Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Een ouderwets stukje Spanje


Wie kent de Costa Calida? Sommigen kennen Cartagena of zelfs Murcia, maar bij het grote publiek is deze kust nog niet bekend. De spanjaarden daarentegen komen hier al jaren. Dit maakt deze regio tot een van de meest spaanse kusten van Spanje....

Home | My Profile | Archives | Friends

Jaaaaa.... Eindelijk nieuwe vakantiehuizen....

Posted at 16:32 on 23/9/2008
Leuke nieuwe vakantiehuizen in Spanje !

Wij van Viva-Calida.com zijn elke dag op zoek naar de leukste villa's  en vakantiewoningen om deze aan ons aanbod toe te voegen. Waar wij rekening mee houden is o.a.  of het goed onderhouden en of alles aanwezig.

Het volgende belangrijke punt is de prijs. De meeste mensen denken dat een Villa's in Spanje te duur is en gaan daarom kijken naar een andere soort vakantie, die uiteindelijk misschien duurder uitvalt.

Dus wat kost een leuk vakantiehuis in Spanje met zwembad nu eigenlijk, in de zomer?

Onze Vakantievilla's in Murcia,Spanje zijn te huur vanaf 625euro per week, niet per persoon, maar per week! Daarvoor hebt u een leuk vakantiehuis voor 4 personen met prive-zwembad en inclusief water en electriciteit.

Hoe dat kan? Wij rijden niet in dure auto's, hebben geen dure managers, dure reclame campagnes of extreem luxe vakantiewoningen. Wij hopen meer mensen te kunnen overtuigen dat een Vakantie in Spanje niet duur hoeft te zijn!


Paul Joosen
Viva-Calida.com
Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Vakantie(huis) in duigen?

Posted at 10:21 on 18/6/2008

Wat gebeurt er toch allemaal in Spanje? De prijzen van brandstof en voedsel schieten omhoog en de huizenprijzen blijven zakken. Niets verkoopt en het eind lijkt nog niet in zicht....

Er zijn vele Nederlanders die problemen hebben en hun (tweede) huis in Spanje willen verkopen. Wat te doen? 20-30% zakken in prijs? Of gewoon geduld? Zakken in prijs kan, als je snel wilt verkopen, maar vaak is dat zelfs niet genoeg om snel te verkopen. Is er dan een andere mogelijkheid om je huis snel te verkopen? Eigenlijk niet, dus is het zoeken naar alternatieven.

Waarom ligt de huizenmarkt in Spanje plat? Nou, verschillende redenen, maar een van de hoofdredenen is simpelweg dat er te veel is gebouwd de afgelopen 10 jaar terwijl de vraag is afgenomen.
Daar komt bij dat het ook niet helpt dat de euro te duur is voor de Britten, waardoor zij het ook massaal laten afweten. De Britten zijn belangrijkste kopers op de Spaanse huizenmarkt. 
 
Dus wat kunnen we doen aan de huidige situatie? U kunt simpelweg wachten tot de storm gaat liggen, maar het kan enkele jaren duren, voordat de vraag naar huizen in Spanje weer toeneemt en de huizenprijzen weer naar een normaal peil gaan. 
 
Wij hebben voor vele huizenbezitters in Spanje DE oplossing: verhuur uw huis totdat het verkocht is.
Door een service aan te bieden waar mensen hun huis kunnen adverteren, zowel voor de verkoop  als voor de verhuur, kan de pijn van het lange wachten worden verzacht.
 
Maar er zijn meer voordelen aan deze oplossing. Mensen kunnen ook huren voordat ze gaan kopen. Koopt u normaal gesproken een huis, na slecht enkele bezichtigingen? Vreemd toch? Waarom de potentiele koper niet de mogelijkheid geven om eerst te huren en een goed beeld van de omgeving en het huis te krijgen, voordat hij koopt? Als ze kopen, kunt u misschien iets afspreken over de huurprijs, die eventueel verrekend wordt met de verkoopprijs. Kopen ze niet, dan heeft u in ieder geval de kosten eruit.
 
Als het Spaanse huis goed onderhouden is en makkelijk verhuurd kan worden, dan is het zelfs mogelijk om uw eigen huis te verhuren en zelf iets anders te huren. Zo kunt u zelf bepalen waar u gaat wonen en de huurinkomsten van uw eigen woning compenseren de huur die u betaalt. 
 
Te mooi om waar te zijn? 
Viva-Calida.com heeft jaren ervaring met huizen verhuur in Spanje en krijgen het hele jaar door aanvragen en boekingen. Wij richten ons op huurders uit Nederland, Belgie en Groot-Brittannië en zien elk jaar een flinke stijging in het aantal aanvragen en boekingen.
 
Neem gerust contact op met Viva-Calida voor meer informatie over Huizen te koop in Spanje of als u geinteresseerd bent in verhuur van vakantiehuizen in Spanje
Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Spanje is meer dan alleen zon, zee en strand....

Posted at 16:13 on 23/6/2006

Hoewel de zon aan de zuid-spaanse Costa Calida zo'n 315 dagen per jaar schijnt, is er ook nog meer te beleven. Het hele jaar door zijn er fiesta's, muziek-festivals en kunt u dagtrips maken naar steden zoals Murcia, Cartagena of Granada. Buiten de zomer is het rustig, met een aantal overwinteraars en verder alleen spanjaarden.

 

De talrijke zandstranden zijn prachtig, met water dat meestal kraakhelder is. Deze kuststrook heeft vele stranden met de blauwe vlag, die de kwaliteit van het zeewater aangeeft.

 

Voor mensen die geinteresseerd zijn om een tweede huis te kopen is deze regio een goede keuze, vanwege de lage prijzen. Informeer maar eens bij www.bomak.nl voor de mogelijkheden.


Er is ook een ruime keuze in vakantiehuizen aan de Costa Calida. Bij Viva-Calida.com kunt u meer informatie vinden over deze regio.

 

Informatie in het engels: www.murciaturistica.es

 

Comments (1) | Post A Comment! | Permanent Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer