Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
JuSt runescape.. -_- . Home | Profile | Archives | Friends
runescape... info-- mijn accountje-(!-! wc owner !-!) gewoon de BesTe BloG !

Mijn NIEF Bank AccOUNt !!:d12/3/2007

Kijk Es naar bove!! .. IDD mijn beste bank account tot nu toe

Ik em dus wel MEER dan 1MILL e!!!

 

1 Comments | Post Comment | Permanent Link

ik zoek een CLaN ..-_-!12/1/2007

goeiendag iedereeen ,

ik zoek een CLaN ... tussen lvl 62 en 74 .. ik zelf ben van 67!
ik heb al in mijn CLaN = WcOwner (ik, lvl 67),  , T Ou Pitjen (lvl 47 , het is gewoon een vriend van mij .. wel een beetje slecht maar hij mag er bij ! )

 

Nu .. Als je bij mijn CLaN wil dan voeg je eerst mij toe ( WcOwner ) je zegt je combat en dan zeg ik of je erbij mag of niet!   Of je kan ook een reactie geven op deze blog en je zegt ook je combat en je vraagt of je er bij mag.. ( In geval je MSN hebt , geef mij dan ook je MSN adres )

 

De CLaN regels zyn =   regel-1.) voor bij de CLaN te komen moet je aan WcOwner 5k geven dan zal hy je ook toevoegen en dan hoor je erbij..  regel-2.)Niemand doden bij de CLaN van mij ... Als je dat doet wordt je ten eerst gereport door al de CLaN-leden en je wordt voor eeuwig verbannen uit de CLaN !!! Als je niet akkoord bent met de regels.. Zoek dan een andere CLaN!!

iedereen is welkom die aan de regels volstaat en het correcte lvl heeft ( zie boven aan )!!

...

 

4 Comments | Post Comment | Permanent Link

Ga op deze site om op runescape te gaan!7/1/2007

 als je wilt spelen op runescape .. is het misschien interessant om te weten op  welke site je moet gaan.. NIET dan ??!!??zeg maar ja!!

 

dus de site is .. www.runescape.com     !!                      !!                       !!

 

...

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Het Leven Zo Als Het Is ----> Wc Owner!-_-!7/1/2007

i!i!i!i!i
dit stukje uit mijn BlOg gaat over::: Hoe ben ik gestart?
misschien is dit wel interessant om te lezen voor kinderen die op runescape spelen..    NIET?!?

kijk eens mee..---->

 

1)- Hoe ben ik gestart?..
= wel,, umm... toen ik net JAVA op m'n pc zette en mijn 'peetje' gemaakt had, dacht ik zo : Dit ga waarschijnlijk SAAAI zijn.. maar net toen ik het opstartte beviel het me al ZEER GOED.  Maar één ding dat ik toen niet leuk vond : ik was nog een DIKKE NOOB!! En al die andere in mijn klas waren bezig over full rune en full addy sommige zelf over zammy, sara , en zelf over 2mil enzo.. en ik zat daar schoon te kijken met amper 100gp en bronze pick axe en bronze axe .. en wat eten .. Oja en ook zo'n een bronzen dagger!.. .. maar ik geloofde erin dat ik ook goed kon zijn , dat ik ook kon 'rulen' en 'ownen' .. ik concentreerde mij op een bepaalde skill of 2 : WC ( WoodCutting ) en FM ( FireMaking )!!

en skills bevielen mij ook!! ik train ze en ik bleef ze trainen ! tot ik lvl 49 had bereikt op allebei de skills !! ik had al ongeveer 450k en een rune axe en een tinderbox en mijn combat was amper lvl 26..  Maar na een tijd begon het WC en het FM mij "BEU" te worden .. ! Dus ik dacht :" ik train eens mijn andere skills".. en dat deed ik .. ik trainde eerst mijn cambat tot lvl 57 , mijn ranging tot 42 ,mijn magic tot 51.. Maar al dat vechten begon me ook 'BEU' te worden! dus train ik eerst mijn mining tot 50 en m'n smithing tot 49 ( dan kon ik full steel hé) Maar wat denk je?? inderdaad : Dat werd me ook 'BEU' (LoL)  ... enzo ging het dus voort met alle andere skills.. toen leek het zo wat dat ik runescape zelf 'BEU'  werd..  Maar omdat ik 'TROUW' moest blijven aan mijn 'USER NAME' .. Je weet wel WcOwer! en nu dus een paar dagen geleden ben ik terug begonnen met YEWS te kappen !! nu heb ik weer wat geld.. niet veel ik weet het wel..maarja!!nu vind ik rune scape weer het PERFECTE spelletje voor mij!! 

 

EN DIT IS DUS HET VERHAAL VAN HOE IK GESTART BEN TOT NU TOE!!

 

...

 

2 Comments | Post Comment | Permanent Link

BerRiChT aan alle noobs.. onder lvl30!-!7/1/2007

ok.. jullie weten dat het leven op runescape.. wel HARD kan zijn.. want er zulle altyd mensen zyn die willen hacken , of stuff van je afpakken, of je in " 't zak" zetten..! maar ik wil die noobs helpen .. tenslotte begint iedereen KLEIN..
hier zyn een paar TIPS=

 

 

- vertel NOOIT ,maar dan ook NOOIT je passwoord aan iemand .. niet je zus (broer) , niet je beste vriend, ..    NIEMAND

 

-maak zo snel mogelijk een BANKPIN .. dit kan je aanvragen als je in een bank bent..! maar zorg er dan wel voor dat je die NIET vergeet!!

 

-maak ook zo snel mogelijk rycoveryqeust's .. dit kan je maken op het 'main menu'! dan maak je voor je zelf een paar vragen .. en dan een geheim antwoord.. dat ook NIEMAND weetals je dan gehackt wordt .. kan je via  dit een nieuw passwoord krijgen ..

 

-Als mensen (kinderen) op runescape je vertellen dat je een gratis member kan worden, en dat kan alleen als je aan hun je passwoord geeft ::..WAT DOE JE?=== 1 ding.. GEEF HET VOORAL NIET.. jonges dit meen ik.. ik ken genoeg mensen die daardoor hun account kwijt zijn!!  ( ze kunnen ook zeggen dat ze een mod zyn en dat ze je pass moeten hebben voor updates of voor ook een mod. te worden..  ga hier niet op in .. en negeer ze gewoon!

 

-nou.. er zyn nog SUPERVEEL andere manieren om je account te beveilligen en .. al die andere dingen.. neem eens een kijkje op www.runehq.com

..

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

mijn skills..!<< etc.>>6/1/2007

en hier is nog iets.. mijn skills.,,...,,,  goe of nie?!?  

ik sta met alles in de high-scores .. behalve met de memberskills.. want ik ben een non-member.!. ( spijtig ).. en eeuuhh.. ook m'n attack en defence en strengs en hitpoints.. ik ben niet zo'n combat trainer..!!

 

 

En nu zie je dus waarvan m'n naam komt.. wc --> woodcutting.. het is 75 {ruLLing}

 

...

 

1 Comments | Post Comment | Permanent Link

mijne peet..-_-!6/1/2007

ik zal mijn mannetje eens laten zien met zijn mooiste outfit... nu niet zooo goed maar .. JUST TAKE A LOOK!!

 

 

-addy platebody --|     

-addy platelegs      |  FULL  

-addy full helm       |  ADDY!

-addy kiteshield  --|

         (H2)

 

-rune scimmy

-strengs ammy

-golden gloves

-golden cape

-golden boots( Vance boots)

-diamond ring( Made by myself)

 

...

 

1 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer