Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
De dag na morgen...

Hard as a rock, harder than a rock!

Posted in Unspecified
 

Hak met een bijl op me in en ik blijf staan, ik ben een overlever en zeker als ik niet drink. Als ik twee dagen niets gedronken heb dan barst ik als een ademend redbullblikje uit elkaar. Geef me m`n vleugels terug hoor ik nog achter me terwijl ik als een smerige stadsduif op het gepeupel neer kijk.

Ik snap het niet, hoe kunnen mensen die niet drinken nou ooit moe zijn? Ik ga kapot van de energie, mijn lichaam vraagt zich ook af wat het met al die overtollige suikers moet doen 'Zullen we hem om zeep helpen?!?'
'Nee gek! Dan gaan we er zelf ook aan!'

Straks ga ik peuken halen bij de AH en ik durf te wedden dat iedereen in de rij zich afvraagt wat die zwetende 'energiebom' daar doet. Zoals altijd zal ik de kritische blikken gelaten over me heen laten komen want je moet toch wat als 'The Amazing Boy Energy' hè?
Het zou te gemakkelijk zijn om de andere klanten een depressie in te praten, want dat kan ik hè, dat kan ik echt!

Er is echter een groot verschil tussen kunnen en doen. Vroeger was ik er een kei in, ik was in staat om mensen tot waanzin te drijven en dat deed ik dan ook met veel plezier. De kunst is dan ook om hun zwakke mentale puswond te vinden en daar met een smerige naald in te porren.

Maar dat was vroeger, Nu ben ik tot het besef gekomen dat ik mijn portalenten ergens anders voor moet gebruiken, want er is zoveel dat ik zou kunnen doen, het is bijna alsof ik de toverdrank van die onverslaanbare Galliërs heb gedronken. Kom op me af en probeer me maar neer te slaan. Ik kan metaal vreten en kerosine zuipen. Ik ben onverslaanbaar en allesvernietigend!

"Hard as a rock, harder than a rock!"

08:49 - 8/8/2008 - comments {0} - post comment


Hoerenkuttyfus wat een vrijheid!

Posted in Unspecified
 

Het is te knullig voor woorden, maar ik verbaas me even over de vrijheid die ik heb. Ik kan met dit toetsenbord alles doen wat ik wil en toch gebruik ik het maar zo beperkt. Kijk ik kan bijvoorbeeld nu 'kutteringtyfus' optikken en er is niemand die me tegenhoudt. 'Heil Hitler, Eindhoven de geksteeeee, soaverzamelaar, ik ben een communist en ik wil Nelie Kroes in mijn bed'.

Ik heb dus de vrijheid om de meest bizarre dingen op te schrijven en er is niemand die me daarvan kan weerhouden. En wat doe ik?? Ik typ een beetje oeverloos over wijven en drank. Stomstomstikwatstom van me. Ik heb vrijheid en die ga ik benutten ook. Ik kan bier drinken nu, ik mag zoveel roken als ik wil en ik kan dus ook typen wat in me opkomt. Dfjhgdkfjgdfigyrefgewkufghoerrrrrrrrrrrrrrrrrrbndkhgrbgbfjgbfd,mgbfldxkjghkfd. Best leuk dit.

Misschien moet ik van vrijdagochtend maar een 'ik kom nader tot mijn toetsenbord' ochtend maken. 'Goed idee Tim!! Dank u dank aan mij en nog meer dank aan mij. Alle credits voor dit geweldige idee wil ik aan mezelf geven en als laatste wil ik mezelf nog even bedanken voor alle inzet die ik heb getoond de afgelopen weken. Well done Tim!'

Ja, zo'n hoofd met hersenen is toch een mooi stukje vakwerk van mijn ouders. Bloed zweet en tranen moet het gekost hebben, maar dan heb je uiteindelijk ook wat. Een voor zichzelf denkend en verpestend kutkind wiens voornaamste bezigheid apathisch voor zich uitstaren is.

Oh wacht, ik was even vergeten dat ik de vrijheid heb om te doen en laten wat ik wil, eens kijken (er zijn ook zoveel toetsen hè), wat zou ik nou eens...Oh ja, mijn dagelijkse vijf minuten tegen de spiegel praten heb ik nog niet gehad, laat ik dat eens via mijn toetsenbord doen. "Ziet er goed uit Tim! Tim, wat ben jij grappig. Knappe jongen ben je Tim Je bent een intelligente jongen Tim." Enz.

Ik ben maar zo vrij om te stoppen, want we weten het zo onderhand wel. De moraal van het verhaal is duidelijk; een gek kan je veel afnemen maar niet zijn toetsenbord. Tsjezus, wat heb ik een triest leven gekregen.

09:08 - 18/7/2008 - comments {0} - post comment


Verdomme wijf, Ik hou van je!

Posted in Unspecified
 

Veel meer bezigheden moet ik er nu echt niet meer bij krijgen want anders krijg ik nog eens een nuttig leven met vele aantrekkelijke en vermakelijke hobby's. Ik zal m`n bezigheden echter geen hobby noemen want hobby`s zijn voor bruinwerkers, simpele zielen en dierenliefhebbers. Dat ik naast rukken, roken en drinken nog een geweldige bezigheid heb gevonden mag een wonder heten. Na jaren van oefening is het me nu dan eindelijk gelukt; ik kan met de fles praten!

Het mooie aan een gesprek voeren met de fles is dat als het antwoord niet bevalt je gewoon een slok neemt waarna je op een totaal ander onderwerp kunt overgaan. De fles moet dus wel een man zijn want bij vrouwen zou zoiets niet lukken. Aan de andere kant kun je natuurlijk nooit zoveel van een vent houden dat je hem de halve dag bezig bent met omhelzen, knuffelen en koosnaampjes geven.

Nu willen jullie natuurlijk weten waar ik het allemaal over heb samen met de fles. Nou gewoon mannenonderwerpen hè: vrouwen, drank, scheldwoorden en Clint Eastwood films. De fles en ik leiden samen een rockend leven inderdaad. De fles als ultieme vrouw... Daar zeg ik zowaar wat, wat een inzichten krijg ik toch op deze maandagavond.

De fles is namelijk een geweldig speelkameraadje, ze is begripvol, ze steunt je in moeilijke tijden en ze weet wanneer ze haar kop dicht moet houden. Het enige minpuntje is dat ik nog niet zo snel zou weten hoe ik de liefde met haar zou kunnen bedrijven. Maar goed, als ze lang genoeg bij je is verdwijnt die behoefte ook vanzelf, en dan is het al genoeg om in treintjeshouding tegen elkaar aan te liggen.

Het is jammer dat je in de kroeg geen flessen kunt bestellen want dan zou het leven er zoveel mooier en gezelliger uit hebben gezien. Samen zouden we dan van onze barkruk afvallen en mocht ze gebroken zijn dan zou ik uit eerbetoon voor de geweldige tijd die ze me heeft bezorgd mezelf opensnijden aan één van haar scherven. Voor altijd de jouwe!

00:51 - 15/7/2008 - comments {0} - post comment


Bloeden kreng! Bloeden kreng!

Posted in Unspecified
 

Bloeden kreng! Bloed dan verdomme!! Stel je nou eens voor dat een simpel neukertje van je opeens zwanger blijkt te zijn. Wat is dan het meest logische dat je als vrijgezel kunt doen in die situatie. En nou niet zeggen dat je als man geen inspraak hebt in dat geval want het gaat natuurlijk net zo zeer over mijn leven als over dat van die zwangere zeekoe.

Het is ook een redenatie die ik nooit heb begrepen. Waarom zou de man niet mee mogen beslissen over de toekomst van de ongeboren en nog lang niet levensvatbare vrucht? Het is toch niet zo raar om het neukertje voor de keus te stellen van een abortus te laten plegen of alleen de zorg voor het kind te dragen.

Als ze dan voor abortus kiest wil ik ook best haar handje vasthouden als die breinaald haar doos ingaat, wil ze het wezen echter onverhoopt toch houden dan moet ze niet verwachten dat ik ook maar iets met het kind te maken hoef te hebben.

Het is gewoon een rare hersenkronkel dat omdat zij zo graag negen maanden met een dikke pens wilt lopen, ik de komende achttien jaar van m`n leven moet opgeven omdat er ergens zo`n mormel met mijn genen rondwandelt. Als ik erover nadenk is het ook zeer egoïstisch gedacht van het neukertje in kwestie. Misschien is het ook wel typisch vrouwelijk (ja ja, niet elke vrouw is een egoïstische stoephoer, ik weet het) om de zin door te drijven zonder na te willen denken wat de consequenties voor anderen kunnen zijn.

"Ja, maar jij hebt ook lekker nagedacht over de consequenties toen je met je zatte kop je zaad in haar looste Tim"

Een aardig punt, maar ongelukjes gebeuren nu eenmaal af en toe. Het enige wat je dan kunt doen is de schade beperken en het ongelukje zo snel mogelijk oplossen zodat je weer door kunt gaan met je leven. Je zou anders ook niet nog een geweldig contact met elkaar hebben dus waarom zou je jezelf nu wel opeens in zo`n situatie laten forceren terwijl dat helemaal niet nodig is.

Ja... Het is toch spijtig dat vrouwen alleen maar praktisch kunnen zijn vanaf het moment dat ze moeder zijn geworden. Zeer spijtig zelfs...

22:58 - 14/7/2008 - comments {0} - post comment


Booty!!!

Posted in Unspecified
Ben ik nou meer een man van de borsten of van de kont? Ik weet het eerlijk gezegd niet. Tot voor kort was ik ervan overtuigd dat ik een borstenman ben maar daar ben ik nu dus niet meer zo zeker van.

Want wanneer ik een vrouw zie is het eerste dat door mijn ogen gescand wordt haar kont. Het maakt niet uit hoe oud of jong ze is; de kont is altijd als eerste de spreekwoordelijke lul. Het meest fascinerende zijn de bejaarde achterwerken. Aan sommige bejaarde vrouwen kun je zien dat ze zestig jaar geleden de meest geile neukpoppen waren. De kunst is dan om die zestig jaar van verval weg te denken en ze als de geile neukpop van toen te bekijken. Als je jezelf heel erg verveeld kun je ook nog de lingerie van die tijd erbij denken maar dat gebeurt alleen maar in uitzonderlijke situaties. Zoals wanneer je uren vertraging met de trein hebt terwijl je omringd wordt door hortusbotanicus groepen oudjes.

Bij een minderjarige kont is het daarentegen een stuk lastiger in te schatten; het kan namelijk nog alle kanten op groeien. Ze kan bij wijze van spreken een Mcdonaldsjunk of een heroïnehoertje worden. Eigenlijk is daar dus ook geen lol aan. Je gaat namelijk altijd op zoek naar uitersten en de uitersten zijn nooit echt om over naar huis te schrijven. Daar komt nog eens bij dat je de minderjarige kont ook nooit onbevooroordeeld kunt bekijken omdat er altijd zo`n uitgezakte baarfabriek naast loopt.

250 woorden over kont kijken en ik ben eigenlijk nog lang niet klaar ermee maar ik ben te lui om er nog meer over te schrijven. Als ik het over borsten zou hebben zou ik genoeg hebben aan één woord: "TIETEN!!!"

Het is dus duidelijk dat ik vanaf nu puur en alleen nog maar voor de kont ga bij de vrouw. Persoonlijkheid of intelligentie heeft ze niet nodig zolang ze maar een lekkere kont heeft.

22:26 - 10/7/2008 - comments {0} - post comment


sambal bij?

Posted in Unspecified
Dit is voor mij duidelijk de dag van de ingevingen. Ik ben gelukkig weer zo scherp als sambal oelek want die ingevingen komen als paddestoeltjes uit m`n koelkast ploppen. Want wisten jullie namelijk dat de smilies op msn niet allemaal wenkbrauwen hebben? Kijk maar eens goed naar de lachende smilies en je zult zien dat zelfs Whoopi Goldberg nog meer wenkbrauwen heeft. Over Whoopi gesproken.. Waarom zijn die smilies geel en niet blank of donker?

Maar goed, dit was dus niet mijn enige ingeving van vandaag. Want wisten jullie bijvoorbeeld dat wanneer je onder de douche rookt de sigaret veel sterker op je longen slaat? Je moet er natuurlijk wel voor zorgen dat je niet met je hoofd onder de douchestraal gaat staan maar zolang je ervoor zorgt dat je peuk enigszins droog blijft beleef je bergen rookplezier onder de douche.

Ik bedenk me net dat ik in 2008 al veel meer geweldige inzichten heb gehad en het is zonde om die niet met jullie te delen. Dus hierbij ga ik nog maar even door met mijn huishoudelijke rubriekje.

Heb je wel eens moeite gehad om je riem tot het laatste gaatje dicht te krijgen? Dan moet je liggend op bed je riem dichtdoen. Zwaartekracht zorgt ervoor dat je als een plumpudding inzakt en je hoeft voortaan dus geen moeite te doen om je buik in te houden. Nu we het toch over liggen hebben: ga eens op de grond van je kamer liggen en blijf naar één punt op het plafond staren. Een geweldig tijdverdrijf want op een gegeven moment hallucineer je een complete landkaart op je plafond bij elkaar. Deze tip heb ik van een ouwe gek die naast me in het ziekenhuis lag en wanneer hij niet Walcheren op het plafond zag probeerde hij wel met twee geamputeerde poten zijn bed uit te kruipen. Ja, een geweldige vent was dat toch...

Nog een laatste tip om het voor nu even af te sluiten. Het door elkaar drinken van verschillende soorten drank op één avond kan best. Het is een fabeltje om te geloven dat het mixen van je drank slecht voor je gemoedstoestand is. Van bier drinken door een rietje wordt je daarentegen wel echt lam van als een koekje.

Veel plezier met deze tips en ik hoor wel of ze bevallen zijn.

22:18 - 10/7/2008 - comments {0} - post comment


Dat meen je niet!

Posted in Unspecified
 

Mijn nieuwsgierigheid en narcisme kennen jammer genoeg geen grenzen. Het is echt schaamteloos hoe ik mensen zover probeer te krijgen om mijn ego te laten strelen en het ze dan nog eens een paar keer te laten herhalen; "echt waar?!? Meen je dat écht? Nee, je maakt een grapje. Je moet wel eerlijk zijn hè!" Ik kan me vaak dan ook niet voorstellen dat mensen het met me uit kunnen houden, er moet een andere reden zijn waarom ze met me omgaan. Dat kan niet anders!

En daar zit nou net het probleem; die grenzeloze nieuwsgierigheid brengt me alleen maar in problemen. Zelfs als ik het antwoord van iemand al heb gekregen wil ik meer weten, het liefst zou ik in ieders geest willen kruipen om erachter te komen wat die persoon nou echt denkt. Ik zal pas echt tevreden zijn als ik ieders angsten van dichtbij heb meegemaakt. Ik kan pas slapen als jij aan mij je persoonlijke Apocalyps hebt onthuld.

Maar dat moet je niet willen weten Tim, dat is slecht voor je! Daar word je alleen maar ongelukkig van..."

Dat zou misschien nog kunnen ook en misschien is m`n meest fatalistische eigenschap wel mijn nieuwsgierigheid. Een enigszins ongezonde levensstijl kun je nog veranderen maar zo`n sterke karaktereigenschap zit in je en op zijn best kun je proberen om dat onder controle te houden. Daar los je echter helaas het probleem niet mee op. Het zal altijd in je blijven zitten en soms knapt er iets in je waardoor je niet meer kunt stoppen tot die nieuwsgierigheid naar behoeven is bevredigd. Dat die bevrediging dan altijd weer resulteert in zelfbevestigend vluchtgedrag mag geen verrassing heten.

21:44 - 10/7/2008 - comments {0} - post comment


Turn it around bitch!

Posted in Unspecified
 

Urgh!!! Dat is een beetje het gevoel dat ik nu heb. Urgh!!! Omdat mijn handelingen zich maar niet willen aanpassen aan mijn gedachten. Eigenlijk zou ik reverse psychology op mezelf moeten toepassen. Mijn hersenen laten zeggen "ga helemaal niets doen vandaag Tim" en het resultaat zal vervolgens zijn dat ik de hele dag nuttig zal besteden. Het probleem is alleen dat ik nu al tegen mezelf heb gezegd dat ik reverse psychology zal gebruiken dus het gevolg is dat mijn logisch werkende brein geen reverse psychology zal gebruiken nu.

Laten we het nog eens verder doorvoeren. Want stel dat iemand anders op mij reverse psychology zou gebruiken, zou dat dan werken? Nee, natuurlijk niet! Want stel nou dat mijn moeder tegen me zegt; "Tim, je moet gewoon helemaal niets meer doen" (wat trouwens nooit haar strot uit zal komen), dan zou ik niet opeens mijn dagen nuttig besteden maar dan zou ik keiharde euro's stukslaan in de kroeg. Dus er moet een andere manier zijn om mij aan het werk te krijgen.

Beloning werkt ook duidelijk niet. Ik heb mezelf een tijdje na elk afgerond hoofdstuk een glas bacardi-cola beloofd. Het resultaat was dat ik na drie hoofdstukken van mezelf al vond dat ik productief genoeg was geweest en dat ik mezelf wel weer een delirium in mocht drinken.

Afgaande op het vorige log werkt een mooi toekomstperspectief ook niet. Waarom zou ik me in godsnaam uit de naad gaan werken zodat ik de rest van mijn leven kapot kan gaan op goedkope Aldiwijn? Nee, er moet iets anders zijn.

Sluit je log en stop met drinken! Zie de kroeg als een nucleaire afvalplaats en ga voor een paar maanden het klooster in want uit verveling aan je pik trekken moet zelfs daar op een keer gaan vervelen.

14:14 - 10/7/2008 - comments {0} - post comment


sensationeel man!!

Posted in Unspecified
Nutteloosheid stompt je af. De grenzen van je mogelijkheden opzoeken wordt toch wat lastig als je jezelf hebt opgesloten in een bepaalde manier van denken. Je denkwereld heb je verkleind tot een kleine ruimte waar je zintuigen telkens dezelfde sensaties waarnemen. Je hoort steeds weer dezelfde geluiden, ruikt dezelfde geuren en voelt dezelfde prikkels waardoor je het eigenlijk geen sensaties meer kunt noemen.

Die kleine ruimte kun je vergelijken met de inhoud van de lunchtrommel van een CDA politicus; oerdegelijk en smakeloos maar wel met een hardnekkige schimmel erin. De mufheid van het leven kruipt in elke vezel van je lichaam en als je niet oppast krijg je het er nooit meer uit.

De oplossing is makkelijk. 'Het gevoel' terugkrijgen kan maar op één manier, er is maar één manier om de gezapigheid uit je lichaam en hoofd te krijgen. Wanneer je een tijdje écht geprobeerd hebt om nuchter na te denken besef je in ene dat de lol daar snel vanaf is. Nuchterheid is iets voor de Veerkampjes maar niet voor jou. Mensen als de Veerkampjes horen juist op je te spugen, ze mogen je niet mooi, leuk, lief en aardig vinden want wanneer dat soort figuren je gaan waarderen weet je dat je bezig bent met het sterven van een langzame en pijnlijke dood.

Je moet dus scherp zijn, op de rand balanceren en alles wat ook maar in de buurt van berusting en vlakheid komt meteen verzuipen in de 'long island ice tea'. Af en toe moet je jezelf gewoon flink veel pijn willen doen alleen maar om te voelen dat er nog iets door je verkalkte aderen loopt. Het mag niet zo zijn dat je hoofd en lichaam zich gaan aanpassen de nuchterheid van een bruine boterham met kaas.

" Give me some skin Give me some gin Give me some wine I lost my mind I lost my mind I lost my mind"

09:22 - 8/7/2008 - comments {0} - post comment


het lag al lang vast...

Posted in Unspecified
Het is duidelijk dat ik me niet zo moet laten kennen. Snap out of it man! Ik moet echt eens leren om maat te houden want dit slaat nergens meer op, altijd als iets nieuw of lekker is dan draaf ik door. Waarom kan ik dan ook nooit eens maat houden?!?

Het stomme is dat het vroeger natuurlijk al zo was. Je had kinderen die gedoceerd konden spelen en kinderen die hun speelgoed na twee weken kapot hadden gespeeld. Ik zat jammer genoeg voor mijn ouders in de tweede categorie. Kinderen uit de eerste categorie zijn pedagogisch gezien vanuit zichzelf namelijk al verantwoordelijk bezig. Eerst spelen ze een half uurtje buiten om de grove motoriek te ontwikkelen en daarna gaan ze naar binnen om te tekenen of met technisch lego te spelen om die kleine hersentjes en de fijne motoriek te ontwikkelen.

Dat zijn de kinderen die later als ze groot zijn doktor of tandarts willen worden. Het zijn de puistige pubers die verdomd goed in wiskunde en natuurkunde zijn en jou daarna inwrijven dat je het weer zwaar hebt verneukt. Van die kinderen die zes jaar lang met dezelfde Kiplingtas en bijpassende broodtrommel op school komen, de huilebalken die hun wereld zien instorten bij elk cijfer dat lager is dan een zeven.

Ik ben verdomme jaloers! Jaloezie ken ik trouwens ook geen grenzen in maar dat is weer een ander verhaal. Weet je namelijk een beetje wat het probleem is met die mensen uit de eerste categorie? Over een paar jaar kunnen zij vier keer per jaar op vakantie, de beste wijnen drinken en jonge carrièrebewuste stagiaires neuken. Tegen die tijd zit ik waarschijnlijk in mijn caravan op de Veluwe dezelfde goedkope bocht als nu te zuipen terwijl ik een vrouw als een zeekoe één keer per maand mag plezieren.

Een triest gegeven dat de rest van mijn leven uit stamppot en Centerparcs zal bestaan want ik had eigenlijk een beetje gemikt op visschotels en wereldreizen.

03:13 - 5/7/2008 - comments {1} - post comment


Denk eens na

Posted in Unspecified
Cafeïne om jezelf er bovenop te houden, alcohol om iets van een herinnering te creëren en nicotine om de schijn van gezelligheid te kweken. Uiteindelijk gaat het nergens over. Maar kinderen krijgen en tevreden zijn met wat je hebt (vreet op die boterham met tevredenheid!) is ook een kansloze levensinvulling.

Nee, dat zeg ik verkeerd; wij gaan nergens over. We overleven maar daar is dan ook wel alles mee gezegd. 'Een zuchtje in het bestaan van moeder aarde' zoals mijn aardrijkskundeleraar altijd zei. Natuurlijk kun je streven naar meer, maar dat is hetzelfde als voor een lachspiegel staan. Leuk dat je denkt dat het er is maar uiteindelijk hou je toch jezelf voor de gek.

Je zou er bijna depressief van worden. Bedenk je gewoon eens dat je bestaan niets uitmaakt. De wereld draait ook door zonder dat je bestaat., Je bent niet belangrijk. "One man can make a difference".. ja ja. Je doet er niet toe. Je bent een strontvlieg die geplet wordt en een vlo die met chemische troep geruimd wordt.

We zijn niets. Een zinloos leven? Of moet ik zeggen zinvol. We zijn idd wel iets meer dan een strontvlieg. Vooral meer stront, troep, vervuiling herrie en afval om precies te zijn.

Intelligenter? Ja, zo intelligent dat we 80 jaar blijven zwoegen om maar te blijven ademen op deze uit de kluiten gegroeide afvalhoop.
Superieur? Ten opzichte van wat dan? Er zijn ook mensen die leven als beesten en zich toch nog superieur voelen. Knapper? Mooier? Meer ontwikkeld?

Lang leve Mcdonalds, Talpa, Centerparcs, Volvo, onzinnig werk en onszelf! We zijn zo overonderontwikkeld dat we onszelf nu alles wijs kunnen maken. We hebben een decor nodig waarin we zelf beter lijken dan de rest. De tyfus met ons, de tyfus met die kloteteringpleurismongoloïde instelling.
Snapsot "smile you`re on candid camera!" Lachen joh, de rest van die beestachtig geweldige mensheid kan je nu op tv bekijken. We kunnen ons sneller dan het geluid verplaatsen en nog is er niemand die er echt wijzer van wordt.

Levensinvulling draait het dus om ... Maar dat heeft lekker veel zin als je beseft dat je leven in een zuchtje voorbij is. Negatief of realistisch? Leven om straks in een hiernamaals te komen of moet je daar dan juist weer voor sterven? Het komt er dus op neer dat we de keus hebben tussen het uitdienen van onze tijd met goeddoen en gelukkig zijn, of met geboren worden en zo snel mogelijk doodgaan zodat je in één of ander hiernamaals maagden kan neuken en je biefstuk altijd medium rare kan opvreten. Lekker logisch weer.

13:58 - 1/7/2008 - comments {0} - post comment


en de stelling is...

Posted in Unspecified

"Het gevaar van liefde is zwaar onderschat en om een gelukkig leven te kunnen leiden moet de liefde daarom afgezworen worden."

Het is zo simpel als wat; 'houden van' belemmert je om helder te denken en om weloverwogen beslissingen te kunnen maken. liefde maakt je in elk opzicht blind; blind om te oordelen en om te handelen. De gedachte dat liefde een mens gelukkig kan maken is zeer kortzichtig en puur op de korte termijn gericht. Liefde is als een drugs die je in een tijdelijke roes kan brengen maar na de roes kom je jezelf pas echt tegen.

Liefde gaat vroeg of laat namelijk voor een hoop pijn zorgen. Iedereen ziet de pijn aankomen bij anderen. Iedere relatie zal vroeg of laat beëindigd worden; de dood, bedrog of ruzie zorgt ervoor dat mensen op een gegeven moment onvrijwillig afscheid van elkaar zullen moeten nemen. Vanaf dat moment begint de ellende pas echt. Hetgeen waar het in de liefde namelijk werkelijk om draait is het verwerken van verlies.

Het argument dat het delen van geluk met een ander van onschatbare waarde is klopt ook niet. Om geluk te delen met iemand hoef ik heus niet eerst het bed te delen met die persoon en om het bed met iemand te delen hoef ik ook niet eerst geluk met die persoon te delen. De enige goede reden om met iemand het bed te delen is lust en daar komt geen liefde aan te pas, hooguit liefde voor jezelf maar dat is dan ook wel de enige soort liefde die acceptabel is.

Het kan natuurlijk zijn dat ik er met m`n stelling helemaal naast zit maar tot nu toe heeft niemand me ooit nog van het tegendeel kunnen overtuigen dus tot die tijd ga ik er voor het gemak vanuit dat ik alle wijsheid die dit onderwerp betreft in pacht heb.

22:34 - 10/6/2008 - comments {0} - post comment


Mezelf onthuld

Posted in Unspecified
Om toch maar eens een persoonlijk randje aan dit web-log te geven zal ik aan de hand van drie tekenfilmkarakters mijn eigen persoontje analyseren.

Zo heb je in de serie Futurama de altijd vrolijke robot Bender zitten. Dit leugenachtige, verslavingsgevoelige en destructief ingestelde figuur staat voor alles wat leuk is in mijn leven. De onbegrensde mogelijkheden van dit technische en medische wonder staan symbool voor mijn onsterfelijkheid. Tim overleeft jullie ondanks alles allemaal.

Wanneer we naar the Simpsons kijken is er maar één karakter uit die serie waarin ik mezelf herken en dat is Krusty the clown. Een zichzelf verlagende misantroop met een geweldig gevoel voor humor maar net als de meeste grote komieken lichtelijk pessimistisch ingesteld, of beter gezegd; realistisch ingesteld. Krusty`s realistische levensvisie lijkt dan ook regelrecht een kopie van die van mij te zijn.

En het laatste onbegrepen genie is Octo uit Spongebob Squarepants. Lichtelijk chagrijnig en gezegend met een grote voorliefde voor zichzelf. Ik ben net als Octo een miskend genie wat ervoor zorgt dat mijn respect voor de mensheid nooit grote vormen aan zal kunnen nemen. Octo's ijdelheid kent dan ook net als die van mij geen grenzen; ik sta boven jullie!

Stop al die eigenschappen in een verpakking van een kleine twee meter lang en je hebt een aardige omschrijving van mijn persoontje. Een karakteranalyse aan de hand van tekenfilmfiguren maken kan ook alleen maar als je in het echte leven de dingen net zo beroerd aanpakt als een tekenfilmfiguur dat zou doen.

De logica van een tekenfilm werkt helaas niet in het dagelijks leven want als dat wel zo zou zijn zou ik ondertussen al een succesvol en boeiend leven achter de rug hebben. Helaas ben ik vooral gezegend met een opeenstapeling van lachwekkende situaties waarin ik het mezelf vooral ernstig moeilijk heb gemaakt.

Mocht de techniek ooit zover komen dan laat ik me transformeren tot een tekenfilmfiguur en verhuis ik naar een minder meedogenloze wereld waar al mijn eigenschappen een stuk beter tot hun recht zouden komen.

05:53 - 9/6/2008 - comments {0} - post comment


liever 10 idioten buiten dan 1 idioot binnen

Posted in Unspecified

Het gaat me allemaal net iets te makkelijk, er klopt iets niet. Ergens moet er 'hel en verdoemenis' boven mijn kop hangen, maar ik zie het nog niet, en dat klopt niet.
Misschien ben ik ook gewoon aan het zeiken en komt de 'hel en verdoemenis vanzelf wel als de bomen kaal zijn en ik de juiste mensen tegenkom, die me tot het bot kunnen irriteren met hun domme geleuter.

Misschien moet ik inderdaad alleen maar geduld hebben voordat de gristenhonden hun oordeel weer klaar hebben en het bloed onder mijn nagels kunnen halen met hun gepreek. Ja, gewoon geduld hebben, dan krijg je hel en verdoemenis vanzelf weer tegenover je zitten. Dan kan ik weer zeiken over de wandelende wratten die mijn leven tot hel willen maken omdat ze stemmen in hun hoofd hebben.

En dat begrijp ik volkomen, als ik stemmen in mijn hoofd heb dan ga ik ook hardop praten, want door hardop te praten trap je de stemmen uit je hoofd. Weet je trouwens wat het rare is met stemmen in je hoofd? Ze zeggen altijd de verkeerde dingen, ze wrijven je fouten in en ze praten net zolang tegen je tot je vanzelf een keer uitschreeuwt dat je een fuck-up bent. Idioten zijn het

Maar stel je dan eens voor dat je niet een heleboel kleine idioten in je hoofd hebt zitten, maar één hele grote Idioot, en alles wat die grote Idioot zegt is een absolute waarheid. Dan zou ik zeker weten de hele dag hardop pratend door het leven gaan in de hoop dat de Idioot ooit mijn hoofd zou verlaten.

"En gij zult niet vloeken, neuken, denken, rukken, zuipen, en plezier hebben!"
"En jij zult niet in mijn kop zitten!"

Ik zal voortaan dan ook elke gelovige met het nodige respect benaderen en ze zeggen dat ik heel veel medelijden met ze heb, als het helpt mogen ze het bloed uit mijn lijf preken, want als dat die grote Idioot uit iemands hoofd kan krijgen ben ik een gelukkig mens.
Amen stuk stront.

11:12 - 30/5/2008 - comments {0} - post comment


klotewoord

Posted in Unspecified

'Gezellig' is echt een beroerd woord. Ik kreeg driftbuien als mensen het woord gezellig in de mond namen. Het is een kneuterig woord en dat wist ik al voordat ik 'boom, roos vis' kon schrijven.

'Gezellig' is stamppot met een kuiltje jus, een spelletje Rummicub en een lekker neutje voor bij de koffie. Het 'gezellig' maken lijkt ook een geforceerde manier om een leegte in je leven op te vullen. Plantjes in de vensterbank en een kaarsje op tafel zodat het toch nog iets lijkt. Gezellig is misschien wel te veel omvattend, het is net zo nietszeggend als 'leuk'. Het doet me denken aan een foetushouding omdat je behoefte hebt aan een gevoel dat er niet meer is. Het kunstmatig oproepen van dat gevoel is hetzelfde als een kop koffie drinken om te ontnuchteren; het is een schijnmaatregel waarmee je jezelf voor de gek houd.

Wat dat betreft zou gezellig echt mijn woord moeten zijn, want ik hou ervan om mezelf voor de gek te houden, maar misschien werkt dat toch anders als het gaat om de omgang met mensen. Natuurlijk heb ik het ook naar m`n zin als ik met mensen ben maar een kleine selectiviteit is in veel gevallen toch wel op z`n plaats. Waarom zou ik in godsnaam mezelf opschepen met figuren die constant zeiken dat het zo gezellig is terwijl er in principe alleen maar gezeken wordt over dingen die er niet toe doen. Zeiken over dingen die er niet toe doen... verdomme, dat is ook al een hobby van me.

Het moge duidelijk zijn dat ik er nog niet helemaal uit ben. Jammer dan, volgende keer beter.

En nog steeds nuchter.

11:10 - 30/5/2008 - comments {0} - post comment


val dood

Posted in Unspecified
Blijf gewoon jezelf. Dat schijnt het beste te zijn. Hoe komt het dan dat ik het idee heb dat bijna nooit iemand echt zichzelf is?

En hoe kan het dat ik zo`n vaag vermoeden heb dat de mens diep van binnen een smerige, huichelachtige en manipulatieve levensvorm is? Een domme en vervelende levensvorm ook nog eens. Je moet altijd jezelf blijven, maar als je te veel jezelf bent dan krijg je weer de kritiek dat je een onaangepaste mongool bent zonder gevoel voor verhoudingen. Je mag altijd jezelf zijn zolang je anderen maar verteld dat ze geweldige mensen zijn die vast net zo knap zijn als ze er uit zien.
Toch grappig dat iedereen altijd zichzelf blijft en zo goudeerlijk als de pest is. "Want dat ben ik nou eenmaal hè?"

Het is natuurlijk bullshit om te zeggen dat je eerlijkheid de belangrijkste eigenschap vindt die een mens kan bezitten. Iedereen vindt zichzelf goudeerlijk maar om de een of andere reden komt dat er nooit helemaal uit. Eerlijkheid m`n reet. Mensen die van zichzelf zeggen dat ze eerlijk zijn liegen dat ze barsten. 'Ik ben eerlijk en altijd mezelf' betekend niets anders dan dat je een leugenachtige klootzak bent die confrontaties uit de weg gaat door constant als een kameleon van kleur te verschieten.

Zogenaamd eerlijke mensen zijn hufters eerste klas die nooit zichzelf zijn. Eerlijk zal je een mes in m`n rug steken omdat 'jij' altijd 'jij' zal blijven. Leg me nou eens uit hoe het kan dat iedereen altijd zichzelf is maar toch als een kuddebier blijft handelen. En hoe kan het dat als iedereen zo verdomde eerlijk is ik toch vaak genoeg het idee heb belazerd te worden door iedere randdebiel die ik tegenkom.

Laat ik nu maar het goede voorbeeld geven: ik vind je niet aardig, ik mag je niet, ik vertrouw je niet, ik heb een hekel aan je ik haat je, ik hoop dat je een pijnlijke dood hebt, ik wens je de grafpleuris toe. Verzuip in een lavabad, val te pletter van een flat, spring voor een trein stik in je eerlijkheid en wees lekker jezelf als je dood bent.

Ja, ik ben weer eens lekker opbouwend bezig...

11:07 - 24/5/2008 - comments {0} - post comment


stakker

Posted in Unspecified
 

Het zal wel aan mij liggen maar als ik nu de verwarmingsstoom uit huizen zie komen dan moet er wel een hele groep naakte en hitsige mensen door dat huis rondlopen. Als ik om 3 uur s`nachts een tv zie branden in een voor de rest niet verlicht huis dan weet ik zeker dat daar een liefdevolle echtgenoot en vader nog even een pornoflick zit te kijken voor het slapengaan. Sommige situaties zijn zo voor de hand liggend dat we er niet eens meer bij stilstaan.

Neem nou de jongen en het meisje die langs fietsten. Het was meteen duidelijk dat de verwachtingspatronen niet geheel overeenkwamen. Het meisje was allang blij dat de jongen met haar mee naar huis fietste, maar je kon aan de stem van de jongen horen dat hij toch wel iets meer verwachtte dan een nachtelijke fietstocht door een verlaten kutstad. Het was te duidelijk.

Het meisje was te vrolijk, vriendelijk, lief, schattig, naïef en leuk om ook maar iets van die jongen te willen hebben. Het blonde staartje was te springerig, de wallen waren te afwezig en de pastelblauwe Eastpak was te fris om ook maar in aanwezigheid van de jongen van de bh-bandjes af te glijden. Een blinde kon dat zien, die jongen niet. Je hoorde hem bij wijze van spreken denken over zijn woordkeus en de te verrichten handelingen.

"oké nog 50 meter tot haar huis... Tijd om toe te slaan nu! Snel... Eerst een veelbetekenende stilte laten vallen...21, 22, 23, 24.... Schiet op ze zet haar fiets op slot; toeslaan!! Rechtop zitten, buik in, schouders naar achter en met één hand even snel het haar nonchalant in model brengen. 'Zo, rustig op straat wel hè?'.. Nee, rund dat is de verkeerde tekst! Je moest de avond reflecteren!.. Oké, even opnieuw die veelbetekenende stilte laten vallen... 21, 22, 23, 24... 'Jij woont echt mooi hier zeg!'..."(En nu volgde pas écht een veelbetekenende stilte)

Het mag duidelijk zijn dat de jongen mijn buurmeisje vannacht niet geneukt heeft en op deze manier haar ook nooit zal neuken. Maar weet je nou wat zo opvallend was aan deze situatie? Het is té herkenbaar! Als ik even naga hoeveel kansloze kilometers ik de afgelopen paar jaar wel niet heb gefietst dan zou iedereen denken dat ik Epo door mijn muesli gooi. En welke wijze les ik hieruit ga trekken?

Nooit en te nimmer meer tegen beter weten in tijd verspillen aan vrouwen die alleen maar begeleidt willen worden op hun fietstochtje. Als een vrouw vraagt of je mee naar huis gaat moet je dus eerst afstand nemen van de situatie, de avond reflecteren en haar lichaamshouding checken.

Als je de avond niet meer helder voor de geest kunt halen en het vrouwmens hangt laveloos aan de bar dan zit je goed. Was je redelijk verbaasd om het feit dat het moppie een kwartier voordat ze haar vertrek aan zou kondigen bij je ging zitten dan moet je nog een rondje bestellen en net doen alsof je te dronken bent om te fietsen. Succes verzekerd: zij zeikt niet meer aan je kop en jij hebt drank voor je neus.

01:18 - 12/5/2008 - comments {1} - post comment


zeg eens auw!

Posted in Unspecified
'Kom op, doe me een plezier en zeg eens auw.'

Ik weet niet hoe het komt maar ik geniet er echt van als andere mensen pijn hebben. Het is een genot om na de schrikreactie mensen met een soort van verbaasde blik over de pijnlijke plek te zien wrijven; 'auw, dat deed echt pijn joh gek!'

Zeker vrouwen zijn erg leuk als je ze pijn doet. Eerst dagen ze je uit en komt hun geemancipeerde 'ik' naar boven; 'kom dan hè, denk je dat ik je niet aan kan?!? 'Één vingerprik later kermen ze al over blauwe plekken en t-shirts die de volgende dag niet gedragen kunnen worden. En dan zou je denken dat ze wel stoppen met irriteren, maar niets is minder waar. Hardleers als ze zijn blijven ze je uitdagen, het is haast alsof ze er net zo hard van genieten als ik.

'Auw' is ook een leuk woord. Iedereen zegt het op een andere manier, maar toch weten we altijd wat de ander bedoelt. Je hebt de 'auwwwwweee' schreeuwers, die zeuren hun 'auw eruit, je heb de 'auw.' praters, die zijn zakelijk en besteden niet teveel tijd aan onzin als pijn en je hebt de gepassioneerde 'auw-met-een-vloek' brullers dat zijn de mensen die er stiekem toch wel heel erg van genieten, Dat zijn uiteraard ook de leukste om pijn te doen.

'Auw! Godverdomme Tim!'

Ik smelt echt als een vrouw zo gepassioneerd mijn naam uitschreeuwt. Wat ook zeker aan het plezier bijdraagt is dat ze door de schrik niet weten hoe ze moeten reageren. Het liefst willen ze een ram teruggeven maar aan de andere kant kijken ze ook weer met een soort blik alsof ze trots op me zijn (ja, ja, ik haal de raarste gevoelens bij vrouwen naar boven, ik weet het), omdat ik toch in staat blijk te zijn om ze te pijnigen. Weg met de knuffelbaarheid, ik heb liever de sadistische Tim, denken ze dan waarschijnlijk.

Het gaat misschien te ver om te zeggen dat het pijnigen van andere mensen weer een soort van oerinstinct is. Dat je door mensen pijn te doen laat zien dat je toch een killerinstinct hebt. Misschien is het pijnigen van vrouwen ook wel een manier om onbewust te laten merken dat je een gierende voortplantingsbom bent. En dat is dan niet eens alleen bij de gepijnigde vrouw zelf, want door middel van de blauwe plek op haar arm laat je indirect aan iedereen zien dat je een bronstige killer bent. Dus dan gebruik je de ene vrouw om de andere vrouw te versieren. Precies zoals je het met uitgaan dient te doen: lief wezen voor de lelijke vriendin en er uiteindelijk met de mooie vriendin vandoor gaan. Oftewel; verbreed je jachtterrein.

00:51 - 10/5/2008 - comments {0} - post comment


What's new pussycat?!? (conflict met een poes, deel 2)

Posted in Unspecified

Hoe leg je aan een kat uit wat een minimalistische levensinstelling inhoud? Hoe kan ik aan dat rare beest uitleggen dat de longen uit het iele kattenlijfje mauwen NIETS met minimalisme te maken heeft. Het is echt ongelooflijk om te horen hoeveel ellende er uit dat harige wezen van nog geen kilo zwaar kan komen.

Kijk en als dat mormel het nou alleen bij mauwen zou houden kon ik er misschien nog wel meeleven. Gewoon de muziek iets harder zetten en stug door blijven roken zodat de sigarettenrook op een gegeven moment wel op haar stembandjes moet slaan. Probleem is echter dat ik me niet meer onder mijn rokende medemens begeef.

Hoe ik dat beest echter subtiel duidelijk maak dat het krabben aan mijn arm ook absoluut niets met minimalisme te maken heeft is nog niet helemaal helder voor me. En als je als kat dan echt zo graag met me wilt spelen moet je er natuurlijk wel voor zorgen dat je nagels ingetrokken blijven als je met je harige pootjes m`n hand wilt beet houden.

Wacht laat ik Pipi de poes even een persoonlijke brief sturen, misschien werkt dat wel.

Beste Pipi,

Er zijn een aantal huisregels waar we ons allemaal aan moeten houden en jij dus ook. Zo is het verboden om urenlang in de kamer serenades te houden. Het is ook niet de bedoeling dat je nagels voor iets anders gebruikt worden dan muizen vangen of achter je oor krabben.
Dat houdt dus in dat je niet aan de bewoners van deze kamer (dat zijn mijn cliënten dus) of aan hun meubelen gaat krabben.

Verder is eten wat ik voor mezelf klaargemaakt heb ook alleen voor mij bestemt. Jij hebt droge brokken en muizen en ik heb lasagne, klaar, punt uit, geen discussie over mogelijk. Knoop dat dus goed in je kattenoren.

En dan is er nog iets waar ik het met je over wil hebben en dat heeft te maken met m`n privacy. Jij hebt het rare idee dat als ik op het toilet zit jij wel even mee naar binnen mag. Fout! Die deur zit er niet voor niets en als ik je zo graag bij me zou willen hebben tijdens het schijten had ik wel een kattenluik in de deur gemaakt. Ik kom toch ook niet bij jou binnenwandelen als je op de kattenbak zit?!?

Ik geef je nog twee dagen de tijd om je gedrag aan te passen, mocht ik geen substantiële verandering daarin opmerken dan zie ik mij genoodzaakt om je nek om te draaien en je kattenlijkje in de gracht te dumpen.

Met vriendelijke groet,

Tim

 

00:33 - 28/4/2008 - comments {0} - post comment


ouwe gek dat het is!

Posted in Unspecified
 

Per vergissing ben ik hier beland, ik hoor hier niet thuis, echt niet! Beste Petrus, hoe kan ik je ervan overtuigen dat ik hier echt niet hoor te zijn?!? Ik wil godverdomme niet naar binnen! Hier, geef die lijst eens, daar staan toch al m`n zonden op? Hier! Zie dan! Ik heb alleen al 248.471 overtredingen begaan door de naam van de heer oneerbiedig te gebruiken.

Wacht, laten we even kijken wat ik nog meer voor zonden heb begaan lieve Petrus. Wat staat hier?.. Doodsbedreigingen, verwensingen, haat jegens andere schepsels van god en eens kijken de zeven zonden.. Nou een score van zes uit zeven moet toch genoeg zijn om me in de hel te laten branden?!?

Petrus, goddelijke ambtenaar van me. Kijk eens goed naar mij en die lijst die je voor je neus hebt. Je kunt toch niet met droge ogen beweren dat je me zonder enig probleem de hemel in gaat sturen? Denk aan al die mensen die wel een goed leven hebben geleidt, je kunt ze toch niet met mij opzadelen? Kom op, zo ongevoelig kunnen ambtenaren alleen maar op aarde zijn en niet aan de hemelpoort.

Slechte jeugd gehad? Ik?!? Welnee! Hoe kom je daar nou weer bij? Met zo`n jeugd als die van mij zou ik meteen in de hel moeten branden, zo oneerlijk veel geluk heb ik gekregen. Nee echt waar, er is geen enkel excuus voor mijn gedrag.

Staat er op die lijst niet toevallig ook hoe vaak ik tegen het huis van je werkgever heb aangepist? Wat zeg je? 226 keer.. Dat is nog best veel hè? Je ziet het; geen vezel in m`n lichaam verdient het om in de hemel terecht te komen, stuur me dus maar door naar beneden waar ik voor een eeuwigheid kan branden om na te denken over de fouten die ik in m`n leven heb gemaakt.

Vergeven?!? Hoe bedoel je vergeven? Moet ik daar niet voor biechten of zoiets? Niet? Biechten is een manier om de dominee van de straat te houden? Oh.. Maar dan nog blijf ik erbij dat ik hier niet thuis hoor. Ik wil ook nog best tegen die hemelpoort van je aanpissen om jou persoonlijk te overtuigen van mijn pure slechtheid.

Wat begrijp ik niet? Dit is mijn hel? Dus als straf voor alles wat ik fout heb gedaan in m`n leven kan ik diezelfde fouten nu tot in den eeuwigheid maken? Eeuwige dronkenschap als straf.. Tegen zoveel naïviteit valt gewoon niet te discussiëren.

13:35 - 23/4/2008 - comments {0} - post comment


Last Page Next Page
Description

Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- Hard as a rock, harder than a rock!
- Hoerenkuttyfus wat een vrijheid!
- Verdomme wijf, Ik hou van je!
- Bloeden kreng! Bloeden kreng!
- Booty!!!
Hosting door HQ ICT Systeembeheer