Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

theike

29/3/2006 - Rolling Stones fan

Ben sinds jaren een grote Rolling Stonesfan, al naar verschillende concerten geweest, en op 23 juli zijn we weer present bij hun concert in Keulen, ik verheug me er al op. Heb afgelopen zaterdag al een voorproefje gehad. een van de beste Cover bands van de Stones "The Tumblin'Dice"zij gaven een concert in Landgraaf, heerlijk uit mijn bol gegaan ( ondanks mijn leeftijd)

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

24/3/2006 -

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

24/3/2006 - even voorstellen

Mijn naam is Theo, ben getrouwd heb 2 kinderen die inmiddels al het huis uit zijn. Ben een redelijk fanatiek hardloper lid van av STB ( www.avstb.nl ) bezoek ook wekelijks de sportschool voor wat kracht en loopband training met afsluitend een sauna bezoekje. Verder zit ik nogal graag achter de computer voor mijn plezier en voor mijn vereniging maak ik het clubblad en zit in enkele commissies.

Wat mijn werk betreft ben ik momenteel een beetje aan het afbouwen, werk nog maar 20 uur per week in een apotheek als apothekers ass.

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Alles wat ik al zoal meemaak

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer