Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Vodafone Faalt...!!! Home | Profile | Archives | Friends
Vannaf 13 (en nog steeds) niet meer te bereiken!!!

Vodafone Faalt...!!!1/10/2009

Vanaf 13 september 2009 (en nog steeds) niet meer te bereiken!!!


Vodafone Faalt...!!!


Al jaren zit ik bij Vodafone (eerst nog bij Libertel dat later opgeslokt werd door Vodafone) als tevreden klant. Maar waarom dat toch deze blog? Omdat Vodafone het klaar heeft gespeelt om omgeveer alles wat fout kan gaan ook fout heeft gedaan, niet reageert op mijn emails, en tot twee keer toe een fout maakt het de heractivering van mijn prepaid abonnement. 


Onder een korte omschrijving van wat er nou allemaal mis ging de afgelopen weken;


Eind augustus krijg ik een aanbod van Vodafone. Ik kan overstappen met behoud van telefoonnumer, krijg een nieuwe Samsung telefoon, en een twee jarig abonnement voor de helt van de prijs...DOEN dus!


7 september 2009: Ik spreek met de Vodafone telefonist af om bovenstaand definitief te maken. Het opsturen van de telefoon zal volgens Vodafone binnen tien dagen gebeuren. 


13 september: Ik ben niet meer bereikbaar. Ook kan ik zelf niet meer bellen... Heel frustrerend, maar ach over een paar dagen heb ik toch lekker mijn nieuwe telefoon? Toch?


17 september: De dag van de levering van de telefoon. Het is echter een andere telefoon, het contract klopt niet (verkeerde naam), en de koerier neemt het pakketje direct weer mee...


Ik probeer gelijk Vodafone te mailen (bellen kan immers niet meer), maar dat kan alleen via je eigen Vodafone account. Om die te activeren ontvang je een sms-je...maar aangezien ik geen werkende telefoon heb gaat die vlieger niet op. Ik mail de personen (2) die mij via de mail de actie hebben toegestuurt, ik zal nooit een reactie ontvangen van deze mensen. Zelfs niet om te laten weten dat ze het probleem door een andere collega laten oplossen. Tot op de dag van vandaag; ex-communicatie. Ik mail 5 dagen, totdat er iemand van klantenservice reageert op mijn mail.


21 september: Ik krijg een mailtje van Vodafone (klantenservice?) met de vraag waarom ik niet tevreden ben met het toestel. Welk toestel?! Heractivering van mijn prepaid duurt 5 dagen en is volgens Vodafone geen optie.


22 september: Mailtje van Vodafone; Het is even wachten op de herlevering van mijn toestel door het postbedrijf, met wie ik op aanraden van Vodafone contact zoek. Ik google (de doorgegeven naam) van het bedrijf dat mijn telefoon zal gaan leveren, maar er bestaat helemaal geen Dybnafix! Vodafone bied mij een hele maand abonnementskosten retour...een wopping 13,50!


23 september: Spelfoutje van de klantenservice, het moet Dynafix zijn. Ordernummer word ook doorgegeven, hiermee kan ik de locatie van mijn telefoon achterhalen. Ik laat iemand anders bellen naar Dynafix, maar het ordernummer is NIET bekend! Dit is volgens Dynafix door Vodafone nog niet doorgegeven. Ik ben het meer dan zat, en vraag in een email met mijn contactpersoon helder en duidelijk of Vodafone mijn prepaid weer zou kunnen activeren. Ik heb geen vertrouwen meer in de levering van mijn telefoon, waarvan de locatie volslagen onbekend is, en dat al 7 dagen lang. Ik krijg geen antwoord...


24 september: Ik heb een reactie van de klantenservice! Er word aanbevolen nog even gedult te hebben, het ordernummer zou nu echt bekend moeten zijn bij Dynafix. Ik ben al 11 dagen niet meer te bereiken, en mijn verzoek tot heractivering word gewoonweg niet gehonoreerd. Ik voel mij als klant niet serieus genomen. Nogmaals een verzoek tot heractivering prepaid; geen reactie.


25 september: Verzoek tot heractivering prepaid. Geen reactie.


26 september: Klantenservice mailt dat er nog geen verzoek tot heractivering is gedaan. Mijn verzoek is gewoonweg niet serieus genomen. Dit word 28 september gedaan, en kost 5 werkdagen.


5 oktober: De 5 werkdagen zijn verstreken, maar nog steeds kan ik met mijn telefoon niet bellen of gebeld worden. Ik mail mijn contactpersoon, en die deelt mee dat er opnieuw een verzoek word gedaan tot heractivering van mijn prepaid.


Op 16 oktober ben ik jarig, het zou fijn zijn als ik dan bereikbaar zou zijn voor vrienden en familie...


De stand tot nu toe:


Aantal dagen niet bereikbaar: 27 !!!!


Groet van,


Daniel van Noord.


Heb je ook zoiets meegemaakt? Reageer op mijn blog!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer