Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Wat is er mis met geldspelletjes?

Wie is Dr. Ruja Ignatova

10:07 PM, 23/4/2017 .. Posted in OneLife .. 0 comments .. 0 trackbacks .. Link

Dr. Ruja Ignatova, president van de OneLife company. Maar wie is zij werkelijk?

Wat is haar verleden en zijn er aanwijzingen in het verleden die erop duiden dat er misschien wel meer aan de hand is met Dr. Ruja Ignatova? Er gaan verhalen dat zij op Oxford heeft gestudeerd, maar bewijzen hiervan, behalve een door haar zelf getoond diploma zijn er niet. De berichten geven zelfs aan dat Oxford University heeft bekendgemaakt dat Dr. Ruja Ignatova niet bekend is bij Oxford University en daar nooit heeft gestudeerd. Is Dr. Ruja Ignatova een echt persoon, of een fictief persoon? Allemaal vragen, maar met nog maar weinig antwoorden.

Wel zijn er al negatieve berichten over Ruja Ignatova nog voordat OneCoin bestond. Een publicatie uit April 2016 duid op eerdere problemen rondom haar persoon en haar vader in een faillisementsfraude schandaal rondom het Waltenhofen bedrijf in Duitsland. Een artikel geschreven door Sabine Beck van AZ Zeitung, met daarin de precieze uitspraken rondom het rechtbankproces tegen Ruja Ignatova en haar vader. De uitspraak in deze rechtzaak is een straf van 1 jaar en 2 maanden. Haar vader wordt veroordeeld tot betaling van een boete. Deze uitspraak vond 3 jaar na het instorten van het Waltenhofen bedrijf  in Duitsland plaats. E.e.a. klopt ook met de tijdsaanduiding. Op dat moment is Ruja Ignatova ongeveer 35 jaar oud, en is zij al volop bezig in de OneCoin visie

Onderstaande vertaling is een vrij letterlijke vertaling via Google Translate, met hier en daar wat kleine aanpassingen om de tekstbouw duidelijker te laten zijn:

Waltenhofen / Augsburg

Wanneer de openbare aanklager aan het eind van "een bepaalde criminele energie" spreekt, verbergt de voormalige baas van de Waltenhofenfabrieken de donkerroodverfde mond. De rechtbank doet een schikking op dinsdag, en deze hoort zij, Ruja Ignatova, zonder opmerkelijke emotie aan. De uitspraak, die de Augsburg-rechter Elke Bethge na een korte pauze verkondigt, komt precies overeen met wat zij aan het begin van het proces heeft aangekondigd: 1 jaar en 2 maanden op proeftijd. Daarnaast moet zij een boete van 18.000 euro aan de staat betalen. Haar vader, die ook werd beschuldigd krijgt een boete van 12.000 euro. Hij woont om gezondheidsredenen de hoorzitting niet bij.

Er is één reden voor het feit dat er slechts één van de oorspronkelijk geplande vijf zittingsdatums zal plaatsvinden, waarna het vonnis direct  zal vallen. Voordat de zitting begint, hebben de aanklagers, defensie- en rechterlijke vertegenwoordigers elkaar al drie keer ontmoet. De overeenkomst: een boete tussen 1 jaar en 2 maanden, evenals 1 jaar en 10 maanden, wanneer de 35-jarige verweerder hiermee instemt. Voor haar en haar vader is de kwestie uiteindelijk uitgedraaid op faillissement, 24 gevallen van fraude van leveranciers en schending van de boekhoudplicht. Diefstal en verduistering van de arbeidsvergoedingen maakten ook deel uit van de vervolging. Maar na de overeenkomst valt dit punt op: de schade die bijna 163 0000 euro bedraagt ​​is nu bijna verrekend.

Bij minder dan 430.000 euro kwam de schade aan de leveranciers. Immers, de directeur (Ruja Ignatova) en haar vader, die ook tijdelijk geregistreerd was als directeur, plaatsten orders bij leverancier, hoewel ze wisten dat ze niet meer konden betalen. Alleen aan zichzelf en andere bedrijven die zij zelf in het buitenland runden (volgens een Kempten Justitie Officier in de rechtbank), hebben ze de rekeningen tot het einde betaald. Bijvoorbeeld, voor adviesactiviteiten.

De krachtcentrale en de inconsistenties rond de Sparkasse en het IG Metall zijn aan het licht gebracht. Er waren twee aanklachten. Een van de bank wegens kredietfraude, omdat geld niet zoals gepland was gebruikt. En een van de bond voor faillissement. Dit, evenals de fraude en de overtreding van de rekeningverplichting, geeft de 35-jarige ex-managing director toe. Haar verdediger schetst haar carrière, die de Bulgaarse geboren met haar familie in 1990 voor het Schwarzwald leidde. Na haar studie Rechten en Economie werkte de jonge vrouw een lange tijd als consultant. In het voorjaar van 2010 kocht ze het gietijzerbedrijf, met aanvankelijk goede perspectieven. Maar toen de financiële problemen kwamen, overstegen deze haar. In januari 2012 is het bedrijf definitief failliet. Tachtig werknemers zijn hun werk kwijt.

Geweldig bedrijf, grote schade.

De advocaat van Ruja zegt het volgende: "Bedrijven mislukken nu eenmaal in deze tijd, en de schade is dan altijd enorm voor grote bedrijven". Hij zegt ook ook dat de verdenking dat zijn cliënt zichzelf wilde verrijken, nooit is bevestigd. En hij vraagt: "Waar zijn de criminele bewijzen van leveranciersfraude in deze crisis? "

De aanklager ziet de criminele bewijzen in het feit dat de nu 35-jarige onmiddellijk na het faillissement naar het buitenland is vertrokken. Waarschijnlijk precies op tijd vertrokken naar Londen naar haar man, van wie ze nu is gescheiden. Momenteel woont ze volgens haar verdediger in Dubai en heeft ze slechts een salaris van 3.500 euro per maand, waar ze als adviseur opstartende bedrijven adviseert.

Het laatste woord van de 35-jarige is kort. 'Ik ben het eens met de opmerkingen', zegt ze zachtjes, na het pleidooi van haar advocaat, nog voordat de pauze voorafgaand aan de uitspraak begint. De rechter blijft aan het onderkant van de overeengekomen boete. De redenen: De 35-jarige heeft de overeenkomst gehouden - en zij heeft positieve sociale vooruitzichten.

Artikel ID: srv0000039519779 | Bron: AZ | Datum van publicatie: 13.04.2016 | Pagina: 28 | Archief. * ORIGINELE: B-KE | Datum: 20160413 | Aankomsttijd: 054725 | DCID: 939152984 Krant: AZ | Uitgang: B-KE | Afdeling: LOK |
Vertaling van de officiele rechtbankstukken tegen Ruja Ignatova en haar vader.

Links:Wat is OneCoin?

4:32 PM, 23/4/2017 .. Posted in OneLife .. 0 comments .. 0 trackbacks .. Link

OneCoin, ook wel genoemd OneLife is de snelstgroeiende cryptocurrency ter wereld........Of??? Is OneCoin wel een cryptocurrency, ofwel digitale munt?

Eén van de grootste geldspelletjes ter wereld wordt momenteel ontmaskerd. Sind oktober 2016 staat de Internationale media bol van de berichten over OneCoin, en lijkt het er telkens meer op dat OneCoin de grootste scam ooit uit de geschiedenis aan  het worden is. Een scam van een dermate omvang, dat deze niet eerder echt ontmaskerd kon worden. Er wordt al gesproken over de meest professionele oplichting ooit ter wereld. Een scam waarbij de vingers wijzen in de richting van Oost Europese Mafia.

Via deze blog verzamelen we alle berichten en vertalen deze zoveel mogelijk, zodat ook Nederlandstalige slachtoffers op de hoogte gehouden kunnen worden van de ontwikkelingen rondom OneCoin, de scam waar miljoenen mensen zijn ingetrapt.

 

 Licht aan het einde van de tunnel?

4:22 PM, 23/4/2017 .. 0 comments .. 0 trackbacks .. Link

De wereld van geldverdienen, een interessante wereld, maar in veel gevallen ook een mysterieuze wereld. En vooral omdat deze wereld vaak zo mysterieus is, willen wij met dit blog duidelijkheid verschaffen over de wereld van geldverdienen. Er bestaan diverse blogs in het buitenland die aandacht besteden aan deze wereld, maar in Nederland en Belgie is er nog niet veel echte onderzoeksjournalistiek op het gebied van de online geldwereld. Duidelijk is wel dat er veel mis is.

IS ER LICHT AAN HET EINDE VAN DE TUNNEL?

OF

IS DE TUNNEL EEN DOODLOPENDE TUNNEL DIE JE VEEL GELD KOST?About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories

OneLife
Questra

Recent Entries

Wie is Dr. Ruja Ignatova
Wat is OneCoin?
Licht aan het einde van de tunnel?

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer