Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Change this world now

18/5/2014 -

Een avondje lekker youtube filmpjes kijken, dat was mijn plan van vanavond. Ik had niet verwacht dat ik onwijs geschrokken, met tranen in mijn ogen een blog zou gaan beginnen. 

Ik wilde iets grappigs kijken dus keek ik fragmenten van de Ellen Degeneres Show, omdat ik Ellen altijd ontzettend vermakelijk vind. Ik kwam na een paar filmpjes bij een video waar Ellen vertelde over een vijftien-jarige jongen die vermoord was omdat hij homo was. De jongen had aan een leeftijdsgenoot gevraagd of hij zijn Valentijn wilde zijn, de reactie van de jongen was dat hij er zo erg schrok dat deze jongen een homo was dat hij hem vermoorde. 

Ik zelf ben altijd voor de gay community geweest, wat best logisch is als je bedenkt dat ik ook twee moeders heb. Maar als nog was dit filmpje een les voor mij, natuurlijk een les in hoeveel verschrikkelijke homo foben er zijn, vooral al zo jong. Maar ook een les in hoe moeilijk het eigenlijk is om homoseksueel te zijn. Ik vond altijd dat mensen maar moeilijk deden met uit de kast komen bijvoorbeeld, nu schaam ik mij ervoor dat ik ooit zo dacht.

Ik hoop dat als jullie een moment willen nemen om het filmpje op te zoeken. Ga naar youtube.com en typ daar in 'Ellen Degeneres on Larry King'.

 

Bedankt. 

 

 

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

About Me

Toen ik op een avond filmpjes zag over kinderen, vaak nog geen eens 16 jaar die zelfmoord plegen door pesten wilde ik ontzettend graag mijn geschrokken en kwaden gevoelens hier over delen.

Recent Posts

Untitled

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends


Hosting door HQ ICT Systeembeheer