Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Weblog van Thijn Smit

Home - Profile - Archives - Friends

Mijn eerste schooldag

Posted on Friday, July 3, 2009 at 11:29 - 0 Comments - Post Comment - Link

Goedemorgen allemaal,

 

Vandaag een hele spannende dag, ik ben voor het eerst op de "echte grote" school, ook mama vindt het wel spannend....

Ik ben benieuwd hoe het gaat, maar ik zag al een aantal (oude) bekenden, en er is ook een verjaardag, dus ik val met m'n neus in de boter.

 

Later meer....

 

 Thijn

Zo' de eerste ochtend zit het is heel goed gegaan! $insdag de tweede ronde

Hallo daar zijn we weer

Posted on Thursday, May 14, 2009 at 22:54 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hoi,

 

het is al weer enige tijd geleden dat ik wat van me heb laten horen, maar ja, druk, druk, druk.

 

Na lang aandringen van mijn ouders heb ik eindelijke besloten zindelijk te worden, ik kon lang wegkomen met als antwoord op de vraag: "Wanneer ga je op het potje?" : "Morgen...",maar dat zei ik dan de volgende dag ook weer. (Toch een beetje Spaans bloed misschien?) Maar ja, toen papa en mama besloten maar geen luiers meer voor me te kopen en dus kon ik niet anders dan zindelijk worden, eerst overdag (plassen) en 's nachts had ik nog een aatal luiers, maar nu die op zijn ga ik ook maar de grote boodschap doen op de w.c. en niet vragen of ik om zes uur al naar bed mag....

Nou dat was het weer even, graag tot gauw.

 

Mazzel!

 

Thijn.


Dat is lang geleden!

Posted on Sunday, November 9, 2008 at 08:22 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hallo allemaal,

Ik zag dat het bijna een jaar geleden is dat ik mijn blog heb bijgewerkt en dat kan natuurlijk niet!

Vandaar maar weer even een kort verslag van mij belevenissen. Sinds twee weken ga ik naar een gastouder als mama aan het werk is, ze heet Linda en ik vind het er erg gezellig en leuk en ze hebben een trampoline(!).

De laatste tijd ben ik helemaal weg van vliegtuigen en daarom vind ik het leuk om af en toe koffie te drinken op vliegveld Lelystad, dat is vet koel want je kan daar vliegtuigen zien landen en opstijgen en er zijn ook helikopters.

Gisteren moest papa harlopen in Nunspeet en ik heb 'm geholpen met de warming up.

Nou ik hoop dat jullie ook een berichtje achterlaten in mijn gastenboek, dan heb ik weer wat te (voor)lezen.

Groeten,

 

Thijn


even bijkletsen

Posted on Monday, December 10, 2007 at 20:28 - 1 Comments - Post Comment - Link

Het lijkt erop dat het weer de goede kant op gaat met Thijn.

Hij is weer lekker aan het spelen, vrolijk zoals altijd, maar we zijn wel weer gewaarschuwd. We proberen het leventje weer zo normaal mogelijk op te pakken, al let je nog meer op de regelijkmaat en de rust.

We moeten dus toch weer goed dingen afwegen. Dit kan wel en dit niet zo leef je altijd wel maar ja het ging zo goed met Thijn dat we ook wel eens iets makkelijk waren en is nu ook niet zo dat Thijn niets meer mag maar wel met mate, want het is algemeen bekend dat rust gewoon goed is al voor kinderen die niets hebben maar zeker voor  kinderen met epilepsie.

We willen iedereen bedanken voor de kaartjes, belletjes enz.

Groetjes van Marco & Henneke en Thijn

 


stapje terug

Posted on Sunday, December 2, 2007 at 17:03 - 0 Comments - Post Comment - Link

Geen goed nieuws Thijn heeft een slechte week gehad het begon twee weken geleden met verkoudheid en zo en dat ging niet over en afgelopen week heeft hij een aantal aanvallen (epilepsie) gehad zo griepje kan dat veroorzaken en natuurlijk allellei andere dingen de verhuizing, voor het eerst naar peuterspeelzaal, ja noem maar op er zijn zelfs mensen die het krijgen door zonlicht wat door de bomen knippert , en misschien moet  zijn medicatie aangepast gaan worden want ongeveer vier maanden geleden heeft hij ook al iets laten zien. Gelukkig blijft Thijn nu ademen dus niet zoals het toen was we hopen dat het zo blijft liever helemaal niet maar goed het is eenmaal zo.Voor Thijn is het allemaal niet zo leuk hij voelt het aankomen en daardoor is hij niet lekker en raakt een beetje in paniek en eigenlijk is hij de hele week moe en onrustig en geeft aan dat hij pijn heeft.  (het is heel wat voor zo'n ventje, heeft toch al veel meegemaakt in zijn jonge leventje). We hopen dat Thijn nu weer rust krijgt en dat het weer de goede kant op gaat want je weet het nooit dat maakt het wel allemaal onzeker we hebben in januari een afspraak in het ziekenhuis WKZ  want zoalang het goed gaat heb je geen vragen maar nu toch wel wat gaan we doen meer medicatie of juist even afwachten en hoe komt het dat de aanvallen er nu anders uit zien.

Gelukkig heeft Thijn twee goede dagen gehad geen gekke dingen en voelt zich weer beter nou we wensen jullie een leuke en een gezellige sinterklaas.

groetjes van Henneke & Marco en Thijn

 

 

 

 


Mijn eerste maand in mijn nieuwe huis

Posted on Thursday, November 15, 2007 at 08:44 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hallo allemaal,

Het was alweer een tijdje geleden, maar hier weer even een update van mijn blog.

Ik woon nu ruim een maand in mijn nieuwe huis en het bevalt me errug goed, er zijn heel veel vriendjes en vriendinnetjes en ik kan er ook goed spelen.

Het huis is ook zo goed als klaar, papa heeft de slaapkamer behangen, Andy is met de plinten begonnnen (Pietje Precies hoor!) en binnenkort wordt het terras aangelegd.

Vandaag zijn de stenen bezorgd, ze moeten alleen nog even naar het huis worden gebracht.

Nou dat was het weer even ik ga nu naar buiten kijken want de broembroem(shovel) is bezig en dat is errug intressant.

Mazzel!

 

Thijn


Nog 2 nachtjes slapn

Posted on Friday, October 5, 2007 at 20:21 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hallo allemaal,

Nog 2 nachtjes slapen en dan is het zo ver, eindelijk naar m'n nieuwe kamer. Hij is heel mooi geowrden en ik heb zelf de kleuren uitgezocht, oranje (verassend...) en blauw met wit.

Ik krijg een speeltuin voor de deur, dus dat is ook mooi.

Dit was het laatste berichtje vanuit mij oude huis, de volgende is vanuit het nieuwe huis.

Voor degenen die papa en mama proberen te bellen op het huisnummer, hij gaat wel over maar we horen hem niet, er moet nog iets worden aangesloten in het nieuwe huis.

Je kun papa bereiken op 0622-939014.

 

Nou de groeten en tot in het nieuwe huis.

 

Thijn


ff bijkletsen

Posted on Sunday, September 16, 2007 at 08:18 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hallo allemaal,

Hoestie?

Hier gaat alles lekker, ik ben afgelopen maandag voor het eerst naar  "school" geweest, dat was leuk, ik wilde niet eens meer naar huis en heb mama darom maar even een rondleiding gegeven.

Het nieuwe huis schite ook al aardig op, vloer op zolder is gelegd, mijn kamer en de kastenkamer zijn behangen en gesausd en ook de stukadoors schieten al lekker op.

We kunnen nog wel goede houtbewerkers gebruiken voor het legen van de vloeren dus als je dat ligt meld je dan even aan bij papa.

Nou dat was het weer even, tot l@ter!

 

Thijn


Nieuw Huis

Posted on Saturday, September 8, 2007 at 19:11 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hallo allemaal,

 

Het is al weer een tijdje geleden dat jullie wat van me hebben gehoord, maar ja mijn privesecretaris (papa), was/is druk met ons nieuwe huis. En daarvan hebben we woensdag de sleutel gehad en dus zijn we daar de komende weken aan het klussen.

Het ziet er allemaal erg goed uit, en er zijn ook veel potentiele vriendjes en vriendinnetjes.

Als je nieuwgierig c.q. een goede klusser bent bel papa of mama dan even.

 

Groeten,

Bob de Bouwer.


Mijn feestje

Posted on Monday, July 30, 2007 at 12:57 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hallo allemaal,

Nou het zit er weer op, TBP 2007 was een nat/droge editie. In plaats van naar het strand te gaan hebben papa en mama (wijs) besloten om het toch maar in de tuin te houden. Los van een paar (fikse) buien was het toch goed te doen.

De door www.partybak.nl geleverde BBQ, partytenten en tafels en stoelen kwamen goed van pas.

Ik ben bedolven onder de cadeau's, zoveel dat papa en mama bij de verhuizing een keertje extra moeten rijden, nogmaals bedankt!

Voor degene die er niet bij konden zijn, volgend jaar nieuwe kans in Polderwijk!

De groeten,

Plaatsje e.d. kunnen jullie vinden op mijn hyves. ( vcsmit.hyves.nl ).

Thijn 


TBP 2nd ed.

Posted on Friday, July 27, 2007 at 20:16 - 0 Comments - Post Comment - Link

hallo allemaal,

 

Nog twee nachtjes slapen en dan is het zondag weer zover, mijn verjaardagsfeestje op het strand. (we hebben goed weer besteld, dus daar gaan we maar vanuit).

Van een aantal van jullie heb ik al een reactie gehad of je wel of niet komt maar laat ook nog even weten of je blijft eten, dan weet papa hoeveel te veel vlees hij moet halen.

Tot zondag!

 

Thijn


Sailwolde

Posted on Sunday, July 15, 2007 at 12:22 - 0 Comments - Post Comment - Link

Ahoy maatjes,

Het is Sailwolde dit weekend, leuk hoor allemaal boten in de haven en een piratenschip. Gistermorgen ben ik met papa en Bert en Max geweest, Max heeft een mooie gele auto voor me bij elkaar gehengeld en ik kreeg ook een Erniebalon maar die heb ik uit mijn handen laten glippen (snik).

's Middag had ik de verjaardag van Jesse en dat was ook heel gezellig, lekker in de zandbak gespeeld. (zie plaatjes op http://vcsmit.hyves.nl/fotos ). Vanochtend ben ik met papa en mama naar de haven geweest en ff lekker op een terrasje gezeten, daar kwam ik ook Robin tegen (uit de pufclub van mama) en die blijkt naar dezelfde peuterspeelzaal te gaan als ik in September.

Vanmiddag gaan we misschien nog even een rondvaart maken als het droog blijft.

 

Nou dat was 'm weer ff, over twee weken vier ik mijn verjaadag.

Tot dan, als je tenminste niet op vakantie bent.

De groeten,

Thijn


Thijn Beachparty Second Edition (TBP II)

Posted on Thursday, June 28, 2007 at 20:41 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hallo allemaal,

over een maand is het weer zover, ik wordt dan 2 jaar en vier dat als het weer het toelaat op de "traditionele" wijze, namelijk op het strand van Zeewolde. Na het enorme succes van vorig jaar lon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Het zal waarschijnlijk ook de laatste TBP zijn op deze lokatie om dat we in september gaan verhuizen en ik de volgende verjaardagen gewoon voor of achter het huis kan vieren.

Dus zet allemaal zondag 29 juli na 15.00 in je agenda en doe m'n ouders ff een plezier en laat via smittie@chello.nl ff weten of je komt.

Tot dan,

p.s. als het weer minder is vieren we het gewoon aan de Dravik.

Thijn


Het is zomer

Posted on Thursday, June 21, 2007 at 20:40 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hoi,

 

Het is alweer 21 juni, oftewel het is zomer en dus ook de langste dag, alhoewel we er vandaag met dit weer weinig van merken.

Het huis schiet ook flink op, tegelwerk is al bijna af en de stukadoor is ook geregeld.

Vanochtend ben ik bij Thomas geweest en vanmiddag heb ik lekker in de grote speeltuin gespeeld.

Opa en oma zijn nog een weekje met vakantie dus die ziek ik volgende weeek weer.

Zo dat was 'm weer even weinig nieuws misschien maar toch.

 

Groeten,

Thijn


1 jaar klachtenvrij

Posted on Thursday, June 14, 2007 at 20:20 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hallo allemaal,

Is dat lang geleden,nou nou.

Maar ook in dit geval geldt weer: "geen nieuws, goed nieuws". Het is namelijk precies een jaar geleden dat ik mijn laatste aanval had. (afkloppen).

De reden dat ik weinig berichten schrij is dat het zulk mooi weer is iedere keer, dat ik dan alleen maar buiten aan het spelen ben op mijn glijbaan en in de tuin. (zie filmpje op mijn hyves).

Papa zet de nieuwe foto's ook mijn hyves ( vcsmit.hyves.nl ), omdat dat wat makkelijker gaat. Opa en Oma zijn met vakantie, dus papa moet voor de zaterdag even wat anders verzinnen.

Ons nieuwe huis schiet ook al aardig op, weerk 35 (eind augustus) krijgen we waarschijnlijk de sleutel en kunnen papa en mama aan de bak.

Nou dat was 'm weer ff.

 

Tot gauw en truste,

 

Thijn


Nieuwe stap

Posted on Saturday, May 19, 2007 at 18:29 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hallo allemaal,

Sinds een week ben ik helemaal van de Frisium af, dus nu heb ik alleen nog Keppra. Pap en mama hebben alleen het snoer van mijn sauratiemeter moeten "beschermen" omdat ik die door beet. Dus zit er nu een stuk tuinslang omheen.

Ons nieuwe huis schiet al op, het glas zit er al in en ook de dekvloeren zijn gestort.

Als jullie nieuwsgierig zijn, bel papa of mama dan even dan kunnen we er even gaan kijken.

Dat was 'm weer even,

 

Tot gauw!

 

Thijn


Nieuws!

Posted on Friday, May 11, 2007 at 11:09 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hallo allemaal,

 

Goed nieuws, ons huis is verkocht (binnen een week) en ik ben bijna van de Frsium af. Het nieuwe huis schiet al aardig op, papa en mama gaan vandaag of morgen de keuekn bestellen.

 

Ik heb door papa wat nieuwe foto's op mijn hyves laten zetten, link via mijn website.

 

Dat was 'm weer even.

 

Groetjes,

 

Thijn


De Kinderboerderij?

Posted on Saturday, April 14, 2007 at 18:20 - 1 Comments - Post Comment - Link

Hallo allemaal,

 

Vanochtend ben ik met papa naar Nijkerkerveen geweest naar Connie & Peter en Jelle & Hessel.

Hier zijn nu de vissen die vroeger van Papa waren. Maar er zijn ook heel veel andere beesten zoals: varkens, kippen, konijnen, poezen, honden, een kakatoe en eenm paardje en een lammetje.

Van de laatste twee zet papa even foto's in mijn fotoalbum.

Eigenlijk is het dus een soort dierentuin zonder entreen en met gratis koffie!

Ik was ddarna wel heel moe, want ik heb vanmiddag wel drie uur geslapen.

 

Nou dat was het weer even, fijn weekend allemaal ik ga nu in bad.

 

Mazzel,

 

Thijn


Mijn vakantie in Denemarken

Posted on Saturday, March 31, 2007 at 18:52 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hallo allemaal, Hai (dat is hallo in het Deens en dat is ook het enige Deens dat ik ken, maar ik kwam er bij de lokale meiden ver genoeg mee...),

Afgelopen week ben ik voor het eerst op vakantie geweest, naar Denemarken, zoals jullie wellicht al begrepen hadden.

 

Was wel een hele lange rit ( 7 uur), zolang had ik nog nooit in mijn autostoeltje gezeten. Gelukkig mocht papa van Anne-May en max de DVD speler lenen (bedankt nog) zodat ik toe ik me dreigde te vervelen naar Bumba kon kijken.

 

We hadden een mooi huisje, lekker lux en alles op dezelfde verdieping en een lekker groot grasveld erom heen.

 

Het weer was goed volop zon, alleen de temperatuur bleef hangen rond de 11°, dus ik moets wel mijn jas aan.

 

Ik  zal vragen of papa de foto's snel op mijn wepsait wil zetten.

Groeten,

 

Thijn

 


Bijna vakantie

Posted on Wednesday, March 21, 2007 at 22:58 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hallo allemaal,

Nou nou, dat is lange geleden, maar ja geen nieuws goed nieuws. Nog een paar nachtjes slapen en dan ga ik lekker een weekje op vakantie met papa en mama.

Ik krijg morgen m'n identiteitskaart en daar voor heb ik mijn eerste pasfoto moet laten maken. Ik zal papa vragen of ie de foto even in mijn fotoalbum wil zetten.

Voor de rest gaat alles goed met me, ik lul klets aan eenstuk door en soms is er nog iets van te verstaan ook.

Tot ziens allemaal!

 

Thijn


Last Page :: Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer