schepsels kunnen ermee geïnfecteerd raken.

De bedoeling van de makers was dat de ziekte zich nooit buiten Zul'Gurub zou kunnen verspreiden, maar sommige spelers slaagden er toch in hem naar de steden te brengen. Wanneer de poortwachters er eenmaal mee waren aangestoken kon niemand de stad meer in of uit zonder de ziekte op te lopen. Omdat in de steden veel spelers dicht bij elkaar zijn, sloeg de ziekte gruwelijk toe wanneer hij een stad had bereikt. Aangezien het niet de bedoeling was dat het grootste deel van de spelers zou sterven, probeerden de game-admins de epidemie te beteugelen door de besmette spelers in quarantaine te zetten. Dit mislukte, omdat sommige spelers erin slaagden te ontsnappen.

WoW logo Blizzard zit ondertussen met de handen in het haar over deze plaag. Met een haastige wijziging, een paar dagen na het uitbreken van de epidemie, slaagden de makers er niet in de ziekte tot staan te brengen. De spelers zijn nogal verdeeld over de waarde van het verschijnsel. Begrijpelijkerwijs vinden de spelers van laag niveau het maar niets, omdat ze nauwelijks meer de kans krijgen naar een hoger niveau op te klimmen. De spelers van een hoog niveau waarderen het veel meer. Ze hebben er al een nuttige toepassing voor gevonden: het besmetten van een vijandelijke stad alvorens deze te overvallen. De ziekte elimineert de spelers van laag niveau en verzwakt de bewakers en spelers van hoog niveau, zodat de stad makkelijker te veroveren is.

Blizzard weigert vooralsnog iets te zeggen over de maatregelen die ze tegen de ziekte zullen nemen. Dat er iets tegen zal worden ondernomen lijkt aannemelijk omdat het spel zo niet aantrekkelijk meer is voor nieuwe spelers, maar de makers moeten oppassen voor nieuwe ongewenste bijwerkingen. Het is wel interessant om te constateren dat de virtuele wereld van WoW dusdanig groot en complex is geworden dat zelfs de makers hem niet makkelijk meer onder controle kunnen houden.

WoW Corrupted Blood screenshot
Slachting aangericht door Corrupted Blood
World of Warcraft lijdt aan groeistuipen

Het grootste online-spel ter wereld, World of Warcraft, heeft moeite de snelle groei van het aantal spelers bij te benen. Nog geen vier jaar geleden, in november 2004, ging het spel van start, en inmiddels heeft het wereldwijd al meer dan zes miljoen actieve spelers. De servers van het spel beginnen temidden van deze snelle groei tekenen van zware overbelasting te vertonen. Het ergst zijn de problemen met het inloggen, een proces dat soms uren in beslag kan nemen. Vooral voor spelers van hoog niveau is dit uiterst frustrerend. Zij kunnen vrijwel alleen nog punten verdienen in de moeilijkste gebieden van het spel, waar je een groep van enige tientallen spelers nodig hebt om de sterke monsters de baas te worden. Groepen spelers maken vantevoren afspraken om op een bepaalde tijd een bepaald gebied binnen te gaan, en veel mensen missen hun afspraak omdat het simpelweg te lang duurt om het spel in te komen.

WoW logoAndere ergernissen bestaan uit server-crashes, het af en toe stokken van het spel, en het zo nu en dan verdwijnen van de dynamische elementen zoals monsters. Blizzard Entertainment, de eigenaar van het spel, heeft inmiddels erkend dat er problemen zijn met de 336 servers in Noord-Amerika en Europa, en zegt druk bezig te zijn deze te verhelpen. Er zullen in Noord-Amerika 22 servers bijkomen en in Europa 30. De bestaande servers zullen hard- en software upgrades krijgen. Er zal een nieuwe, snellere, login-procedure komen. Iedere server bevat zijn eigen kopie van de wereld van WoW, en spelers zullen tegen betaling kunnen verhuizen naar een server van hun keuze.

World of Warcraft-farmDe uitbreiding van de zeer populaire online game World Of Warcraft, The Burning Crusade genaamd, heeft voor webwinkel Bol.com voor een verkooprecord gezorgd. Maar liefst 11.000 exemplaren van het spel zijn op de dag van lancering bezorgd aan klanten.

Daarmee is de lancering van deze game voor Bol.com de grootste tot nog toe.

 

 
!!ER KOMT NOG MEER!!


Posted on 23/3/2007 at 16:40

Site updated!

NIEUWE UPDATE!!!! site updated!!

 

R1 en ik zaten te denken en R1 zei weet je wat cool is een WoW site ( WorldofWarcraft ) jaa zei ik wij allemaal dingen zitten te bedenken

en nu is het zover eindelijk!!!

het is gelukt welkom op onze WoW site!!!!


Posted on 9/3/2007 at 09:59

Onze nieuwe LOGO'S!!

de nieuwste!::

TGS het nieuwste logo More Games More Power More World Of Warcraft! special thanks Coolekikker™
en we hebben er nog 1!

De Lolligste ! ::

Dit is de Lolligste TGS logo !!!


Posted on 4/3/2007 at 17:11
Hosting door HQ ICT Systeembeheer