Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Tirza's real life

Description

Hee ik ben tirza en ik ben op 04-02-1998 geboren. Ik hoop dat jullie mijn blog leuk vinden! En er misschien wel wat van leren. Hebben jullie tips of vinden jullie dat er iets anders moet, zeg het maar! Dikke kus Tirza


«  May 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Een hele tijd niet meer geweest:$

Hee mensjes!

Ik ben al een hele tijd niet meer geweest:(
Ik had het een beetje druk en ik doe dit ook even snel want ik moet nog huiswerk maken maar ik dacht ik moet maar even weer een stukje schrijven anders word mijn blog straks verwijderd. Ik was vandaag in de ikea met mijn moeder, broer en zijn vriendin en in het magazijn gingen we racen op zo'n kar. Het was echt super leuk!

Hou van die kindjes!

(L) X Tirza


Posted: 20:20, 21/1/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Bijzonder

Heee mensjes,

Ik was net op de hyves van een vriendin van mij en ik zag bij haar gatges deze: http://www.youtube.com/watch?v=lSwCOs-uXzU Moet je echt zien. Zoo mooi! Echt serieus RESPECT!!! Soms voel ik me net zoals dat meisje. Iedereen doet aardig maar als je ze nodig hebt laten ze je vallen. Auwtss. Dit wou ik ff zeggen

Greetzz


Posted: 22:39, 30/12/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

Schatje Manon hier

Hee mensjes,

Mijn vriendin is nu bij mij. We zijn echt super melig en zingen de hele tijd. We hebben net even patatjes gehaald die waren super lekker! Vanmiddag heeft ze nog op een pony gereden dat was zo leuk om te zien echt helemaal geweldig! Nu gaan we ned's surfivel gids kijken (ofzoo) 

(weer een klein stukje maarja)

(L) Doegghh(L)


Posted: 19:31, 28/12/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

Kerst

Hee mensjesss(L)

Kerst was echt supergezellig! Eerst ging ik met mijn vriendje en vrienden van hem uit eten. Toen bleef hij slapen en de volgende ochtend hadden we kerstbrunch.Vandaag ben ik nog even langs mijn verzorgpony geweest. Het was wel leuk, ik heb hem even snel geborsteld en vertroeteld. Daarna ben ik met een vriendin naar zolder gegaan en hebben we geknutseld. Klinkt heel saai maar we gingen van allerlei materialen jurkjes en kleding stukken maken. Ik heb er nu in totaal 11. Sommige zijn mislukt maar er zitten ook een paar hele leuke bij! Ik kijk nu een hele leuke film over een hond, hij is superlief

Doegghh


Posted: 20:25, 27/12/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

Bossie(L)

Heee mensjesss(L)

ik heb een nieuwe verzorgpony(L) Bosita heet ze. Maar ik noem haar bos. Ik ben zooow blij! Ze is echt super lief!

(het was een klein stukje maar ik moest het even zeggen)


Posted: 21:53, 24/12/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

VAKANTIEEEEEE!!!!

Woehoeeee, eindelijk vakantieeeeee!

Weetje ik luister de heletijd naar liedjes van krezip. Zoow mooi! Vooral i apologize en i would stay.

Ik was net even bij de jumbo geweest heb ik 4 crossantjes (of hoe je dat ook maar schrijft) gekocht en een zak chips Ik hou van chips! Ik heb de crossantjes nu al op

Ik weet nog niet wat ik in de vakantie ga doen. Ik ga zoiezo nog even langs mijn verzorgpony's. En natuurlijk lekker bij mijn vriendinnen logeren en afspreken.

Ik heb zin in 1ste kerst dag! Dan lekker met mijn vriendje Tom en vrienden en familie van hun uiteten! Ik heb een heel mooi jurkje gekocht voor dan. Met een mooi balerootje en hakjes

Vanavond rugby... Heb er wel zin in maar gaat wel vermoeiend worden! Ga jij maar eens 2 uur lang in een bloedhete zaal allemaal krachttrainingen doen! Maar word vast weer heel gezellig!

Nu alleen thuis... Muziek luisteren... computeren... dansen... zingen...eten.. en nog veeeeeeeel meer(L)


Posted: 14:44, 23/12/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

Special(A)

Sommige mensen zijn zo speciaal voor mij... Omdat ze me respecteren om wie ik ben. Ik wil ze nu wel eens in het zonnetje zetten. Willen jullie mij helpen? Willen jullie tips geven wat ik kan doen?

Specials:

Anneloes
Marieke
Lisanne
Sophie
Amber
Amber
Elina
Marleen
Sorayda(soso)
Manon
Jadi
Kirsten
Anne
Joyce
Peter
Niels
Emmy
Niels
Floris
Elise
Lauren
Loes
Karin
Ellis
Liselot
Nienke
Lisa

En nog veel meer!

Xxx Tirza


Posted: 20:40, 22/12/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

Basketbaltoernooi

Hee lieve mensjes,

Ik had vandaag van school basketbal toernooi. Was echt super leuk! Mijn team moest eerst tegen 2de klassers, daar hadden we alles van gewonnen! Toen moesten we tegen de 3de klassers daar hadden we 1 verloren en voor de rest alles gewonnen maar helaas werden we 5de. Maar kinderen uit mijn klas werden ook nog eerste tegen de 3de klassers Superrrr Trots op mijn lieve klasgenootjes! Ik ben nu wel heel erg moe want in totaal hebben we dus 8 uur gebasketbalt! Morgen kerstfeest en dan VAKANTIE!!!!! Heb zo veel zin in oud en nieuw!!! Bro dan bij mij, en mijn beste vriendinnetje Manon.

Ik ga maar weer eens!

Tot de volgende keer doeii


Posted: 19:08, 22/12/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

Mijn levensverhaal

Dus ik ga even mijn levensverhaal vertellen...

Ik werd op de basisschool gepest. Ik werd uitgelachen en uigescholden. Ik had geen vriendinnen. Ik wist niet wat ik fout deed. Ik was niet echt lelijk vond ik zelf. Was niet raar of arrogant. Ik ben me toen af gaan sluiten van de buitenwereld. Ik zat alleen maar achter de pc. Fantaseerde veel over dingen die nooit waar konden zijn. Ook ben ik op jonge leeftijd mishandelt door een 'vriendin' van mij. We gingen dansen en ik moest perse haar na doen anders zou je me wat aan doen. Ik was eigenwijs en deed het niet. Ze pakt een ijzeren ketting en wou me vast binden. Ik rukte me los en rende naar de deur. Maar helaas, zij was eerder en blokkeerde de weg. Ze begon me met de ketting te slaan, het deed pijn. Ik bonste op de deur. Haar oma kwam boven en opende de deur. Ik rende zo hard als ik kon naar mijn huis.

Op de middelbare school ging het al iets beter ik werd niet meer echt gepest maar ze deden ook niet bepaald aardig. Ik kon mezelf niet goed zijn en was erg uit m'n doen. Ik voelde me rot en nutteloos. Toen heb ik mezelf pijn gedaan. Ik had het aan een vriendin van mij verteld en die was boos op mij waardoor ik het nog een keer deed. Het voelde goed. Ik ben er nu mee gestopt.

Op school met levensbeschouwing heb ik ditzelfde verhaal verteld. Daar werd heftig op gereageerd. Ze hadden dit niet achter mij gezocht en de kinderen die altijd stom tegen mij deden hebben hun excusses aangeboden. Die heb ik natuurlijk met open armen aan genomen. Ik wil hiermee zeggen dat als je je niet goed voeld, praat er dan over! Het zal je goed doen! En doe jezelf NOOIT pijn!


Posted: 19:46, 20/12/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer