Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Verdieping1(L)

Home - Profile - Archives - Friends

Hoofdstuk 2

Posted on 17/5/2009 at 10:40 - 0 Comments - Post Comment - Link

 Hoofdstuk 2
Jason Help is mee! Riep mijn moeder. Ze is helemaal hyper geworden. Ik sta op en pak een doos met de spullen van mijn eigen kamer. Ik zie de beker van het basketbal toernooi liggen er staat op, Basketball winners of the year. Ik mis opeens mijn team. Het zou allemaal zo anders zijn hier in nederland. In Londen zijn veel meer mensen dan hier het is daar druk en hier niet. Mijn moeder helpt me uit mijn dagdroom. Jason schiet op!
Ik ren snel de trap van de flat op en loop de deur in. Ik loop naar een kamer dat mijn kamer gaat worden mijn bed staat er al. Ik ga zitten op mijn bed. En kijk naar een foto van zijn vrienden van school. En pakt daarna het formulier van de springplank zijn nieuwe school. Hij kijkt naar de foto het ziet er wel leuk uit maar zo anders. Mijn moeder zei dat ik wel nieuwe vrienden kreeg en dat ik nog beter nederlands zou leren. Morgen is mijn eerste dag op school. Ik loop naar het raam ik zie een grote tuin met een trampoline en handoeken erop. En er lopen net 2 meisjes de deur uit. Het lijkt of ze elkaar gedag zeggen. En ik hoor het meisje dat in de tuin blijft, succes roepen. Ze doet de deur dicht. Ze lijkt me aardig. Maar ze zou wel niet op de school zitten waar ik op ga.
Er komt een hondje de tuin in rennen. En begint te blaffen. Het lijkt of hij me ziet. Ik duik weg want het meisje kijkt mijn kant op. Mijn moeder begint weer te schreeuwen tegen een man die een tv naar binnen sjouwt.
Nou of ik hier vanavond lekker ga slapen weet ik niet. Ik log me in op msn op mijn nieuwe laptop (draadloos).
Lissi is online ik klik haar maar niet aan ze is nogal irritant. Yes! Bill is online. Ik klik hem gelijk aan!

Jason in holland:
Hi, Bill!

Billyy:
Hey! How is it in Holland:

Jason in holland:
Different.. i miss my team.

Billyy:
That sounds not so good.. wats wrong…?

Jason in Holland:
Only Different.. de languase and de people..

Billyy:
Hmm.. I have to go to basketball.

Jason in holland:
Say to the team goodluck from me!

Billyy:
Yes Hahaa i do!

Jason in holland:
Bye!

Billyy:
Bye Good luck tomorrow on school.

Billyy is ofline

Weg is hij ik hoop dat ik hier ook nog een basketball team vindt en ik verlang opeens zo erg naar londen. Ik barst in huilen uit. Ik hoor mijn moeder de gang op komen ik doe gauw de deur opslot ik wil niet dat mijn moeder ziet dat ik huil. Ze klopt op de deur. Jason gaat het allemaal wel goed? Zei ze bezorgt. Ik veeg snel mijn tranen weg, ja het gaat goed hoezo? Nee ik dacht…

Er viel een pijnlijke stilte. Wat dacht je? Vraag ik voorzichtig. Nee laat maar richt je kamer maar in. En ze loopt weer naar de huiskamer. Mam vindt het ook niet leuk dat pap vreemd ging ik snap het niet. Ik wil ook niks meer met hem te maken hebben. Opeens heb ik vreselijke buik pijn en hoofdpijn. Ik loop naar de huiskamer en kijk of de doos waar de paracetamol in hoort te liggen er al staat. Ik zie hem staan en pak er een uit en pak een glas uit een andere doos en ga naar de kraan. Ik vul mijn glas met water en slik de paracetamol door. Mijn moeder kijkt me aan en zegt: Jason gaat het wel? Je ziet zo bleek. Ik ben misselijk. Zeg ik met een schorre stem. Ga maar lekker in bed liggen ik pak wel wat te lezen. Ik lig in bed als mijn moeder de deur in komt met mijn boeken. Ze Zegt: Blijf morgen maar thuis. Ik knik en pak een boek. Het heet :het gelukkige leven. Als ik die ook maar krijg. Ik begin te lezen na een kwartier word het zwart voor mijn ogen. Ik slaap.


Hoofdstuk 1

Posted on 17/5/2009 at 10:38 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hoofdstuk 1
Nee wacht! Riep ik nog maar het was al te laat, het ijskoude water dat Emily uit haar SPA-flesje gooide kwam in mijn gezicht het leek wel slow motion. Het water drupte naar mijn buik en ik gilde het uit! we waren bezig met een watergevecht. Ik ren Emily achter na en schreeuw "jouw krijg ik nog wel ". Emily is eigelijk toch sneller maarja. Emily is mijn beste vriendin ever niet dat we al samen in de box lagen maar we zijn bijna tweelingen we vinden alles het zelfde. Dat is nou zo leuk aan haar. Even later liggen we in onze achtertuin op de trampoline aan het opdrogen en zonnen. We habben het over onze gymles van school. De hele klas proeste het uit toen onze gymjuf bukte je zag duidelijk haar….. ja ja niet tegeloven mensen haar……….STRING! Echt vreselijk. Oke ze is nog jong maar please onder de gymles? Ik hoorde mensen praten over een bank vanuit de flat naast mijn huis. Ik denk dat het nieuwe bewoners zijn dacht ik tussen het lachen door. Ik schrok wakker uit mijn dagdroom.
Heb jij die nieuwe tas van Leyla al gezien vroeg Emily. Ja, echt UGLY die kleur en die die…. VLIEGENDE DROL! We liggen allebei dubbel. Leyla is het verwende nest uit onze klas. Haar moeder had een vlinder op haar tas genaaid nou het leek echt een drol hoor.
Haar schoothondjes Nikki en Kirsten vonden de tas nartuurlijk geweldig! Nikki en Kirsten zijn de meelopers. Ze vinden alles wat Leyla doet, heeft, draagt en wilt geweldig.
Nou hoe zit het met Lars dan vraag ik aan Emily. Nou euhm…. Ik weet niet zeker of hij mij wel wil. Hallo? Ben je een beetje blind ofso? Ik Jill de goed ziende zag echt duidelijk dat hij onder Engels naar je zat te staren. Ik weet dat hij je wil! Ja maar, zou hij mij nog wel willen nadat hij was gedumpt door Lillian? Lillian is het meisje waar Lars smoor op was. Ze zat niet bij ons in de klas maar Lars zat altijd over haar te praten, wegtezwijmelen onder elke les en opscheppen hoe mooi ze was. Maar pas geleden hoorde hij dat het een grap was van die verkering hij geloofde het eerst niet maar later werdt hij gedumpt en was het ineens weer stil in de klas. Het was toch geen echte verkering dus kun jij hem ook wel nemen… toch?? Vroeg ik. Ik wacht liever eerst even af… of hij niet al een ander heeft. Dat is wel logisch. Het was stil.
Ik heb het riep ik. We gaan hem een soort van spioneren! Hoe dan? Gewoon onder de lessen zij ik en spiegelen! Wat is dat dan weer? Je doet alles wat hij doet. Als hij zijn hand door zijn haar haald doe jij dat ook. Maar niet te veel na doen dan valt het teveel op. Oke, ik snap hem zij Emily. Laat "Plan Lars" beginnen! Zullen we naar binnen gaan het word wel warm zeg! Zei Emily uitgeput van de hitte. Comp? Vroeg ik toen we binnen waren met een glas koude Cola.
Ik had ingelogt op MSN en snel me naam veranderd in:
"Jill&Emily(L)"
Is kijken wie er online zijn.
Kirsten, Lucas, Mick IEL!!!! Mick is een echte player. Hij ziet er wel goed uit maar wil met iedereen doet arrogant en is een egoist. Hij is al jaren op Emily en mij. Maar wij niet op hem. Nikki wel maar Mick ziet haar niet staan.
AAAAHHH hoor ik Emily gillen. Lars is online!! We klikken hem aan.
Oh ik wil zo graag een date met hem zei Emily dromerig. Komt voor elkaar zei ik mysteriuus.
Jill&Emily(L):
Heeyy Lrs!
Larsss:
Heeyy meiden
Jill&Emily(L):
Hoesie?
Larsss:
Goed mjullie?
Jill&Emily(L):
Ook! Mooi weer hé?XD
Larsss:
Ja man echt te heet!:O
Oke dit is je kans vraag of hij nog wat leuks gaat doen met een schamende smiley Zei ik. En lachde.
Jill&Emily(L):
EmilyyHieroo gaa je nog wat leuks doen:$??
Larsss:
Nheej jij:$
En nu? Vroeg Emily hopeloos.
Ik typte voor haar:
Jill&Emily(L):
Kga nog naar de bios.
Wat doe je nou? Zei Emily. Wacht maar af je hebt zo een date!
Larsss:
Ookal? Ikga ook vanavond:O welke film


Jill&Emily:
Valkery
Ik typte alles over de bios en emily keek me maar verbaast aan.
Larsss:
Ikook om half 7?
Jill&Emily:
Jha leuk dan zitte we bij elkaar in de zaal!
Larsss:
Ga je alleen? Ikwel
Jill&Emily:
Ikook..:$
Larsss:
Mischien.. kunnen we samen gaan..:$ als je wilt
Jill&Emily:
Lijkt me leuk..:$
Zo een date! Zei ik vrolijk. Emily keek me met open mond aan.
Hoe wist jij dat lars naar de bios gaat. Ik hoor nog wel eens wat als ik voor hem zit. En je wou toch een date? Alsjeblieft! Emily keek me nog steeds verbaast aan. Hoe doe je dat? Gewoon veel films kijken! En we lagen dubbel!
Maar wij zouden toch same.. Nee nee jij gaat maar mooi met Lars je liefde en wij gaan gewoon naar HSM3 over een maand. Oke Kapitein Jill zei Emily lachend.
Maar wat doe ik aan? Dat gave topje die we vorige week hebben geshopt? Tjha daar zit een vlek in.. Doe je toch die gave sjaal er over? Die heeft m´n zusje om zei Emily walgend. Leen je die van mij! Mag dat echt? Tuurlijk daar ben je toch BFF´s voor!


De personage's

Posted on 17/5/2009 at 10:26 - 0 Comments - Post Comment - Link

Het is wel even handig als ik de personage's er ook even bij zet en wie ze zijn.

Jill:is een van de hoofdpersonen in mijn boek.  

Jason: is ook een van de hoofd personen uit mijn boek hij komt uit engeland en is verhuist.

Emily: is Jill's beste vriendin. Zij is verliefd op Lars.

Lars: Zit bij Jill en Emily in de klas hij is een beetje macho maar wel heel aardig. hij is dan ook verliefd op Emily.

De moeder van Jason: is gewoon de moeder, maar ze is overstuur omdat haar man vreemd ging.

Bill de beste vriend van Jason: Hij komt niet veel voor maan betekend wel veel voor Jason

Leyla: het verwende nest uit de klas van Jill en Emily.

Nikki en Kirsten: de meelopende tutjes van Leyla.

Mick: is een echte player hij wil ook met Jill en Emily.

De meester: hij is wel aardig maar kan ook best boos worden.

Het hondje: De hond van Jill: Noxy

 

Als er meer personage's in het boek komen zet ik ze er gewoon bij!

                                                                                          


Info over ...alles :)

Posted on 17/5/2009 at 10:22 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hallo ik ga jullie even wat vertellen hoe het hier werkt. Om de week krijg je een nieuw hoofdstuk jullie krijgen nu ol 3 hoofdstukken of 2 omdat ik die sowieso al af heb. maar andere hoofdstukken krijgen jullie denk ik om de week je moet maar kijken. en alsjeblieft geef reacties dan kan ik wat verbeteren en in elk geval weten of jullie het wel een leuk boek/verhaal vinden.

Veel plezier met het lezen!

Jonne.


Hosting door HQ ICT Systeembeheer