Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Uber life

28 - 09 - 2011

00:49, 29/9/2011 .. 0 comments .. Link

29 09 2011
23:37

Bloggie!

Vannacht toch nog even naar de stad gegaan, goed vermaakt.. kon een koud biertje wel gebruiken :). Enkel 10 euro uitgegeven, prima avondje denk ik zo! Niks geks of opmerkelijks gebeurd, heb me gewoon goed vermaakt :).

Daarna ben ik met Henri meegegaan naar huis, heb ik op zijn bank geslapen... terwijl hij een ligstoel had, dus ik had lekker 2 slapende voeten en last van m'n nek toen ik wakker werd! Hij heeft het goed voor elkaar die gozer, 5 huisgenoten geloof ik waarvan 4 vrouwen, een en al gezelligheid en iedereen deelt de woonkamer en de keuken, een mooi veranda met een aantal ouwe banken wat supergezellig overkomt! Volgens mij gaan we daar donderdag BBQen met de Radboud Rangers, maar ik weet het niet zeker wanneer dat nou was... maakt niet uit!

Hij heeft me contact laten leggen met Roy, Roy is een teamgenoot van de Rangers en in zijn huisje komt een kamer vrij per eind december, prima toch? Nog een paar maandjes thuis komen, en dan bij een teamgenoot op kamers! Ik blijf wel reageren op kamers, maar hij zei dat die zijn best ging doen voor me! Altijd goed dus!

Lang bij Henri gebleven, daarna ben ik op de fiets naar het ziekenhuis gegaan. Mijn tante Vonny was er met Victor Daniël en ysabel. Mama was er natuurlijk ook :). Fritz zag er al helderder uit, al had hij last van hoofdpijn.. ze hadden hem vandaag nog 1x gescanned, en het ging allemaal prima en ze konden geen gekke dingen zien. In ieder geval goed nieuws, ik hoop heel erg dat dit aanhoudt.
Fritz heeft zelfs een paar meter gelopen, met een rollator.. en zijn spraak begint heeeeeeel langzaam terug te komen, ik kan hem in ieder geval verstaan! Hij hoeft (thank god) niet naar Utrecht toe naar het Militaire Hospitaal, hij mag lekker in Nijmegen blijven in de St. Maartenskliniek, dit is een prima kliniek met goede zorg. Hij gaat daar intern, totdat hij er echt klaar voor is om weer naar huis te gaan. De revalidatie zou een half jaar duren tot het 100% hersteld is, waarschijnlijk zal het maar 3 maanden zijn Fritz kennende...

Was fijn om mijn familie weer te zien, en mama gerust te kunnen houden. Helaas moest ik wel veel naar de 4e verdieping lopen omdat de koffieautomaat kapot was, weer goed getrained dus! Daarna ben ik naar de sportvelden bij het radboud gefietst, even meegedaan met de recreanten training van de Rangers, goed vermaakt uiteraard!
Yon weer gesproken, een oud teamgenootje van me.. hij vertelde dat hij ook bij de Radboud Rangers ging honkballen! Doet me vreugd, gezellig, want we hadden nog wel contact nadat hij gestopt was met honkbal.

Nog geduimd voor Danny dat zijn gesprek met Arthan goed zou gaan :). Hier zal ik verder niks over vertellen.

Enig contact met Heleen gehad vandaag, beetje gewhatsapped, haar up to date gehouden betreft Fritz en weer lekker gechat haha. Merk wel dat het contact langzaam minderd, dit is positief denk ik, maar het kan ook negatief zijn! Hoop niet dat het al te weinig gaat worden. maar ik zie de vooruitzichten redelijk somber in helaas(Daar heb ik zo de redenen voor, in mijn hoofdje!). Maar goed, het is pas woensdag hè!

Eenmaal thuisvoor Wiskunde geleerd, paar dingen nog doorgenomen en even gegamed! Op een aantal kamers gereageerd, hopen dat er iets leuks tussenzit en anders proberen we het morgen maar nog een keer! hahaha.

Vandaag was een relaxte dag, heb me goed vermaakt en lekker uitgeslapen. Merkte pas hoe leuk kamers zijn toen ik bij Henri wakker werd en 3 vrouwelijke huisgenoten zagen mij in mijn boxer naar de keuken lopen om koffie te zetten... schrok me dood, want ik hoorde ineens achter me; ''Hoi! Ben jij een vriend van Henri?'' Fijn op je brakke ochtend als je koffie wilt zetten! Peukie gerookt, kennis gemaakt met zijn vrouwelijke wederhelfden.. haha lachen allemaal :) gezellig!

Sportmasseur cursus is weer aangevraagd! Dus ga weer lekker masseren! Momenteel een vriendin met ernstige rugklachten die ik eens in de 2 weken ga masseren, puur op de spieren van de rug geconcentreerd.

Èn ik heb ontzettend zin in het weekend! Want we hebben het Oktoberfest TOernooi!!!!!!!!!!!! Vrijdag BBQen met RR, zaterdagochtend honkbalwedstrijdin Tilburg, 's middags op de Hazenkamp! En zaterdagavond even werken... :-(. Gelukkig Eerste Stop dus ik ben zondag redelijk fit om te honkballen dan! heb er zin in, maar nu nog even de boeken inschieten en let the good times roll.


Quote: Kunnen genieten van dag op dag is een zegen... zie niks als iets vanzelfsprekends wat je goed doet! Toeval bestaat niet ouwe!

23:52

Sleep Tight!

Thorsten out.

PS: Beginnen schrijven verdomme nog een hobby te vinden ook!

Spero che tu mi ami ancora. Perché ti amo ancora!

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

28 - 09 - 2011

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer