Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Vieze Ouwe Man

War of the Worlds

Posted in DVD


War of the worlds is Steven Spielbergs 3e ET film. Dit keer hadden de kale grijze mannetjes minder goede bedoelingen met planeet aarde. Grafisch gezien zag het er heel verzorgt uit, het verhaal is goed, maar het einde was wel een beetje slap.. Moest me gelijk weer denken aan the Independence Day. Al met al een film die niet mag ontbreken in je DVD collectie.

 

Zie hierrr het complete verhaal in een stripboek versie.


 

Vieze Ouwe Man

18:01 - 25/1/2006 - comments {0} - post comment

Lang zal hij leven...

Posted in Digitaal


Het is feest mensen.. maar niet omdat ik vandaag mijn eerste weblog berichtje heb geschreven. Neen, het computervirus bestaat nl. 20 jaar. Dus feliciteer je besmette hardeschijf maar en zie de volgende 20 jaar maar tegemoet met de nieuwste snufjes op het gebied van virusjes/spamware etc.. En nu maar hopen dat het computervirus niet overdraagbaar wordt op de mens.


Vieze Ouwe Man

18:01 - 24/1/2006 - comments {1} - post comment

Description
Vieze Ouwe Man is GÉÉN porno weblog, maar een weblog over het dagelijkse leven in Nederland en soms daarbuiten. Zoiets als Geenstijl en Fok!. Mijn doel is, om later een eigen weblog te kunnen starten.

Home 
Archief
 

Recente  toevoegingen
- War of the Worlds
- Lang zal hij leven...

Friends
Hosting door HQ ICT Systeembeheer