Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Tristan's Levenswijsheid..

15/3/2011 - <1> Nachtmerries en dromen.

Beste lezers :) Ik wil hierbij mezelf even feliciteren met het feit dat ik vanochtend VOOR half 8 opstond! De oorzaak hiervan was alleen minder "plezant", ik had een nachtmerrie :( Ik liep in een soort.. hal, met in het midden een soort enorm zwembad waar een boot vaarde. Aan de overkant rende een monster heen en weer (Het best te vergelijken met het monster uit de horror-game: Amnesia), en wachtte blijkbaar totdat ik naar de overkwam. Uiteraard stapte ik op de boot, en blijkbaar wist ik hoe ik zo'n geval moest besturen, want ineens stond ik aan de overkant. Toen opeens hoorde ik allemaal gekrijs en geschreeuw en stond er opeens een klein dik mannetje met een baard, met een bijl op mij in te hakken! Toen ik bijna dood was, kwam dat monster op me afrennen en werd ik wakker.. Dromen/Nachtmerries zijn een vreemd begrip. Niemand weet hoe ze precies ontstaan, en niemand weet waarom we dromen. Wikipedia zegt dit erover: - Een droom is de verzameling van beelden, geluiden, gedachten en gevoelens die iemand ervaart, als hij of zij slaapt. - Het is inderdaad zo dat ik vaak tijdens mijn dromen echt kan nadenken, voelen en ruiken.. maar waar komt dit satansnaam vandaan? Ik heb hier heel lang over nagedacht, maar ik kom er niet over uit. En dat gebeurt niet vaak..Het zou geweldig zijn als hier een verklaring voor kwam Wikipedia zegt ook dit: - Zo is gebleken dat men vaak droomt over dingen die men overdag heeft meegemaakt. Dit wordt de dagrest genoemd. Dromen zouden helpen de gebeurtenissen te verwerken. - Hier ben ik het gedeeltelijk mee eens. Als ik droom, dan is het onderwerp vaak totaal niet te vergelijken met waar ik me cht mee bezig hou, of waar ik me cht zorgen om maak. Er zitten wel vaak stukken of onderdelen in die herkenbaar zijn, maar als ik daarover droom dan helpt me dit toch echt niet om 't te verwerken hoor? Zo droom ik bijvoorbeeld nooit over school, terwijl ik hier toch echt het drukst en bezorgt om ben. Dromen en nachtmerries.. Ik ben bang dat niemand er ooit achter zal komen wat het nou precies is, of er een doel achter zit, wat ze ons proberen te vertellen, of waarom we dromen. Jammer!
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Ik ga proberen om elke week (of vaker) hier een nieuwe blog te plaatsen, waarin ik dan 1 onderwerp behandel :) Lijkt me wel es grappig.

«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Recent Posts

<1> Nachtmerries en dromen.

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer